![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
l'oreal, bourjois, effaclar K etc..+ prostownica
NIEAKTUALNE...Hej,
chetnie wymienię nastepujące drobiazgi: 25.02: suplement diety Vitavision, 38 tabletek. to unikatowa kombinacja naturalnych substancji: wyciągu z czarnych jagód, luteiny, beta karotenu i bioflawonoidów, przeznaczona dla utrzymania dobrego wzroku. wazne do 2011 r. 24. 02. dokładeczka mini: Pantene odżywka Pełnia Blasku, 200 ml, nowa Outdoor Girl, Magic Touch, tinted makeup odcień light. krem tonujący wewnętrznej marki Max Factor - Outdoor Girl. tylko wyprobowany, 45 ml kolejna dokładka to: ![]() ![]() ![]() ![]() jeśli ktoś byłby zainteresowany to mam kilkanaście/ kilkadziesiąt nawet NUTRIDRINKÓW- dietetyczny środek spożywczy specjalnego przeznaczenia medycznego; dieta wysokoenergetyczna, bogatoresztkowa, kompletna. jak coś to pytajcie ![]() dokładam: Neutrogena Formuła Norweska, peeling do stóp nowy 75 ml! ![]() dokładam :Vichy Purete Thermale preparat do demakijażu twarzy i oczu 3 w 1. tubka 30ml ![]() 1. Effaclar K. użyty kilka 3-4 razy, ubytek widoczny na zdjęciu+ 2x 7ml żelu oczyszczającego Effaclar w saszetkach 2. Bourjois En toute legerete!- lekki podklad, odcień 23, jasnobrzoskiwniowy, uzżty chyba 2 razy, pieknie pachnie ![]() 3. Killys, preparat wyrównujący płytke paznokcia. ubytek bardzo niewielki 4. Dove Therapy, Heat Defense- Spray(mgielka) do wlosów narażonych na działanie wysokiej temperatury. zużyta 1/3 opakowania 150ml. <wymieniono ![]() 5.Maybelline New York. Pure Cancealer korektor antybakteryjny w ołówku, 2% salicylic acid, z aloesem, witaminą E i rumiankiem, przyspiesza gojenie wykwitow tradzikowych, odcień Light, nowy, zapakowany w takturkę ![]() 6. Balsam do ciala Soraya Wyszczuplenie i Antycellulit. 250 ml, raz użyty 7. Joanna Body Naturia Peeling myjący, wygładzający z grejpfrutem, nowy, 100ml <wymieniono ![]() 8. L'oreal Air Wear SPF 17. Puder z gabeczką(tylko wypróbowany). kolor jest bardzo bardzo jasny (ivory 556), 10g. nosilam go w torebce jako lusterko9elegancko wygląda ![]() ![]() 9, 10. L'oreal HIP Brillant shine lip gloss- dwa śliczne blyszczyki: 178 Dreamer, ciemnoróżowy, z duża isloscią iskrzących drobinek, oraz 258 Mystical, jaśniejszy, spokojniejszy i mniej błyszczący róż. oba uzyte kilkakrotnie, duża pojemność- po 15ml. <wymieniono ![]() 11. AA Therapy Trądzik- tonik antybakteryjny z kwasem azelainowym i kompleksem wit.B. zuzyta 1/4 z 250 ml, uwaga: data wazności: sierpień 2010 12. AA Therapy Trądzik krem nawilżający na noc z azelainowym i kompleksem wit.B. tubka nieprzezroczysta zupełnie, na "oko" stwierdzam, ze jest co najmniej połowa. uwaga: data ważności: maj 2010 13. Avene Cleanance Tonik matujący do skóry trądzikowej. zużyta 1/3 opakowania 200ml. <wymieniono ![]() 14. Prostownica Princess, taka mała i wąska, fajna w podróży. w plastikowym futerale, bez instrukcji. działa be zarzutu. do tego Wella Forte 2nd Day Volume Spray. brak polskich napisów, są jedynie holenderskie. zuzyte nawet w nie 1/4 ze 150ml 15. Preparaty do oczyszczania fizjologiczne pH La roche-posay: mleczko do demakijazu i tonik kojący, miniaturki, po 15ml Zapraszam do wymiany ![]()
" I've been a martyr for love And I will die in the flames As I draw my last breath As I'm closing on death I will call out your name.. " ![]() ![]() 10-11. 02. 2010 Łódź Arena Edytowane przez Poohatka Czas edycji: 2010-05-17 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: l'oreal, bourjois, effaclar K etc..
Coś u mnie za puder L'Oreala?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397191 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
3. Killys, preparat wyrównujący płytke paznokcia. ubytek bardzo niewielki 5.Maybelline New York. Pure Cancealer korektor antybakteryjny w ołówku, 2% salicylic acid, z aloesem, witaminą E i rumiankiem, przyspiesza gojenie wykwitow tradzikowych, odcień Light, nowy, zapakowany w takturkę ![]() 9, 10. L'oreal HIP Brillant shine lip gloss- dwa śliczne blyszczyki: 178 Dreamer, ciemnoróżowy, z duża isloscią iskrzących drobinek, oraz 258 Mystical, jaśniejszy, spokojniejszy i mniej błyszczący róż. oba uzyte kilkakrotnie. ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Jaki dokładnie jest odcien korektora maybelline? bo na zdjęciu nie widze?
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
7. Joanna Body Naturia Peeling myjący, wygładzający z grejpfrutem, nowy, 100ml
. Effaclar K. użyty kilka 3-4 razy, ubytek widoczny na zdjęciu 4. Dove Therapy, Heat Defense- Spray(mgielka) do wlosów narażonych na działanie wysokiej temperatury. zużyta 1/3 opakowania 150ml. 5.Maybelline New York. Pure Cancealer korektor antybakteryjny w ołówku, 2% salicylic acid, z aloesem, witaminą E i rumiankiem, przyspiesza gojenie wykwitow tradzikowych, odcień Light, nowy, zapakowany w takturkę] 258 Mystical, jaśniejszy, spokojniejszy i mniej błyszczący róż. oba uzyte kilkakrotnie, duża pojemność- po 15ml. cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
1. Effaclar K. użyty kilka 3-4 razy, ubytek widoczny na zdjęciu
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie:
1. Effaclar K. użyty kilka 3-4 razy, ubytek widoczny na zdjęciu 9, 10. L'oreal HIP Brillant shine lip gloss- 258 Mystical, jaśniejszy, spokojniejszy i mniej błyszczący róż. oba uzyte kilkakrotnie, duża pojemność- po 15ml.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za zainteresowanie
![]() Niestety niewielee znalazlam interesujących mnie rzeczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- muciu, u Ciebie interesuje mnie: dwa testery po 10ml podkładu vichy normateit kolor opal - b jasny Korektor oriflame b jasny i...i to chyba tyle na razie. beato, a u Ciebie podoba mi się podkład Pharmaceris. i to chyba tez tyle ![]() pozdrowienia!
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
1. Effaclar K. użyty kilka 3-4 razy, ubytek widoczny na zdjęciu 4. Dove Therapy, Heat Defense- Spray(mgielka) do wlosów narażonych na działanie wysokiej temperatury. zużyta 1/3 opakowania 150ml. 9, 10. L'oreal HIP Brillant shine lip gloss 178 Dreamer
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
arrachnee, ileż Ty tego masz
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
hmm... wszystkiego za te rzeczy nie oddam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
wypisalam wszystkie rzeczy, ktore mi sie podobaja, abys mogla napisac co jestes w stanie mi oddac
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za puder L'oreal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Hisoka, niestety nic nie znalazłam. pozdrawiam
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Effaclar K. użyty kilka 3-4 razy, ubytek widoczny na zdjęciu Maybelline New York. Pure Cancealer korektor antybakteryjny w ołówku?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
a mogę poznać szczegóły dotyczące L'oreal Infinite Wear?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
może co s u mnie za:
3. Killys, preparat wyrównujący płytke paznokcia. ubytek bardzo niewielki 4. Dove Therapy, Heat Defense- Spray(mgielka) do wlosów narażonych na działanie wysokiej temperatury. zużyta 1/3 opakowania 150ml. soraya wyszczuplająca zapraszam do obu wątków
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
LucyJordan, niestety też nic nie znalazlam
![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
lilmary, szukałam i tez niestety nic
![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
niestety, zupełnie nie mój styl
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() coś u mnie za 2. Bourjois En toute legerete!- lekki podklad, odcień 23, jasnobrzoskiwniowy, uzżty chyba 2 razy, pieknie pachnie ![]() 7. Joanna Body Naturia Peeling myjący, wygładzający z grejpfrutem, nowy, 100ml
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy cos znajdziesz u mnie za te rzeczy albo za sam puder? Pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Może coś u Mnie za 2 błyszczyki HIP.
![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oddałabyś w zamian za Pharmaceris błyszczyk Loreala 258 ten jaśniejszy i korektor Maybelline?
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-02-04 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Silencio, bardzo interesuje mnie:Everyday Minerals Pressed Powder Base
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- ana761, dało by radę ten kamuflaż Artdeco za dwa błyszczyki? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.