|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Grzebyk otaczajacy kok?! Jak to wygląda i gdzie kupić?
Dziewczyny pomóżcie!
Zastanawiam się, czy nie zrobić sobie wianka na ślub. Osoba, która wykonywała ten ze zdjęć powiedziała, że trzeba kupić grzebyczek otaczający kok i doszyć ręcznie kwiatki, tasiemki itd. Szukałam na allegro pod rożnymi wyrażeniami i wielkie NIC. Nie mam pojęcia jak to wygląda i jak to się fachowo nazywa ![]() Liczę na waszą pomoc, zapewne fryzjerki (i nie tylko) będą wiedziały jak to się zwie i gdzie kupić ![]() Aha chciałam też zapytać, czy jest duży problem z "zamontowaniem" takiego wianka we włosach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grzebyk otaczajacy kok?! Jak to wygląda i gdzie kupić?
Sus nie wiem jak to się fachowo nazywa,ale wydaje mi się,że wiem o co chodzi i napewno widziałam to w zwykłym jakimś sklepiku z akcesoriami do włosów...
może znajdę fotkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sus szukałam,ale narazie nie znalazłam a muszę uciekać z wizażu, bo koleżanki czekają
![]() Jak tylko znajdę to dam Ci znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Chodzi o to
![]() http://www.dodomi.pl/d2.jpg i nazywa sie to nie inaczej jak grzebien do koka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że to nie jest to, to ma oplatać kok dookoła. Chyba, tak mi się wydaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Moja kolezanka w sierpniu miała cos w tym stylu -wianuszek z welonem , montowany na koku. własnie na gg ją spytałam, jak to miała zrobione, wiec tak - biała opaska na koka-kupiona w sklepie z artykułami do ślubu.Na to miała doszyte recznie kwiaty i welon,robiła to jej mama.Całośc była przytwierdzona szpileczkami do koka Podejdź może do jakiegoś sklepu z aksesormiami ślubnymi , na pewno Ci podpowiedzą, jak to zrobić i tam na pewno dostaniesz tę opaskę. Grzebyczek jest podobny, tylko ma taki materiałowy pasek i nie trzeba do niego szpileczek do koka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.