![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
rozmiary xs, s rózne firmy, rózne rzeczy, solar, vero, terranova
witam serdecznie chciałabym się wymienić na jakieś rzeczy które wpadną mi w oko....szukam butów, torebek, książek, grę schizm atlantis..odpisuje w moim wątku i proszę jeśli się komuś coś spodoba podawać nazwę zamiast linków
![]() ZALEŻY MI NA : - BUTACH RETRO 36/37 - TOREBKACH ALA CHANELL - SUKIENKI MIDI - BRANSOLETKI CHARMS wszystkie rzeczy w stanie b.dobrym - mam : -gnieciona wrzosową koszule firmy vero moda, koszula się rozciąga będzie dobra na xs i s...wymiary dł- 53 cm, pod pachami 39cm *2, rękaw 50 cm z ozdobnym mankietem, świetnie wygląda do dżinsów jak i ołówkowych spódnic - szare rybaczki biodrówki firmy terranova . Długość 59 cm, szerokość w pasie to 39cm. Można je trochę przedłużyć ponieważ SA tylko złapane na długosc ok. 3 cm. Byłam w nich tylko 1 raz, kolor siwo- srebny, maja kieszenie są zapinane na zameki są bardzo wygodne Edytowane przez mkmk10 Czas edycji: 2010-03-23 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: rozmiary xs, s rózne firmy, rózne rzeczy, solar, vero, terranova
nowe spodnie vero moda ale uwaga meskie- nietrafilam z romiarem i teraz nie mam co z nimi zrobić:
- eleganckie na kant vero moda - długość- ok. 112 szerokość w pasie- ok.42cm 2, biodra ok.51 cm2 firma vero moda, spodnie są eleganckie na kant – bardzo doby materiał skład poliester i bawełna - Wymiary SA następujące długość- 113 CM szerokość w pasie- 43CM *2 rozmiary na metce to W 33 L 34 regular fit, zamykane na zamek błyskawiczny, kolor czarny, jeansy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
piękną dzianinową sukienkę ze znanej prestiżowej firmy SOLAR, której chyba nie trzeba przedstawiać
![]() - marynarkę z wyszywanymi zdobieniami i falbankami, bardzo ładnie wykrojona i kobieca, mimo podanego rozmiaru S na metce będzie dobra na XS, jest ładnie dopasowana. Wymiary długość 51 cm, po pachami szerokość wynosi 41 cm *2, dł. Rękawa od pachy 45 cm.byłam w niej tylko 1 raz Edytowane przez mkmk10 Czas edycji: 2010-03-23 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- marynarkę z wyszywanymi zdobieniami i falbankami, bardzo ładnie wykrojona i kobieca, mimo podanego rozmiaru S na metce będzie dobra na XS, jest ładnie dopasowana. Wymiary długość 51 cm, po pachami szerokość wynosi 41 cm *2, dł. Rękawa od pachy 45 cm.byłam w niej tylko 1 raz
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
rękawiczki samochodówki skórzane turkusowe firmy solar rozmiar s do kompletu szal z innej firmy..............NIE MA JUZ
Edytowane przez mkmk10 Czas edycji: 2010-03-23 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
miejsce na inne rzeczy....
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- na inne rzeczy.... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
znajdziesz coś za:
odp prosze w moim wątku. bardzo, bardzo mi zależy ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1260464103 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1260464103 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1260464285 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za torebke czerwoną , szalik i rękawiczki ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś z kosmetyków za rękawiczki i szalik?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
do isthar....jaki rozmiar ma ten Twój Kardiganik zapinany na guziczki, kolor złoto-beżowy.....masz moze zdjęcia na sylwetce? pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
mhm0808
kosmetyków mam duzo ...zastanowie się.... ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- najbardziej zalezy mi na butach 37 rozmiar ....torebkach większych lub chanelówkach, kopertówkach..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Ok,to jutro pstryknę fotkę,jakie miałabym ew. torebki do wymiany. A jakby Ci się coś z kosmetyków jednak przypomniało,że potrzebujesz,to napisz,mam bardzo obszerne zapasy (np. pielęgnacji aptecznej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za rękawiczki samochodówki skórzane turkusowe firmy solar rozmiar s do kompletu szal z innej firmy ?
![]()
Wymianka! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ght=szafa+lexy I can fly but I want his wings I can shine even in the darkness but I crave the light that he brings I can love but I need his heart I am strong even on my own but from him I never want to part |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
witam Emilcia_1616
dokladka! -sukienka cudo, zywe kolory, S/M, tylko za inna rownie piekna ![]() jakie ona ma wymiary? jaka jest długa??? podejrzewam ze bedzie za duza a ta biała -sukienka przesliczna, slicznie sie uklada w kwiatki, rozmiar 36/38 jaka jest długa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
mam mnóstwo bluzeczek, tunik w tym rozmiarze ;D
zresztą nie tylko... chociaz coś za rękawiczki.. na nich mi strasznie zależy. pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za kuferek lv?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za szalik https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1260464103 ?
nie gryzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za kuferek LV i rękawiczki???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za kuferek LV??Oddam bardzo duzo
![]() Proszę odp w moim wątku ![]() Edytowane przez Niezmienna Czas edycji: 2009-12-10 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
kardiganik to takie M raczej, jeśli chcesz to zrobię zdjecia na mnie, ale dopiero jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Witam.
Cos za ten kuferek Lv?Znalazłabys u mnie cos na zamianę? MOJA WYMIANA: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=386474 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Spodobalłmi się kuferek LV. Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.