|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ...On wrocił...![]() ![]() Nie wiem od czego mam zacząć ![]() ![]() ![]() Po zakończeniu naszego zwiazsku,spotykaliśmy sie codziennie rozmawialiśmy,całowaliśmy sie było tak jakbyśmy nadal razem byli,ale zakończyło sie, ja wyjechałam do Irlandii a on został w PL,gdy wrociłam widziałam go z nią...;-(...było mi ciężko bo był moja pierwszą miłością i to z nim przeżyłam swoj pierwszy raz.... ![]() Nigdy nie kochałam nikogo tak jak go ,ja byłam jego pierwszą dziewczyną ,nie miał on wesołego życiaaa wiecie siostra go zaadoptowała bo matka była alkocholiczka ,teraz jest innaczej mieszka sam jest dorosły ma24lata,jest cudowny ... był u wujka w niemczech pracował tam... teraz wrocil i sie dzieje to co chyba nie powinno? czesto widuje go jak wracam z pracy,on mnie zagaduje pyta co u mnie itd.rozmowa ta jest dziwna, on wspomina to co było dawno jak był ze mna ,czego sie nauczył przy mnie , jaka dobra bylam dla niego ... zmienił sie,bo nigdy nie mowil tego co mysli ,był skryty w sobie... Nawet ostatnio wieczorkiem jak byłam z psem na spacerze,on wracał od dziewczyny i wołał mnie ,że mam zaczkać... zaczekałam i ok.30minut rozmawialismy wsumnie o wszystkim jak mi sie uklada?itd.zadziwiło mnie to jak zapytał czy kocham swojego chłopaka???nie odpowiedziałam mu na to pytanie ....wiec poprosił zebym poszła go odprowadzic on mieszka kolo mnie jakies trzy domy dalej...poszła a ona patrzał sie na mnie jak w obrazek..mowił ze schudlam ,ze zmieniłam sie bardzo nawet zbliżył sie do mnie -moze chciał mnie ![]() odsunełam sie i powiedziałam ze musze juz isc.Wtedy w nocy spać nie moglam myslałam o nim,wspominałam jakie mielismy cudowne chwile razem... o co mu chodzi???kiedy przejezdza kolo mojego domu a widzi mnie wytyka mi jezyk ,uśmiecha sie do mnie ,pozniej pisze do mna smsy ... Jak uwazacie o co mu chodzi>??? Czy powinnam z nim porozmawiać>??? tylko ze nie jestem niczego pewna .... ![]() ![]() boje sie ze moja miłosc do niego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...On wrocił...
Porozmawiaj z nim szczerze. Zawsze możecie zostać przyjaciółmi. Na pewno nie powinnaś robić niczego wbrew sobie. Powiedz mu co czujesz i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jestesmy tylko kolezenstwem i nic wiecej nie chce sie ludzic na to ze mogłby wrocic do mnie ... powiedz mi szczerze po przeczytaniu tego co wywnioskowałas?? czy on za mna teskni?? ,moze nadal mnie kochA,ale boji sie ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
po drugiej stronie szafy
|
Ma dziewczynę. I dopóki ją ma, to leci na dwa fronty. A to jest niefajne.
Zapytaj go wprost co się stało, że jest taki słodki i czy to jest w porządku wobec jego obecnej. Pomijam już, że wygląda na to, że ma ochotę zdradzić z Tobą dziewczynę, z którą zdradził Ciebie... Dopóki ma kobietę, to nie ma sensu zawracać sobie tematem głowy...
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tez tak mysle szczera racja
![]() chodz serce peka to nie bede z nim.. a kocham go moje uczucie sie odrodziło ... najpierw mnie z nia zdradził a teraz oczekuje ze z nim mogła bym ... nie to bez sensu chociaz serce nie sługa... ostatnio nawet powiedział mi ze nie jest szczesliwy ,tak jak był ze mna ze człowiek uczy sie na błedach,ktorych juz nie moze poprawic,mam tez chłopaka ale nie kocham go i on o tym wie jestem z nim bo jestem....moje serce nalezy do innego ale nie stety tak bywa musze powiedziec mu w prost bo nie chce ciagnac tego co nie jest realne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
po drugiej stronie szafy
|
Otóż to. Nie jestem przeciwna powrotom, nawet po bardzo głębokim zranieniu, wiadomo jak to z uczuciami bywa, ale obie strony muszą mieć czyste konto.
Chce pracować na powrót do Ciebie? Ależ proszę, niech próbuje. Pierwszym krokiem byłoby zerwanie z obecną dziewczyną. To samo w Twoim przypadku. Jesteś z kimś, kogo nie kochasz - po co? Szkoda czasu na takie bycie w związku dla samego bycia.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ty masz chlopak a,on ma dziewczyne i zyjecie przeszłością.
bez sensu. p.s ciesze sie ze nie mam juz nastu lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ludzie sie ze soba wiaza i rozstaja. Mowisz,ze to byla prawdziwa milosc to oboje na swoj widok bedziecie odczuwac dziwne uczucie, pewnego typu sentyment. Musisz z nim szczerze porozmawiac. Widac, ze chlopakowi dalej na Tobie zalezy, ale musisz sie dowiedziec czy to nie jest nic mylnego i ulotnego. Moj byly chlopak po 3 latach po rozstaniu z ktorym bylm ponad rok tez zaczal do mnie pisac, mowil o powrotach, ze nigdy nie spotkal juz takiej dziewczyny jak ja, ale jak mu powiedzialam,ze musialby troche powalczyc o mnie, to odpuscil. Wiec najpierw zbadaj grunt zanim posuniesz sie o krok dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
on powinien z nia zerwac ...tak jak i ja ... szkoda czasu mi masz racje ale on jest swiadomy tego ze jak go nie kocham mowiłam mu to... jezeli bede pewna ze mozemy do siebie wrocic zerwie z moim raz na zawsze ... chociaz jest to bardzo malo wiarygodne ... mysle ze on nie zerwi z nia ,jej zachowanie dla mnie jest jak dziecko... Sorry ona ma lat a czas na dworzu ma do 21,30?? czy to nie jest smieszne ?,on u niej moze tylko trzy godziny byc...juz nie mowi o spani u niej heh.... przeciez ona tym bardziej go traci ile chlopak moze czasu znosic takie cos??? wiem to od niego własnie to jest to że jest ze mna szczery jak zaczne temat tej dziewczyny,on od razy zamyka mi buzie...nie chce mowic o niej ,bo nie jest to miłe dla niego...wiec wole przemilczyc nie ktore sprawy,chociaz nie wytrzymuje ,a moze z nia właśnie powinnam porozmawia??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Chwila, moment. Od zasad panujących w jej domu to Ty się odstosunkuj, to nie jej wina ani Twoja sprawa. Nie każdy cieszy się pełną wolnością i akceptacją rodziców, jeśli chodzi o siedzenie poza domem do późna, czy też o przyjmowanie gości na noc.
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moze to dziwne ale wieze w to ze mu zalezy raz juz do mnie wrocił moze własnie teraz chce na powaznie??? pogadam z nim tak bedzie lepiej.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Wiesz, nie wiem ile ona ma lat, ale nie powinno cie obchodzić do której ona "może być na dworzu"(ten zwrot mi przypomina czasy dzieciństwa/b. wczesnej młodości ![]() A z nią o czym chcesz rozmawiać: "Hej wiesz co, Twój chłopak, który był kiedyś moim chłopakiem, nie kocha cię, tylko mnie i powinniście zerwać?"
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
no proszę Cię... czy to, że ma czas do tej 21.30 sprawia, że jest gorszą osobą? się uśmiałam
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ja mam 21 lat a on ma 24..
no i moze zle to ujełam jakos mnie nie rozumiecie napadacie o ten czas ktory ona ma ,on mi sie zalił ze nie moze u niej byc codziennie i ze maja tylko trzy godziny ona wcale nie jest ze swietej rodziny jak z siebie robia... mnie nie obchodzi jakie ona ma w domu rygory wsumnie jest dorosla juz to tez sama moze decydowac o swoim zyciu ... jej chyba tak pasuje to juZ jest jej sprawa ja tylko napisałam to co on mi powiedział... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
po drugiej stronie szafy
|
I to, że żalił Ci się na nią, też świadczy o tym, że gość jest nie w porządku.
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a wie ze mi moze zaufac ??? moze mil w tym jakis cel nie mam pojecia ale dobrze radzicie musze z nim szczerze porozmawiac ,nawet gdybym miała usłyszeć to najgorsze... ale chce wiedziec na czym rzecz stoji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
O ludzie, facet puścił Cię w trąbę, znalazł sobie inną babęczkę.
Cześć Ci nie mówi przy ludziach, tylko pod osłoną nocy zagaduje. Obrabia jej dupę i jej rodzinie - co mu nie przeszkadza dobierać się do niej, bo przecież jest jego dziewczyną. Kiedy zrywał z Tobą, to ciekawe jakie miał żale do Ciebie, Twojej rodziny i co jej opowiadał o Tobie? Pointa: Tak, to musi być miłość...
![]() |
#18 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() Mi się wydaje że sobie autorko za dużo obiecujesz po nim. A tak wg to skoro Ci się żalił ze nie może dłużej u niej siedzieć, tzn. że chciałby dłużej u niej siedzieć, tzn. lubi z nią przebywać, tzn. coś na kształt miłości do niej czuje ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niektorzy ludzie są jak małpy - nie puszcza jednej gałezi zanim nie złapia nastepnej
nie wiem po co ci facet ktory jest recydywista zdradzajacym bo na takiego mi wyglada - najpierw ciebie z nia, potem ja z toba, dotego narzeka na kogos z kim defacto jest z wlasnego wyboru ja bym olała... po co ci telenowela w zyciu... i reke dam sobie uciac ze nawet jakbyscie sie eszli w co nie wierze do konca znowu cie zdradzi, nie pisze tego ze zlosliwosci ale ten typ tak ma |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wracajac do tematu - po co w ogole jestes z jakims facetem, skoro nie darzysz go zadnym uczuciem? Widze, ze z checia przyjelabys bylego z powrotem, jesli tylko on by tego chcial. Dziwie sie, bo przeciez on Cie zdradzil. W pewien sposob ta jego "kolezanka" byla dla niego atrakcyjniejsza niz Ty. Albo mu sie wlasnie znudzila, albo chlopak lubi sie bawic na 2 fronty. On jest cudowny? Blagam, powiedz ze zartujesz. Kiedy jego dziewczyna jest daleko to z wielka checia z Toba flirtuje, gdy idzie z nia za raczke to uznaje, ze sie nie znacie. To burak, a nie ksiaze z bajki. Zacznij trzezwo myslec... P.S. Obgadywanie swojej dziewczyny i mowienie jaki zywot z nia jest straaaaszny to bardzo stary motyw ![]() Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 Czas edycji: 2010-03-09 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
kurcze wiecie co ???
teraz to do mnie dotarło ze on jest duwlicowy... po prostu,chciałby miec dwie na raz mnie,bo długo ze mna był i miał wszystko,ja bo teraz z nia jest moze i czuje jeszcze cos do mnie ale on by tylko chciał mi w głowi zakrecic bo wie ze mi zalezało na nim i ze go kochaam... dlatego macie racje jak on moze w ogole ,do mnie pisac jak z nia własnie mnie zdradził i z nia jest dam sobie z nim spokoj szkoda czasu na niego,jeszcze nie wiadomo co by dalej było pewnie by mnie wykorzystał i zostawił .... a ja bym cierpiała ,dziewczyny pamietajcie jak raz zdradził ,to zrobi to i drugi raz ... ten chłopak nie zazna szczescia teraz to wiem dzieki waszym rada... dziekuje wam serdecznie trzymajcie sie a ja objecuje ,ze nie bede juz nim zawracała sobie głowy zapomne o nim jakos ,dam rade... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
no przedewszystkim trzeba porozmawiać, bo bez tego ani rusz.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.