|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Kosmetyki, kolorowka, ozdoby do paznokci i wlosow:-)Z gory zaznaczam, ze mieszkam w UK, wiec jesli jest to dla Ciebie problemem wysylac mi cokolwiek na Wyspy przykro mi bardzo, ale do zadnej transakcji nie dojdzie. A ja wszystkie paczki wysylam poprzez Airmail Service, nie jest za potwierdzeniem odbioru, ale jest najszybsza (5-7 dni roboczych). Moja wish lista: -meteoryty (zwlaszcza Pearly White) -kulki APC- 5,10,11,12 -EDM- Sandy Fair, Olive Fair w formule Semi-Matt -BU- Puder bambusowy (jedwab+owies) -kosmetyki Ziaja PRO do cery naczynkowej (zwlaszcza peeling i maska) -woda termalna Avene -pedzle EDM- LHK, Flat Top, Skunks rezerwacja wymienione dokladka PIELEGNACJA: 1. MORRISONS- filtr SPF 50+ - uwaga!!! zawiera alcohol denat 2. TESCO- balsam spf 50 do cery wrazliwej (uzyty kilka razy) 3.AVON- Planet Spa- Hawaiian Thermal Volcano- maska parafinowa do dloni i stop pozostalo okolo 60%, druga- nowa, zafoliowana (lexxie)(dziubaczek) 4. Dax Cosmetics-peeling enzymatyczny z mineralami morskimi, uzyty kilka razy (Saay) 5. AVON Naturals- jogurtowa nawilzajaca maseczka z truskawkami, uzyta kilka razy (7medeis) 6. SKINOVATION- Kakaowe maslo do ciala- pozostalo okolo 60%, zapach dosc intensywny i dosc dlugo utrzymuje sie na skorze (dziubaczek)7. SKINOVATION- maslo do Ciala kokosowe i kakaowe- nowe !!! KOLOROWKA: 1. WIBO- Cashmere Touch- kolor 02- podklad z morskim kolagenem, dopasowujacy sie do odcienia skory, pozostalo okolo 90% 2. OLAY- Oil of OLAY- Light Ivory- podklad bardzo 'mokry' wydaje mi sie, ze bedzie dobry do suchej skory (jak mam mieszana, wiec odpada), uzyty raz- test 3. LAURA PAIGE- podklad w sztyfcie- Light Beige- kremowy podklad w sztyfcie, zakupiony w jednej z angielskich aptek, uzyty raz- test (7medeis) 4. LOVELY- Make- up brilliance- Naturalny- podklad rozswietlajacy, nowy, nieuzywany (Saay) 5. REVLON- Colorstay- Ivory- jest to 10ml probka, podklad zdecydowanie kryjacy, pozostalo okolo 7ml 6. AVON- Clearskin- antybakteryjny korektor, kolor jasny, pozostalo ok 1cm produktu 7. MISS SPORTY- So Clear- antybakteryjny korektor, kolor 01, pozostalo okolo 1cm produktu 8. AVON- kuleczki brazujace- pozostalo okolo 1/4 pudeleczka (Saay) 9. RIMMEL- Lasting Finish- 100 IVORY- nowy, nieuzywany (Saay) 10. LURA PAIGE- podklad w musie- brak nazwy oraz numery koloru na opakowaniu, ale jest on raczej do sredniej karnacji 11. EVELINE- kredka, kolor czarny- z temperowka, uzyta kilka razy (7medeis) 12. RUBY ROSE- Eyeliner w kredce- kolor czarny- pozostalo okolo 1,5cm produktu, niestety napisy sie troche starly (7medeis) 13. CALVIN KLEIN- podklad nawilzajacy- kolor porcelain- kilka testow, wiec ubytek okolo 3-5% (wydaje sie bardzo wydajny) MINERALY: 1. EDM- roz- kolor Soft Bronzer- otwarty, raz wyprobowany, probka 2. EDM- roz- kolor Natural- otwarty, raz wyprobowany, probka 3.KmS ME- Fair- probka 4.KmS ME- Fairly Light- probka 5.KmS ME- Light Beige- probka 6.KmS ME- Ivory- probka 7. EDM- korektor mint- probka (króliczek) 8. EDM- korektor Pearly Mint- probka (króliczek) 9. EDM- roz- kolor Daydream- otwarty, raz wyprobowany, probka (dziubaczek) 10. EDM- roz- kolor Campagne- nowy, zafoliowany (dziubaczek) WLOSY: 1.INTECTO- Hint of Sunshine- preparat stopniowo rozjasniajacy wlosy (uzyty ze 2 razy) 2.GLISS KUR- Liquid Silk Gloss (pozostalo okolo 80%) (lexxie) 3. LOREAL- Studio Volum'Max- pianka do wlosow dodajaca im objetosci, pozostalo okolo 50% 4. AVON- Lift It! Root Booster- plyn unoszacy wlosy u nasady, pozostalo okolo 50% 27. Opaski i odzdoby do wlosow- niektore nowe, inne sporadycznie uzywane, wszystkie w bardzo dobrym stanie z wyjatkiem (!) tej w brazowo-kremowe paski- jest w z boku polamana, ale nie widac tego podczas uzytkowania - szara i czarna materialowa (dziubaczek) - czarna plastikowa (ta polyskujaca), czarna pleciona, czarna z brokatem (Evikyu) - czerwona plastikowa (polamala mi sie w trakcie przemeblowania) INNE: 1. Pedzle do makijazu- niestety nie wiem jakiej firmy, sa to pedzle do pudru, rozu, bronzera, cieni. Sa one dla mnie troche za szorstkie (ale dla mnie i MAC jest taki)- moge uzywac tylko EDM 2. Naklejki i ozdoby do paznokci- jak na zdjeciach 3. Gabki do nakladania podkladu 4. AVON- Skin So Soft- plastry do depilacji- zuzylam tylko dwa 5. MAC 150- Large Powder Brush- uzyty raz, ale niestety jest dla mnie niewygodny w uzywaniu- za dluga raczka, a poza tym niestety nie jest tak miekki jak EDM (pedzel dostalam w prezencie od TZ, nie pochodzi on z zadnej aukcji itd.) 6. MAC 198- Foundation Brush- uzyty kilka razy, mowiac szczerze nie potrafie sie malowac zarowno pedzlem, jak i gabkami (pedzel dostalam w prezencie od TZ, nie pochodzi on z zadnej aukcji itd.) (kroliczek) 7. REMINGTON- Wet2Straight- scielam wlosy, wiec jest mi nie potrzebna Jesli ktos bylby naprawde chetny moge zrobic odlewke (z tym,ze musialabym dokupic atomizer, wiec musialoby mnie cos zainteresowac naprawde) Davidoff- Cool Water i Davidoff- Coll Water Freeze Me. Uwaga! Pedzle MAC i prostownice oddam tylko za cos z wish. Edytowane przez chrum Czas edycji: 2010-03-04 o 20:54 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki, kolorowka, ozdoby do paznokci i wlosow:-)
5. AVON- Planet Spa- Hawaiian Thermal Volcano- maska parafinowa do dloni i stop (mam dwie, 1- pozostalo okolo 60%, 2- nowa, zafoliowana)
10. OLAY- Oil of OLAY- Light Ivory- podklad bardzo 'mokry' wydaje mi sie, ze bedzie dobry do suchej skory, uzyty raz- test 18. PURA PAIGE- podklad w musie- brak nazwy oraz numery koloru na opakowaniu, ale jest on raczej do sredniej karnacji 18. EDM- roz- kolor Campagne- nowy, zafoliowany 19. EDM- roz- kolor Soft Bronzer- otwarty, raz wyprobowany 20. EDM- roz- kolor Daydream- otwarty, raz wyprobowany 21. EDM- roz- kolor Natural- otwarty, raz wyprobowany 22. EDM- korektor- kolor Pearl Mint- uzyty kilka razy 29. Gabki do nakladania podkladu cos u mnie.?
|
#3 |
|
BAN stały
|
wypatrzysz cos u mnie za:
17. RIMMEL- Lasting Finish- 100 IVORY- nowy, nieuzywan 1. INTECTO- Hint of Sunshine- preparat stopniowo rozjasniajacy wlosy (uzyty ze 2 razy) ? ![]() odp prosze u mnie w watku |
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
mucia18 - odpisalam u Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- lilmary- odpisane. A tak w ogole to wielkie dzieki dziewczyny za zainteresowanie
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
5. AVON- Planet Spa- Hawaiian Thermal Volcano- maska parafinowa do dloni i stop (mam dwie, 1- pozostalo okolo 60%, 2- nowa, zafoliowana) 6. SKINOVATION- Kakaowe maslo do ciala- pozostalo okolo 60%, zapach dosc intensywny i dosc dlugo utrzymuje sie na skorze 9. WIBO- Cashmere Touch- kolor 02- podklad z morskim kolagenem, dopasowujacy sie do odcienia skory, pozostalo okolo 90% odp proszę u mnie
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
To, co znalazłaś u mnie + 1 książka Chmielewskiej - inaczej nie bardzo mi się opłaca (dopiero doczytałam, że mieszkasz w UK)
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie w obu wątkach za:
1. INTECTO- Hint of Sunshine- preparat stopniowo rozjasniajacy wlosy (uzyty ze 2 razy) 4. GLISS KUR- Liquid Silk Gloss 3. REVLON- Colorstay- Ivory- jest to 10ml probka podoba mi sie pare opasek
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
22. EDM- korektor- kolor Pearl Mint- uzyty kilka razy, probka
23. EDM- korektor- kolor Mint- moge zrobic odsypke, gdyz nie chce pozbywac sie calego, probka kochana, bardzo mi zależy! mam pełno kolorówki, pielęgnacji, ale nie mam aktualnie wątku. zarezerwujesz mi do jutra? wkleję Ci wtedy listę moich kosmetyków na wymiankę ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=401137 część z tych rzeczy aktualna, zerknij proszę
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Dzieczyny z wszelkimi decyzjami wstrzymam sie do jutra, gdyz jest to moja pierwsza wymianka i musze sobie wszystko na spokojnie obmyslec, a poza tym kilka z Was jest zainteresowana tymi samymi rzeczami, wiec poczekam na Wasze odpowiedzi. Ja natomiast odpowiem jutro poznym wieczorem. Przepraszam, ze wszelkie niedogodnosci. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za opaski?:
czarna - pierwsza zaraz po tych grubych, czarna pleciona i ostatnia czarna polyskujaca
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety nie wymienie torebki na kosmetyki
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
9. WIBO- Cashmere Touch- kolor 02- podklad z morskim kolagenem, dopasowujacy sie do odcienia skory, pozostalo okolo 90%
16. AVON- kuleczki brazujace- pozostalo okolo 1/4 pudeleczka 17. RIMMEL- Lasting Finish- 100 IVORY- nowy, nieuzywany 18. PURA PAIGE- podklad w musie- brak nazwy oraz numery koloru na opakowaniu, ale jest on raczej do sredniej karnacji 24. Pedzle do makijazu- niestety nie wiem jakiej firmy, sa to pedzle do pudru, rozu, bronzera, cieni. Sa one dla mnie troche za szorstkie (ale dla mnie i MAC jest taki)- moge uzywac tylko EDM cos u mnie ?
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
hej, bylas chetna u mnie na kosmetyki ziaji i tusz, jestem chetna na wymiane za opaski, jezeli sie zgadzasz, podaj adres na priva
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za:
9. WIBO- Cashmere Touch- kolor 02- podklad z morskim kolagenem, dopasowujacy sie do odcienia skory, pozostalo okolo 90% 12. LOVELY- Make- up brilliance- Naturalny- podklad rozswietlajacy, nowy, nieuzywany 17. RIMMEL- Lasting Finish- 100 IVORY ?
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
hej, bluza to jakies m
moglabym ja oddac i apaszke, cos bym dobrala. a co dokladnie robi ten preparat do rozjasniania? ![]() jak sie go stosuje?
|
#20 |
|
BAN stały
|
niestety nie oddam torebki za podklad
gdybys wypatrzyla cos innego, napisz
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Poopisywalam Wam dziewczyny.
Virginia wybacz, ale na razie sie wstrzymam. |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
5. AVON- Planet Spa- Hawaiian Thermal Volcano- maska parafinowa do dloni i stop (mam dwie, 1- pozostalo okolo 60%, 2- nowa, zafoliowana)
coś w zamian???
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
nars już poleciał, ale chętnie oddam mayblline, tbs i guerlaina za próbki korektorów
|
|
#24 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podoba mi się u Ciebie właśnie ta maska do dłoni i stóp oraz 18. EDM- roz- kolor Campagne- nowy, zafoliowany, probka 20. EDM- roz- kolor Daydream- otwarty, raz wyprobowany, probka. napisz mi proszę jak kształtują się koszty wysyłki do UK |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
to moze szalik pomaranczowy, czpka i arafatka?
a ja te kosmetyki plus szara i czarna bawelaniana opaska, i jakąś plastikową bym sobie jeszcze wzięła.
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, nie mam już żółtych kolczyków...
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
a co bys za to oddała?
najbardziej zalezy mi na minerałkach EDM (szczegolnie mincie) na pearl mincie zalezy mi najmniej... dodam jeszcze , że podkład perfect jest bardzo podoby do ivory
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
hey
a ile masz tego płynu do demakijażu oczu Avon i jaka jest pojemność wyjściowa? I czy możesz podać dokładnie który to płyn - jakieś zdjęcie
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
A może znajdziesz coś na ubraniowym?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.

(dziubaczek)