|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ubrania i kosmetyki - MAJA ZAPRASZA :)
BIAŁO 1, 2, 3. biała z nadrukiem w kwiaty, ozdobne wiązanie przy dekolcie, roz. S
4. biały golf w prążek, ślicznie dopasowany, na mnie niestety za mały, ciepły XS-S 5, 6. śliczny biało-czarny biustonosz, roz. 75C (metka wycięta), delikatny push-up 7, 8. biała haftowana, rozmiar z metki 38, ale to zdecydowanie 34/36, stan dobry+ (niewielkie ślady pod pachami od antyperspirantu) Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2010-01-30 o 21:51 |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
CZERWONO 1, 2. czerwona z rękawkami bufkami,z Quelle, roz. 36/38, nowa, bez papierowych metek
3, 4, 5. czerwony top z aplikacją z koralików 6. bluzeczka Troll, roz. XS - z wymiany, prześliczna, ale jednak troszkę za mała dla mnie 7. czerwony golf z warkoczami, roz. S Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2010-03-11 o 13:54 |
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
TURKUSOWO 1. top Xanaka zapinany na szyi na 2 guziczki, z ozdobnym wiązaniem przy dekolcie, z boku wszyty zamek, roz.S 2, 3, 4. sukienka Reserved, roz. XS, turkusowa we wzorki, z bardzo delikatnego przewiewnego materiału, na podszewce, jak nowa, założona raz - tylko za coś fajnego 5. turkusowy top z naszytymi cekinami, na ramiączkach drewniane koraliki, brak metki z rozmiarem, wg mnie XS, małe S 6, 7, 8. kopertowy sweterek odcinany i wiązany pod biustem, roz. S-M - najlepiej na inny sweterek Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2010-03-11 o 13:55 |
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
RÓŻOWO 1, 2. różowa w kwiatki z atłasową wstążeczką wiązaną przy dekolcie, roz. S 3. wełniana czapka różowy melanż, nigdy nie noszona 4. różowy top wiązany na szyi, dziergany, z przodu guziczki, śliczny, raz założony, w idelanym stanie, brak metki z rozmiarem, wg mnie S Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2010-03-15 o 21:55 |
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
GRANATOWO 1, 2, 3, 4. granatowa sukienka w kwiatki na potrójnych ramiączkach, dół sukienki to spódnico-spodnie, roz. 34/36, jak nowa, raz założona - na szczupłą osobę
5, 6. jeansy REPORTER, roz. 28/32 7. sportowa granatowa koszulka, wykończenia z białej lamówki, roz. S 8, 9. spódniczka jeansowa Amisu, roz. 34 Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2009-08-12 o 13:13 |
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
GRANATOWO 1, 2, 3. nowe rybaczki, raz założone, rozmiar 28
Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2010-01-30 o 21:58 |
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
BRĄZOWO 1. czekoladowy golf z cienkiego materiału XS-S 2, 3, 4, 5. kurtka-płaszczyk ONLY, roz. S 6. pasek ze sznurka z Quelle -stan ogólny dobry 7. top w całości na szydełku, zawiązywany na szyi, roz. S - nowy, nigdy nie ubrany, ale oderwałam metkę, niestety za duży na mnie - za coś fajnego8. okulary przeciwsłoneczne ELVIRA- Avon, kategoria filtru: 3, brązowe - nowe, w oryginalnym opakowaniu 9, 10. czekoladowa spódnica Reserved, sztruksowa, zakońcona szydełkową koronką, roz. XS/S - jak nowa, miałam ją raz ubraną (więcej zdjęć na maila) Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2009-10-22 o 12:50 |
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
ECRU 1. katana Y.O.U. z Quelle, roz. 34/36, nowa, bez metek
2. kurtka-płaszczyk Saix, roz. M (wg mnie S, małe M), kolor kremowy, zamek troszkę się zacina przy zapięciu, ale można go nie zapinać, bo jeszcze ma zatrzaski 3. top z połyskującą złotą nitką na jedno ramię, roz. S Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2009-09-08 o 18:22 |
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
CZARNO 1, 2. czarna bluzeczka z falbanką i koralikami przy dekolcie 3. czarny top z błyszczącym nadrukiem, ramiączko ozdobione aplikacją z 33 cyrkoniami, roz. S 4. kamizelka w szeroki prążek, brak metki z rozmiarem, wg mnie XS/S Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2010-02-11 o 10:01 |
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
CZARNO / SZARO 1. czarny prześwitujący biustononosz H&M (roz. 70A) 2. czarna wełniana czapka 3. kaszkiet w jodełkę 4. czarny top w kwiatki, brak metki z roz., wg mnie XS-S 5. szara bluza long H&M, XS-S, stan dobry Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2010-01-11 o 12:30 |
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
FIOLETOWO 1, 2, 3, 4. satynowy komplet bluzka + spodnie. Spodnie składają się z dwóch warstw, na wierzchu delikatny materiał w odcieniu o ton ciemniejszym, co sprawia, że przy chodzeniu rozwiewa się na boki
Roz. 36, jak nowy założony raz na specjalną okazję Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2009-06-24 o 11:42 |
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
POMARAŃCZOWO 1, 2, 3, 4. ESPRIT koszulka polo kolor łosoś/pomarańcz, roz. XS
(z lewej strony pod kołnierzykiem malutka dziurka, prawie niewidoczna) Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2009-08-12 o 13:23 |
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
T-SHIRTY MĘSKIE 1. biała marki Urbanspirit, wyjątkowo miękka i miła w dotyku bawełna, roz. M
2. zielona w paski, roz. L 3, 4, 5. biała z nadrukiem, marki Urbanspirit, roz. L Wszystkie przywiezione z Anglii, w idealnym stanie, raz założone, niestety okazały się za małe ![]() Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2009-07-13 o 10:50 |
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
TOREBKI 1. torebka czarna zamszowa, stan dobry ( troszkę już zmechacona i wewnątrz urwany zatrzask)
2. mała torebka worek z materiału 3, 4. torebka z grubego płótna, pasek parciany z regulacją długości. Zapinana na zamek i dodatkowo na klamrę. Osobna kieszonka na tel. kom. zapinana na rzep. Kolor: czarny. Wymiary: 23 cm x 18 cm 5. torebka pleciona ze sznurka, zapinana na zamek, dwa paski na ramię o splocie warkocza, Kolor: czarny. Wymiary: 22 cm x 22 cm Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2009-12-15 o 11:10 |
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
OBUWIE 1. laczki ażurowe, roz. 36 2. piękne kolorowe na grubszej podeszwie. Będą dobre na rozmiar 36/37. Nie noszone. 3, 4. czarne klasyczne czółenka na stabilnym obcasie. Zapinane wokół kostki. Przód pięknie pleciony. Obcas: 8 cm. Rozmiar: 36,5 - wkładka wew. 24 cm. Praktycznie nowe, nigdy nie założone. 5. półbuty czarne, roz. 36/37 (dł. wkładki 24 cm) - stan dobry 6. półbuty brązowe skórzane, roz. 36/37 (dł. wkładki 24 cm) - starte fleki Więcej zdjęć mogę przesłać na maila. Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2010-02-12 o 13:41 |
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
BIŻUTERIA 1, 2. zegarek Mark & Spencer, nowy ( z tyłu po wew. str. mała rysa od zmiany baterii) - tylko za coś o tej samej wartości
3. pierścionek z dużym brązowym kamieniem, obrączka pozłacana, śr. 17 mm, nowy 4. pierścionek szeroka obrączka posrebrzany, śr. 17 mm, nowy 5. pierścionek z cyrkoniami średnica 16 mm (starta obrączka) 6. kolczyki kwiatki wiszące (brakuje jednego oczka) 7. - różowe kolczyki kwiatki z cyrkoniami (brakuje jednego oczka) - kolczyki perełki 8. - 3 łańcuszki srebrne o różnych splotach - pierwszy po stronie zew. nie ma - srebrne długie kolczyki - długie kolczyki z czerwonymi oczkami na końcach - posrebrzane - pierścionek z czarnym oczkiem - srebrny - pierścionek w kształcie liścia - srebrny - kolczyki półkola - posrebrzane - kolczyki kuleczki z cyrkoniami - srebrne (niestety niektóre cyrkonie zrobiły się niebieskie) UWAGA: srebro jest delikatnie zabrudzone i wymaga wyczyszczenia 9. długie koraliki czarno-białe Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2010-01-11 o 12:09 |
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
KOSMETYKI 1. KOSMETYKI DO WŁOSÓW
- TRESemme Blonde Profesjonalna odżywka do włosów blond, 900 ml (została jeszcze ponad połowa, a więc min. 450 ml!) - Mark Hill Beautiful Blonde 75 ml (Spray nabłyszczający do włosów blond) -zużycie 1/3 2. KOSMETYKI DO CIAŁA - Avon Jogurtowy nawilżający balsam do ciała vanilia & jeżyna 200 ml - zużycie 1/3 - Avon Intensive Callus Cream 100 ml (Krem intensywnie zmiękczający stopy) zużycie nieco ponad 1/3 - ważny do 08/2009 - Forever Living, Ever Shield Aloesowy dezodorant w sztyfcie, duże opakowanie 92,1g (nie zawiera żadnych chemicznych środków przeciwpotowych) - zużycie niewielkie - ISANA Dezodorant do ciała Exotik 50 ml - nowy, tylko wypróbowany 3. Trio artystycznych cieni do powiek AVON. Paleta odcieni w kolorze turkusowym. Data ważności: 06.10.2011 (3 lata od daty produkcji). Jak nowe, użyte 2 razy. Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2010-01-30 o 21:36 |
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
BIŻUTERIA CD. 1, 2. piękny czarno biały naszyjnik w kolorze srebra, nowy, nie noszony
Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2010-01-08 o 17:57 |
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
coś za:
3. bluzka różowa Top Secret, roz. XS, założona jeden raz 4. bluzka koszulowa euronova z bon prix, brązowa, roz. 34/36, założona 2 razy
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
![]() 5. perełki brązujące, jak nowe, użyte kilka razy, przywiezione z Anglii 6. cień do brwi w dwóch odcieniach brązu, przywieziony z Anglii i za bizuterie tylko poczekam na zdjecie
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za bezbarwny podklad?
ten bialy biustonosz h&m z nadrukiem to kapielowy?
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
cos za pierwsza z brzegu brazowa podksozulke,
2. plastikowe klipsy do włosów, nowe 6. cień do brwi w dwóch odcieniach brązu, przywieziony z Anglii 7. Avon Arabian Glow Shimmer bronzing brick 8g (Brązująca mozaika do twarzy) -nowa, niestety spadła mi i się pokruszyła 8. TROSZKĘ KOLORÓWKI - Avon, MagiX Face Perfector SPF 20 (Bezbarwny podkład "Idealna gładkość") - nowy, nie otwierany - Avon Intensive Callus Cream 100 ml (Krem intensywnie zmiękczający stopy) zużycie nieco ponad 1/3 - ważny do 08/2009 -
|
#25 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za :
1, 2. bluzeczka z bon prix, roz. 34/36, jak nowa, raz ubrana czerwona z rękawkami bufkami,z Quelle, roz. 36/38, nowa, bez papierowych metek top Xanaka zapinany na szyi na 2 guziczki, z ozdobnym wiązaniem przy dekolcie, z boku wszyty zamek, roz.S kurtka-płaszczyk ONLY, roz. S czekoladowe drewniane laczki KORNECKI, roz. 36 niebieska, marki Urbanspirit, wyjątkowo miękka i miła w dotyku bawełna, roz. M 4. taka sama, tylko biała. roz. M 5. zielona w paski, roz. L Wszystkie przywiezione z Anglii, w idealnym stanie, raz założone, niestety okazały się za małe 6. nowa z metką, roz. L ??
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
- Elgon Professional Affix Straight Look 300 ml (Profesjonalny lotion do prostowania włosów) - zużycie mniej niż 1/3
Joanna Jedwabiste serum wygładzające do włosów 100 ml - zużycie 1/3 - ważny do 07/2009 5. perełki brązujące, jak nowe, użyte kilka razy, przywiezione z Anglii - Avon Jogurtowy nawilżający balsam do ciała vanilia & jeżyna 200 ml - zużycie 1/3 - Forever Living, Ever Shield Aloesowy dezodorant w sztyfcie, duże opakowanie 92,1g (nie zawiera żadnych chemicznych środków przeciwpotowych) - zużycie niewielkie - ISANA Dezodorant do ciała Exotik 50 ml - nowy, tylko wypróbowany i peirscionki cos u mnie |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
- TRESemme Blonde Profesjonalna odżywka do włosów blond, 900 ml (została jeszcze ponad połowa, a więc min. 450 ml!)
- Mark Hill Beautiful Blonde 75 ml (Spray nabłyszczający do włosów blond) -zużycie 1/3 - Cacharel AMOR AMOR Sunshine 1,5 ml (nowa) - Guerlain Paris Aqua Allegoria 2 ml (zostało 1/3) coś u mnie?
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
coś za:
3. bluzka różowa Top Secret, roz. XS, założona jeden raz 4. bluzka koszulowa euronova z bon prix, brązowa, roz. 34/36, założona 2 razy |
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie ???
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.

- za coś fajnego