|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Jest tu ktos z Norwegii?
Jakie marki sklepow z ciuchami mozna spotkac w Norwegii (chodzi mi o te bardziej znane typu h&m ,tally weijl,zara itp. itd.) Czy ktos sie orientuje? A moze sa tam raczej marki nieznane u nas hmmm...tak sie zastanawiam co by mozna przywiezc z ciuchow stamtad czego u siebie nie moge kupic ,dlatego pytam..Wie ktos moze?
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jest tu ktos z Norwegii?
hej,
zazwyczaj w centrach handlowych królują te same marki, w każdym znajdziesz:H&M, Cubus,KappAhl,Vero modę. czasami b-young i vile. na zare i tajli nie masz co liczyć , zara jest tylko jedna w oslo(otwarta w końcu w tym roku ![]() ![]() -lindex- fajna bieizna i nie tylko, -bik bok-sklep dla młodych dziewczyn fajne ciuchy i niedrogie, -popin, lene-v,neste stop-mało tam kupuje ale można zajrzeć, -oasis- świetne cichy ale drogie. polecam takze accessorize -sklep z biżuterią, butami i torebkami(jednak przed nimi ostrzegam, 2 mi się juz rozpadły po miesiącu użytkowania ![]() Zyczę udanych zakupów i pochwal się jak coś sobie sprawisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
witam. czy moglby mi ktos przyblizyc jak jest ze znalezieniem tymczasowej pracy na wakacjach w norwegii?
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- lub moze ktos studiuje w norwegii? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkam w Norwegii juz 3 lata i powiem Ci ze z praca tymczasowa wakacyjna to jest kiepsko bez znajomosci jezyka, chyba ze na budowie, akurat o tym cos wiem bo jestem tu architektem. Jest ktos na forum jeszcze z norwegii?????????? ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
Jak milo spotkac kogos z Oslo!! Tez kupuje w lindexie a torebka z accesorize rozpadla mi sie po drugim uzyciu!!! Gdzie mieszkasz w Oslo?? Pozdrawiam! A. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Najlepszy, rozwiazaniem bedzie udanie sie do jednego z centrow handloiwych, polecam Sandvike, jezeli pobyt bedzie w Oslo. Tam juz do bolu i limitu karty mozna wybieracv sposrod wspomianych juz wczesniej marek, polecam jeszcze marke Gina Tricot, czasami mozna znalezc cos ciekawego
pozdrawiam z Oslo ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez norka27 Czas edycji: 2009-12-17 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Oj musisz musisz
Pozdrowko
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A ja jutro lece do domu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, a może macie jakieś namiary na jakiś tani hostel w Norwegii, jakieś przydatne adresy?? Bo tanie loty kuszą, oj kuszą... i chętnie bym się wybrała
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Eweden hotele raczej tu kosztuja i to dosyc slono. Na jakis wygnaniowych oddalach koszstuje kolo 600nok za osobe, w miastach kolo 1000nok. Zdazaja sie oczywiscie promocje. W Bergen jest taki hotel - stancja z pokojami mieszkalnymi gdzie idzie dostac pokoj za okolo 300nok na dobe ale musze poszukac nazwy bo mi sie zapomnialo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hmm w Stavanger H&M jest na każdym rogu, w każdej nawet najmniejszej galerii i jako wolnostojące też
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Maagdus Czas edycji: 2010-03-18 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.