![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prosze uspiokujcie...
Przepraszam, że zaśmiecam wam takimi głupotami, ale martwie się strasznie, mam ostatnio pogmatwany czas i naprawde chciałabym się lekko uspokoić... wiem, że jestem głupia i nieodpowiedzialna, ale wiem, teraz że musze bardziej się pilnować
![]() pomóżcie... Wczoraj zapomniałam tabletki, biore je zawsze około godz. 19.00. Dzisiaj patrze sie na opakowanie i widze, że zapomniałam tabletki... teraz wziełam dwie... ta co była na dzisiaj i ta co była na wczoraj wieczorem.. a wczoraj rano kochalam się.. jak myślicie stało się cos złego??? prosze o odpowiedź jeszcze powiem, że to była ostatnia tabletka drugiego tygodnia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosze uspiokujcie...
ulotka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję dzidziusia
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
po pierwsze tabletki nie sa dla ludzi glupich i nieopowiedzialnych a po drugie jakie to tabletki? przeczytaj ulotke i moze pojdz do gin ( tabletka po? )
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nie ma to jak wścibskie dogadywanie, ale w końcu to POLSKA
![]() Każdemu się może zdarzyć zapomnieć i nikt nie jest z tego powodu głupi, wiadomo każdy płaci za swoje błędy.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nie ma to jak łykanie leku o którym się nie ma pojęcia i nie ma to jak nieprzeczytanie ulotki. witamy w POLSCE, kraju nieodpowiedzialnych ignorantów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
No niestety, trzeba było całe pudełko łyknąć. Hormony to nie cukierki. Znajoma ginka pracuje w szpitalu, coraz więcej młodych dziewczyn przychodzi z nowotworami, bezpłodnością, zatrzymaniem okresu. Ale na szczęście zawsze przecież mozna powiedzieć, ze stres, geny albo pech......
Aaaa, kiedyś pietnastolatka, full wypas, zażądała od niej w gabinecie plastrów anty ![]() ![]() Mozna sobie przypominajkę ustawić w komórce albo budzik nastawić.
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-03-07 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie znam się. Nie używam środków antykoncepcyjnych, wolę nie ingerować, wcale nie są bezpieczne, ale na ten temat pewnie już były dyskusję.
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To ty powinnaś wiedzieć czy to było takie złe:D A co do ciąży, lepiej, żeby się ktoś urodził, niż umarł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Autorko, ryzyko ciąży jest, ale raczej małe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
nie przesadzacie?
az mi sie cisnie na usta cytat biblijny,choc przykladem religijnosci nie jestem... Autorko zapoznaj sie z zasada działania tabletek ktore łykasz, idz do ginekologa i popros o rade lub tabletki "po" i zabezpieczaj sie w inny sposob dla pewnosci. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Zamiast bzdurnych komenatarzy, które są charakterystyczne dla Polskiego Narodu (
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Racja. Emerytura zbliża się u mnie wielkimi krokami, ktoś będzie musiał na nią pracować ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Prawdopodobienstwo ,ze jestes w ciazy jest minimalne i nie musisz sie stresowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie : jest mnóstwo wątków o tabletkach, w tym wątek "Ciąża mimo tabletek anty" albo "czy jestem w ciąży". użycie wyszukiwarki nic nie kosztuje. Po trzecie : inteligentnej osobie wystarczy lektura ulotki, tam znajdzie odpowiedź na wszystkie pytania. chyba nie zrozumiałaś ironii, skierowanej do Memoriess, w odpowiedzi na "nie ma to jak wścibskie dogadywanie, ale w końcu to POLSKA". |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
W ulotce jest napisane o takich sytuacjach - zazwyczaj w drugim tygodniu jeśli nastąpi jakieś "omcknięcie" z tabletką to nie jest źle, bo ochrona powinna być nadal zapewniona. Chyba dobrze, że wzięłaś dwie naraz (sugeruję się tymi, które ja brałam...nie wiem co jest napisane o Twoich).
PS: Nie znęcajcie się tak nad dziewczyną - każdy może spanikować ![]()
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hormony nie są bezpieczne -lekarze ostrzegają, ale jednak ot tak przepisują "na łagodzenie okresu", na lepszą cerę, dla świętego spokoju.. . Ech.. . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też uważam, że hasła w stylu "to super, będzie nas więcej jak urodzi się Twoje bobo" są durne i nic nie wnoszą ani do wątku, ani w życiu autorki ![]() Prawda jest taka że to forum internetowe i nawet pytanie zadane po raz milion osiemdziesiąty trzeci ma rację bytu. Jeżeli komuś się to nie podoba, to po prostu na to forum może nie wchodzić, nie logować się, nie odpisywać. Opcji jest kilka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
niepotrzebnie brałaś dwie bo na ulotkach pisze zeby nie brac zapomnianej nie denerwuj się prze nastepny dzień zabezpiecz sie inaczej ,jak bierzesz już dłuższy czas to i tak działa ja to przerobiłam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
rany boskie
![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za niektóre slowa otuchy...
Ja napisałam do was, bo nie za bardzo rozumialam ulotkę, wystraszyłam się i spanikowałam. Do ginekologa mam 100km, więc telefon mi został, a niestety dzisiaj nie mogłam się dodzwonić. zadzwonie jutro.... jeśli przeczytalam dobrze ulotke, to wszystko będzie dobrze. Przykro mi, że nie które z was tak zareagowaly, nie chciałam nic złego, nie jestem dzieckiem, a że pisze jak pisze to już nie moja wina. Zapomniałam wziąść, zdarza się najlepszym... Możecie zamknąć wątek, czy tam go wyrzucić, juz teraz wiem, że pociechy w internecie trudno szukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
pa
![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do czerwonego to rozumiem, że też najlepszym się zdarza, tak? ![]() pa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
O matko
![]() Zaladam tu coraz rzadziej, ale czasem bywa, i z razu na raz jest coraz gorzej!! Co by was kosztowalo odpowiedziedz dziewczynie? ![]() A jesli nie chcecie to po co piszecie? Znow dochodze do wniosku, ze laski w wizazu wiedza WSZYTSKO, zwyczajne problemy innych sa im obce i trzeba je obsmiac w mozliwie najbardziej chamski sposob... Skad w was tyle zlosliwosci? ![]() I jeszcze to "pa" z buziaczkami. Ech....... Szok. Sprobowalabym odpowiedziec autorce watku, ale juz nie ma sensu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.