|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Zaręczynowe jedzenie :P
Witam serdecznie !
Planujemy z TŻ'em zorganizować imprezę zareczynową dla naszych Rodziców. Jednak problemem jak zwykle jest co podać? Wymyśliłam, że może przygotujemy: Na obiad : - indyk marynowany pieczony w rękawie do tego ziemniaki i sos pieczeniowy. Sałatki: - grecka - jarzynowa Przystawki: - śliwki w boczku - jajka z kawiorem - marynowane grzybki, buraczki i papryka Na słodko: - szarlotka - tort Oczywiście również szampan. Czy myślicie, że to dobre menu? Za dużo, za mało? co zmienić?a może zostawić? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Zaręczynowe jedzenie :P
![]() ![]() ![]() Naprawdę nawet nie ma się do czego przyczepić, bo nawet jak ktoś nie jada kawioru/grzybów/boczku to i tak ma wybór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Sami najlepiej wiecie, co wasi rodzice jadają, więc jeśli każdy lubi choć jedną rzecz z przystawek, sałatek i każdy zje indyka, to bardzo fajne menu
![]() ![]() Ewentualnie mógłby wjechać jeszcze jakiś bulionik przed indykiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
kawa, herbata i pepsi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.