|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
44/46 Chętnie wymienie!! Nowe i używane...
1.Biała bluzeczka na ramiączka na biuście szeroki haft, rozpinana po całości z boku na małe guziczki (dł. 65cm, biust - 56 cm) firmy H&M rozm. 46
2.NOWA, Boska tuniczka do legginsów firmy Atmosphere.Rozmiar z metki 16 UK (44). Na mnie niestety za duża:-( Proszę zapoznać się z wymiarami Długość -73cm Szerokość -42cm 3.NOWE SPODNIE,BEZ METKI,TYLKO PRZYMIERZONE I NIESTETY OKAZAŁY SIĘ SPORO ZA DUŻE:-( Rozmiar - 46 Proszę zapoznać się z wymiarami: Długość -53cm Dł. wewnętrzna nogawki -56cm Szerokość w pasie -53cm Szerokość w biodrach - 61cm Długość w stanie -29cm Szerokość w udzie -33cm Szerokość nogawki u dołu -27cm |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 44/46 Chętnie wymienie!! Nowe i używane...
coś u mnie za 2.NOWA, Boska tuniczka do legginsów firmy Atmosphere.
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2012-08-20 o 19:20 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
2.NOWA, Boska tuniczka do legginsów firmy Atmosphere.Rozmiar z metki 16 UK (44). Na mnie niestety za duża:-(
Proszę zapoznać się z wymiarami Długość -73cm Szerokość -42cm 3.NOWE SPODNIE,BEZ METKI,TYLKO PRZYMIERZONE I NIESTETY OKAZAŁY SIĘ SPORO ZA DUŻE:-( cos za nie ?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.