| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-02-16, 07:40 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | prezentacja pięknego miejsca na świecie

Mam zaleść sobie jakieś miejsce na świecie i zrobić prezentacje na jego temat. Możecie poradzić jakie miejsce? Chodzi mi o jakieś ładne.. Może mało znane, ale żeby wszystkim szczęki opadły xD Najlepiej, żeby to była natura, jeziora, rośliny xd No i w jaki sosób zrobić prezentacje? Wolałabym to zrobić w jakiś inny sposób, a nie plakat i czytać z kartki.. Możemy zrobić co chcecy.. Jakies propozycje? | 
|     |   | 
|  2010-02-16, 09:30 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: Wenus 
				 | 

Dot.: prezentacja pięknego miejsca na świecie

Może archipelag jakiś wysp....  Bora-Bora... Albo Norwegia ..byłam... widziałam ...naprawdę piękny kraj! Brazylia.... oglądałam na Discovery ...łał  W zasadzie masz ogromny wybór... bo na świecie jest wiele pieknych krajów i zakątków... a każdemu podoba się coś innego.   
				__________________ "Wiesz... Ja tez, chciałabym umrzeć z miłośći." | 
|     |   | 
|  2010-02-16, 12:17 | #3 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Jest wiele przepięknych miejsc   : Wodospad Iguazu - coś pięknego, Wysypy Galapagos, Malediwy, Amazonia, Wielka rafa koralowa. Myślę, że można coś z tego wybrać  Jeśli chodzi o cuda wybudowane przez człowieka to polecam Taj Mahal. Moim zdaniem można zrobić świetną prezentację   | 
|     |   | 
|  2010-02-16, 12:43 | #4 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Norwegia, Sędziszów 
				 | 

Proponuje Norwegie lub Szwajcarie... W Norwegii mieszkam i jest to bardzo ładny kraj... A w Szwajcari bylam dwa lata temu - jestem oczarowana   | 
|     |   | 
|  2010-02-16, 22:48 | #5 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

zrób o Madagaskarze   lemury, baobaby i boskie plaże   | 
|     |   | 
|  2010-02-21, 14:14 | #7 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

A może Wielka Brytania i Wyspa Isle of Man, bogata w historię, albo Szkocja czy pełna życia Irlandia. Moim skromnym zdaniem to miejsca, które warto chociaż raz zobaczyć. | 
|     |   | 
|  2010-02-26, 23:04 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Też chciałam zaproponować Wielką Brytanię   Tylko wybrałabym mało znaną wyspę Wyspę Jersey. Jest zupełnie inna od tych części WB, które znamy z przewodników. Uprawiają tam lawendę i jak kwitnie wygląda cudownie. Poza tym piaszczyste plaże i żaglówki - uwierz mi na słowo, że przełamuje stereotypowe myślenie o WB, jako pochmurnym i deszczowym miejscu. No i jest mało znane   | 
|     |   | 
|  2010-03-01, 11:34 | #10 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Jeżeli ja miałabym zrobic taką pracę to wybrałabym: - PETRĘ w Jordanii lub - Taj Mahal w Indiach. Byłam w obu tych miejscach i efekt opadniętej szczęki był - więc szczerze polecam  Historie obu tych miejsc też są ciekawe, więc napewno będzie o czym opowiedziec. A co do sposobu prezentacji to może jakaś prezentacja ze slajdami w Power Point'cie? Tylko wtedy potrzebny będzie komputer i rzutnik. 
				__________________  TP   18.09.2015 | 
|     |   | 
|  2010-03-09, 09:50 | #11 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Szczęka to opada podczas zwiedzania zamków w Walii,  że juz nie wspomne o spowitym ciemnością Edynburgu   W ogóle miasto serwuje dużo atrakcji  i te  historie  z mieszanką  przerażających opowieści   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.