|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wasz styl ubierania
piszcie tu jaki macie swoj wlasny styl ubierania. ja sama swoj mam , ale ciekawia mnie tesz inni pozdro
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasz styl ubierania
zaczne od góry:
bluza ( sportowa ) a pod nią T-shirt (( są też wyjatki jak ubieram sffeterki:P ))dół: jeansy obowiazkowo ![]() butki jakieś sportowe ![]()
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
hmm.. tak ciezko swoj styl opisac.
ja to roznie, ale czesto probuje utozsamic sie z muzyka ktorej slucham, i stad: szerokie brazowe spodnie z lampasem z cekinow po boku, zielona bluza z zatrzaskami ktore leca po boku i moje ukochane adidaski ktore niedawno zakupilam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73762178 i love them ![]() aaa...slucham hiphopu /czyt. czarnej muzyki/. i wszystko jasne
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Mój styl ubierania się to raczej styl old-school oraz vinatge...Ale ostatnio mam podobny styl do Mary-Kate Olsen czyli BoHo.Pozdrawiam!!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny!! Moze niech każda z was, która ma ochotę niech powie jaki najbardziej lubi styl i w jakim się naodpowiednij czuję?? Moze poprzez niego chcecie coś wyrażać: ideologię, przekonania, uczucia?? Piszcie i wklejajcie fotki ukochanego stylu
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi jest ciężko wpisać się w jeden jakiś określony styl
. Lubię ubierać się na sportowo, luźno, elegancko :P. Ale moim fetyszem są torby i kolczyki . Kocham duże torby i wielkie kolczyki . Uwielbiam też mój sweterek w krzyczącym kolorku zielonym (można fajne zestawienie z bluzeczką kontrastową zrobić), golfiki bez rękawków, dżinsy (klasyka) i t-shirty . Czasami jednak ubieram sweterek i eleganckie bluzki. Na fotkach to w czym siebie bym widziała dzisiaj. Zapomniałam dodać, że mam bzika na punkcie nisko opuszczonych daszków . Tak jak ma ta pani na foteczce poniżej .Edit: Teraz ubieram się trochę inaczej. Powiedzmy, że dopracowałam swój styl i od pewnych rzeczy odeszłam. Nie noszę czapek i nie lubię daszków . Nie mieszam już kolorów tak jak wcześniej. Staram się mieć na sobie kolor podstawowy plus maksymalnie dwa inne, dodatkowe. W pewnym sensie odeszłam od młodzieńczego stylu z czasów liceum .
Edytowane przez besciara Czas edycji: 2007-09-22 o 16:34 Powód: minęło trochę czasu |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasz ukochany styl?? Przedstwcie go^^
Ja natomiast kocham ubierac się w ciemne rzeczy, głównie dominuje tam kolor czarny, ale równiez brązowy, sliwkowy, czerwony, a z jasnych turkusowy i biały:DBluzki, tshirty, jeansy, bądź bojówki i oczywiście buty: trampki i glany. Podoba mi się styl Avril Lavigne choć jej szczerze nie cierpię;)Podstawa są równiez różne pierdółki jak: sznurki na ręke i szyję oraz torba z naszywkami i róznymi bzdecikami:-)Obowiązkowo nieodłączny element pasek z ćwiekami. Jak znajde jakies foty to potem wkleję pozdrawiam:*
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
ukochany styl? hm nie wiem, pewnie coś pomiędzy oldschoolem, etno, a jakimś cyber gothem, no i od czasu do czasu założyć 'brudasowe' podarte spodnie i jakiś tam T-shirt (: naprawde trudno mi powiedzieć, w mojej szafie znajdują sie różne ubrania, i we wszystkich czuję się raczej dobrze (:
ale jeżeli mam być konkretna to kocham wszystko co jest w paski! świetnie sie również czuje w kolorze pomarańczowym <- wiem ze kolor może trudno nazwać stylem, ale cóż. i lubie obwieszac się różnymi koralikami, łańcuszkami itd (: lubie tez mieszać różne style (: chyba po prostu mam swoj styl? jak znajde jakieś zdjęcia co będa pasowac to zapodam (: |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Mój styl to cos pomiędzy oldschoolem a gotykiem czasem ze szczypta elegancji.Króluje u mnie głownie kolor czarny, czerwony troche fioletu.Uwielbiam wytarte jeansy, sztuczne futra, skóre.Lubie pomieszanie z poplątaniem.Nie wzoruje sie na nikim bo żadko oglądam strony w internecie poświęcone modzie i nie czytuje babskich gazet.Lubie rzeczy z jajem i czasem troche śmieszne.Nie wiem jak określic mój styl, nie wiem czy wogle jest ale według innych posiadam cos szczególnego w tym jak dobieram ciuchy
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
dżinsy dżinsy i jeszcze raz dżinsy
ale nie zabardzo lubie rurki albo takie obcisłe na góze i takie troche szersze na dole raczej preferuje "dzwony" bluzki t-shirty albo z długim rekawem z jakas grafiką przewaznie z kapturem bluzy swetry raczej wygodnie i sportowo ale lubie czasem wygladac elegancko jezeli msuze to ubiore szpilki jezeli musze to ubiore sukienke :P
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
mix
w moim przypadku cięzko to sprecyzować ,ubieram się w to co mi sie podoba ,ciuchy łącze ze sobą ,bawie się kolorami ( oczywiście nie do przesady ) lubie kolorowe rzeczy ,nie obnoszone ,nie zbyt wyzywające pasujące do okazji ,uwielbiam torebki i bez niej z domu nie wyjdę ,natomiast prawdziwego futra nigdy bym nie załozyła ze względu na moje poglądy.
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Lubię styl orientalny, etno i klasyczny, lubię stroje z lat 60'-80'. Ostatnio mam też hopla na punkcie sukienek retro...
![]() A bardziej szczegółowo: ubrania w kolorach ziemi (chociaż czasem lubię założyć jakiś mocniejszy akcent), beże, brązy, czerń, czerwień, bordo, oliwka, poza tym wzory: kratka, groszki, chińskie bluzeczki, tuniki "marakeszowe" , proste jeansy (lub rozszerzane na dole), topy, bluzki z rozszerzanymi rękawami, koszula + na wierzch kamizelka, sweterki podkreślające figurę, spódnice ze skosa, spodnie w kant, oldshoolowe kurtki, buty z kwadratowym lub szpiczastym czubkiem, japonki, mokasyny, długie koraliki z drewna, srebrną biżuterię.Nie lubię różowego koloru, balerinek (o zgrozo... obecnie mam problem, bo ten fason "króluje" we wszystkich sklepach), bojówek, bluzek z nadrukami, napisami, brokatami i czym tam jeszcze
"Kocha się nie za cokolwiek, lecz pomimo wszystko... kocha się za nic..." Edytowane przez tessalia Czas edycji: 2006-03-02 o 19:55 |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
cos w stylu besciara..tylko ze nie lubie paskow i kropek
Lubie czapeczki z daszeczkiem i kaszkiety.. Dżinsy ubóstwiam [rozszerzane na dole ] i uwielbiam dopasowane bluzki/bluzy z napisami/obrazkami/grafikami itp itd..Latem lubie motyw kwiatow ,na butach ,bluzkach.. Lubie tez czasem wsunac zakiecik ,ale sztruksowy jakby co i jakies butki ze szpicem,ale to rzadko.Krotko mowiac styl sportowy ,o tak!! Glownie obóstwiam napisy/nadruki na bluzkach/t-shirtach/bluzach itp.Jesli bluzka jest czysta bez nadrukow i aplikacji to jej nie zaloze..tak juz mam A i kocham błyszczące dodatki na ubraniach...Mowia ze jak sroka jestem,ze wszystko co sie swieci lubie :P
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Mój styl...hmm
Przede wszystkim choruję na ubrania w kropki, paski itd. Lubię trochę niedbały, niewymuszony elegancki sposób ubierania się, lubię łączyć ubrania pozornie nie pasujące do siebie. Choruję na punkcie butów, zarówno eleganckich jak i sportowych. Czasami kupuję ubrania w ciuchlandach, gdize mozna znaleźć naprawde ciekawe ubranka i zestawiam je z innymi z mojej szafy. Ważne są dodatki: kolorowe rajstopy, ciekawe klipsy, fajny szal. To chyba tyle. Dziekuję za uwagę. P.S. przepraszam za ewentualne błędy - późno jest
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
a ja kocham różne połączone style
zresztą uwielbiam oryginalnie ubranych ludzi,nietuzinkowo.Kocham niespotykane ciuchy.A styl...hm...lubię taki jakby ARTYSTYCZNY
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Heh ja to co chwile zmienaim styl, więc moją szafę można nazwać wieeelką mieszaniną stylów
Chodzi po prostu o to, że moda ciagle się zmienia i zawsze z nowych trendów coś mi się spodoba, ale nie kompletuję od razu całej garderoby w tym jednym stylu Ostatnio bardzo spodobał mi się styl etniczno-hippisowski(zwłaszcza spódnice w stylu hippie ) do tego dżinsy(ze zwężanymi nogawkami), bluzki z "bufkami" i żabotami, klasyczne żakiety(lubię żakiety kolorowe) i sweterki "w serek" oraz bluzeczki i sweterki kopertowe a także nieco styl carskiej Rosji, buty na koturnach i kolorowe, zabawne balerinki. Wiem, ze te wszystkie rzeczy chyba nie bardzo do siebie pasują ![]() Aha i jeszcze jedno: bardzo lubę kiedy ubrania są kobiece, dlatego staram się wybierać właśnie kobiece fasony, ciuszki powinny być kolorowe, najlepiej w kwiaty i takie tam ![]()
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie mam jakiegoś tam stylu, ubieram sie w to co mi sie podoba i kupuje tak samo, jak widzę jakąś bluzeczkę czy sweterek to go kupuje i niewazne czy jest aktualnie modny czy też nie
Kolory to najczęsciej u mnie królują : czarny, zielony także seledynowy, niebieski, turkus!! , brązowy, czerwony, właściwie każdy oprocz rózowego. Tego nigdy nie załozę Lubię dzinsy dopasowane i jakąś bluzkę, nie noszę szerokich t-shirtów tylko dopasowane bluzeczki najczęsciej na ramiączkach, w rekawku sie "duszę" Nawet zimą :P A na to jakaś bluza na suwak, bez kaptura Czasem coś przekładanego przez głowę. Buty to adidaski, balerinki ktore wczoraj zakupiłam i niedługo załozę albo biale w szpic na lekkim obcasiku, a latem japonki A ponadto uwielbiam duzeee kolczyki Do torebek tak nie przywiazuję uwagi, mam jedną brązową i jedną białą
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
sportowa elegancja i kobiecość, tzn topik, żakiecik, jeansy(mój ulubiony zestaw), w ogóle nie nosze bluz, mam jedna ale taką raczej po domu, nie mam nawet za bardzo adidasów w domu, tylko jakieś rozklekotane na rower, czy działke, nie lubie bluzek pod samą szyje, chociaż golfy juz mi nie przeszkadzaja, nie lubie ciapek, kropek itp, dobrze czuje się w czerni, błękicie, w subtelnym różu i mam manie torebek i oczywiście żakietów
![]() spódnice to tylko w lato, w sumie przez większą cześć roku tylko jeansy |
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
dużo spódnic, trampki converse, od niechcenia długie kolczyki, płaszcze, i duuuużo szali. musi być artystycznie i oryginalnie
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
trudno mi jednoznacznei okreslic... lubie zywe kolor (ale nie razace oczywiscie) turkusy,zolty,fioletowy,z ielony,rozowy.. lubie ubrania sportowo-eleganckie jesli to tak mozna okreslic.Przede wszystkim chodzi o to,zebym czula sie bardzo wygodnie (nie lubie butow na obcasie,chyba ze malutkim albo balerinki,choc i ten wysoki czasem zdaza mi sie nosic..albo mus albo czasem zachcianka jak mam "dziwny humor").Jeansy to codziennosc + czasem zakladam marynareczke ale nie klasyczna tylko taka mlodziezowa,jakies poszarpania,czy bardziej w stylu sportowym. Uwielbiam ponad to wszelkie dodatki,kolczyki,okraz kaszkiety
![]() i bluzy z koszuleczkami,czasem nawet zakladalam takie bluzy pod marynareczke)Czasem moj styl poschodzi troche pod oldschool. Aaa i lubie trampki i kolorowe skarpetki i zabawna bielizne![]() !!! Spodnic nie nosze praktycznie wcale choc czasem zaluje..Ale poprostu prawie nigdy nie mam na nia ochoty.Musze jeszcze wspomniec o torbach,mam ich dosc duzo (bardziej sportowe) Czasem moj styl podchodzi pod totalna klasyke- jak ide na jakies uroczyste imprezy.Lubie wtedy sukieneczki,wysokie buciki,gustowne torebeczki i bizuteria uwielbiam srebro na takie okazje.Sorrki,ze tak chaotycznie,ale pewnie zapomnialam o polowie No i jaki ja mam styl??
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Mój styl określiłabym jako PROSTY - jest raczej mocno stonowany jeśli chodzi o kroje i desenie, bardziej różnorodny jeśli chodzi o odcienie. Jakos tak mam , że nie przepadam za wzorami na ubraniach,ewentualnie jakieś paseczki albo romby nie lubię haftów, ozdobników,aplikacji, naszywek, zawsze kupuje jednolite rzeczy i proste kroje
W ogóle mało w nim jest takiej szalonej fantazji i łączenia wszystkiego ze wszystkim, generalnie ubieram się bardzo klasycznie, dodaje tylko pewne akcenty, które są na topie w modzie na dany sezon. Lubie klasycznie dobrze skrojone spodnie, to dla mnie podstawa, do tego zwykle noszę jakiś T-shirt, na to rozpinany sweterek lub żakiecik, albo sam sweterek, najbardziej lubie w karo. Generalne ubieram się zwykle stosownie do okazji, jak uprawiam sport to na sportowo, jak idę do klubu to "klubowo" w sensie z jakąś błyskotką,czy to paseczkiem błyszczącym czy brokatem na powiekach. Zwykle podobają mi się rzeczy ZARA BASIC. Lubie też raczej większe torby, buty noszę i całkiem płaskie i szpilki. Noszę też szpilki do prostych jeansów i żakiecika. Latem lubie styl safari i połączenie bieli z czernią.O coś w tym guście:
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
vivian, z tego co napisałaś wynika ze jesteś moim lustrzanym odbiciem lub odwrotnie, zeby nie bylo
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Ja przede wszystkim lubie wygladac .... kobieco. Uwielbiam opiete spodnie, eleganckie bluzeczki i kolorowe spudniczki.
Uwazam ze kazda kobieta powinna ubiorem podkreslac to co w niej najpiekniejszego
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
mój ukochany styl chyba nie posiada nazwy
tak jak ktoś wceśniej napisał kupuję rzecz które mi się podobają i łącze je ze sobą. ten styl tworzy się sam. nie potrafię go nazwać, ale lubię ubierać sie niebanalnie jednoczesnie pozostająć w cieniu tzn nigdy nie założę czegoś co bardzo wyróżniałoby mnie spośród innych. uwielbiam jeansy, kiedyś dzwony, dziś baggy jeans albo rurki. ostatnio dość często noszę spódnice-mam jedną w stylu hippie a reszta to jeansowe. jeans to podstawa mojej szafy.czasem lubię na sportowo innym razem "artystycznie". kocham paski, kropki, oldschool i militarny styl(ale nie taki jak teraz modny) wprost kocham oficerki choc mi do szerokich spodni nie pasują oprócz oficerek noszę też miejskie obuwie sportowe ale zawsze na płasko.i to by było na tyle
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Wpisz w wyszukiwarkę którąś z ponizszych fraz i znajdziesz odp.
![]() *wymarzony styl ubierania się ) *Wasz styl ubierania *styl ubierania
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Ja tam lubie styl elegancki
Spodnium, szpilki / albo od biedy zwykly obcas i jest super Czasem jeansy i jakis sweterek, po dto bluzeczka + T-shirt ale i tak spodnium jest super
|
|
#29 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Moj styl to:sportowa elegancja+ romantyczny z elementami vintage i hippie
![]() Uwielbiam jeansy i obuwie sportowe a takze japonki, balerinki-niecierpie szpilek czy innych butow na wysokim obcasie ,koszulki z haftami,sztruksy,duze torby ,okulary muchy,ciekawe buty,tkaniny z aksamitu,romantyczne sukienki -najwazniejsze jednak zeby wszytko bylo wygodne-to podstawa. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

(( są też wyjatki jak ubieram sffeterki:P ))

.
ale nie zabardzo lubie rurki albo takie obcisłe na góze i takie troche szersze na dole raczej preferuje "dzwony" bluzki t-shirty albo z długim rekawem z jakas grafiką przewaznie z kapturem bluzy swetry raczej wygodnie i sportowo ale lubie czasem wygladac elegancko jezeli msuze to ubiore szpilki jezeli musze to ubiore sukienke :P

zresztą uwielbiam oryginalnie ubranych ludzi,nietuzinkowo.Kocham niespotykane ciuchy.A styl...hm...lubię taki jakby ARTYSTYCZNY
choc czasem zaluje..Ale poprostu prawie nigdy nie mam na nia ochoty.Musze jeszcze wspomniec o torbach,mam ich dosc duzo
uwielbiam srebro na takie okazje.