|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
peeling twarzy i po problemie?
Witam! mam blizny potrądzikowe i "wirus opryszczki na brodzie" jest to uciązliwe bo niedoskonalosci mam wlasnie tam i to na okraglo, zaczelam robic peeling u kosmetyczki ale czy moja zmora sie skonczy po tych zabiegach jak i przebarwienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: peeling twarzy i po problemie?
Cytat:
natomiast możesz wykonać np. peeling kawitacyjny lub mikrodermabrazje, na te blizenki świetne jest złuszczanie kwasami czy też ziolami. tylko jeżeli masz opryszczkę w fazie aktywnej profesjonalna kosmetyczka/kosmetolog nie wykonaja ci żadnego zabiegu. hmmm aby sie skończyły trzeba troche zabiegów na to zrobić, być może ci zniknął albo zbledną i będą mniejsze jeżeli jedna metoda nie zadziała trzeba próbować z innymi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
peeling na pewno podrażnia nie zagojone do końca ranki, także lepiej z tym poczekać o całkowitego wygojenia twarzy. Jeżeli chodzi o przebarwienia to peeling sprzyja ich rozjaśnianiu. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam trochę przebarwien po syfkach i mi pomaga peeling kawa+cynamon, piecze czasem ale o to chodzi no i cynamon ma takie własciwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ostatnio spróbowałam tego peelingu-rzeczywiście fajny,skórka po nim wygładzona,tylko sczzerze mówiąc niedobrze mi było od tego zapachu kawy i cynamonu-dałam mielony,nie wiem, czy to o taki chodziło...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.