|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem
dzień dobry kochane wizażanki
![]() nie znalazłam podobnego wątku w wyszukiwarce,poza tym trudno było by znaleźć ten sam problem który jest u mnie. Otóż od 3 miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne -Cilest.Przez pierwsze dwa opakowania nie współżyłam - wpłynęły na to czynniki zewnętrzne,niestety.Pod koniec drugiego opakowania brałam jednak antybiotyk (w którym ulotka informowała,że osłabia on działanie tabletek).Nastąpiła 7-dniowa przerwa w braniu tabletek,oraz antybiotyku - nie współżyłam.Jednak podczas brania 3opakowania przy 3 tabletce już tak.Mam teraz pytanie - jest szansa aby działanie tabletek było dalej osłabione? Niestety,nie mogę o to zapytać ginekologa,a w ulotce nic takiego nie pisze i tak poza tym,z czystej ciekawości - czy spotkałyście się z ciążą przy dokładnym braniu tabletek według ulotki? z góry dziękuje za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: problem
Cytat:
http://www.babyboom.pl/forum/ciaza-p...monalna-12325/ więc ja również chętnie poczytam odpowiedzi do pytania nr.2 * a Twoje szanse są małe,jeśli przestrzegałaś czas brania tabletek ![]() Edytowane przez Seeensi Czas edycji: 2010-05-23 o 19:55 Powód: pisownia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: problem
Również biorę te tabletki od ok. 3 lat. Zdarza mi się niestety nawet do dzisiaj nie wziąć jakiejś regularnie. Palę, czasami również piję jakiś alkohol. Wszystko to osłabia działanie tabletek, jednak kochając się z TŻ nigdy nie zaszłam w ciążę biorąc tabletki. Aż czasem się zastanawiam, czy może nie jestem bezpłodna..
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.