|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
kilka ciuszkow na wiosne
Porządki robiłam i doszłam do wniosku, że pora pozbyć się kilku rzeczy
![]() 1. spodnie skórzane firmy HIS skórzane zamszowe spodnie firmy HIS - Henry I Siegel Spodnie są wykonane z czarne skóry, nie znam się na rodzajach skór ale nie chyba jest to nubuk. Nie ma lica, ale nie przypomina mi zamszu ![]() Spodnie są w stanie db+, należy je oddać do czyszczenia - to ich jedyny problem. Poza tym nie mają żadnych uszkodzeń, rozdarć czy podobnych. Spodnie mają podszewkę do kolan, sygnowane napy na kieszeniach oraz sygnowany guzik. Są kroju jeansów rurek - bardzo modnych ostatnio. Polecam, są porządnie uszyte, z grubej ale miękkiej skóry. Spodnie są czarne, zdjęcia zostały rozjaśnione! Rozmiar prawdopodobnie 38 (metka jest nieczytelna) Proszę zapoznać się z wymiarami (mierzone na płasko): długość nogawki od pasa: 108cm długość nogawki od kroku: 80cm wysokość stanu z przodu: 28cm wysokość stanu z tyłu: 40cm obwód w pasie: 73cm obwód w biodrach: 54,5cm x 2 szerokość nogawki w udzie (10 cm od kroku): 27cm x 2 szerokość nogawki na dole: 40,5 cm 2. czerwone skórkowe czółenka (miękka skórka), wysokość szpileczki ok 6,5cm, stan jak na zdjęciach. na podeszwie rozmiar 39, ale jak dla mnie to będzie 38,5, długość wkładki do końca czubka (krótkiego) 25cm wydawałoby się, że noga 39 powinna wejść, ale moja nie pasuję, stąd domniemywam, że jest to 38,5 Jeżeli chodzi o moje potrzeby to aktualnie szukam sweterka typu cardigan. czarny, zapinany dekolt w serek. rozmiar 40. Inne ciuszki proszę tylko w rozmiarach góra 40 a dół tak około 42 (jak nie 44). Chętnie wymienię się za spodnie na lato (bawełna lube inne naturalne materiały), tuniki, obuwie w rozmiarze 39 raczej na płaskim obcasie lub kosmetyki do cery wrażliwej czy też do suchych kręconych włosów ![]() Edytowane przez Wisnia Czas edycji: 2010-04-14 o 10:19 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kilka ciuszkow na wiosne
i kolejne:
3. 6 bluzek koszulowych. Stan bdb - prawie nie noszone. bluzki są wszystkie z tkanin naturalnych, bawełna, bawełna z elastanem, wiskoza. Niektóre maja długi rękaw, inne krótki lub 3/4 Kolory: czarna, khaki, biała, jasnoróżowe, niebieska w białe kwiatuszki. Rozmiar bluzek z metki to 38 (M). Proszę pytać, chętnie odpowiem i wyślę dodatkowe zdjęcia. Dodam tylko, że bluzki są naprawdę wysokiej jakości. Po prostu z nich wyrosłam ;-) 4. Piękna romantyczna sukienka firmy Wallis. NIEAKTUALNE! Sukienka jest praktycznie nowa. Ubrałam ją raz, niestety nie mój fason, nietrafiony prezent. Przyjechała prosto z UK. Sukienka jest na ramiączkach, przy dekolcie ma tasiemki do zawiązania w kokardkę, dól jest asymetryczny z falbaną. Sukienka jest cięta ze skosu, tak więc pięknie dopasowuje się do ciała. Kolor to bardzo ciemny brąz, praktycznie czarny na jego tle śliczne różowe róże z zielonymi listkami. Stan bdb. 100% Wiskoza - miękka, lejąca mięsista. Rozmiar z metki 10. proszę jednak sugerować się wymiarami (podane są bez rozciągania, tkanina cięta ze skosu więc się poddaje i lekko rozciąga) długość sukienki od ramienia: max 133, min 111 cm (do wcięcia przodu) szerokość w biuście: 44cm x 2 szerokość w okolicy pasa (46cm od ramienia): 40 cm x 2 szerokość w okolicy bioder (65 cm od ramienia): 50 cm x 2 szerokość na dole: 65cm x 2 długość ramiączka: 33 cm (całkowita!! nie są regulowane!) oddam tylko za coś wyjątkowego. sukienka jest markowa, znanej firmy, świetnej jakości praktycznie nowa. Edytowane przez Wisnia Czas edycji: 2010-04-22 o 10:44 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Moze znajdziesz u mnie cos za sukienke?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1271227369
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za 6 bluzek koszulowych? Tylko chciałabym znać ich długość
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
mierzone od szyi:
biała: 60 cm różowa: 60 cm niebieska w kwiatki: 67 cm khaki i czarna (maja ten sam fason): 61 cm bladoróżowa: 63 cm zainteresowałymnie te sweterki z reserved: biały, szary i zołty. widze, ze małe rozmiary, ale moze zmierzyłabys mi je w biuscie i długośc rekawa od ramienia
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
może coś u mnie znajdziesz za czerwone buciki?
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za 4 koszule?
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Gomra, mozesz mi powiedz cos o tych spodniach? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1270543007
to jest dzins czy udaje dzins? bardzo się rozciągają? jaki maja obwod w udzie? tak w okolicy 10 cm od kroku, i o tych drugich spodniach: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1270543007 rozumiem, ze sa zwężane? mogłabyś zrobić fotkę i wysłać mi na maila jak to jest zwężone? z czego sa uszyte i czy widzę tam prążek? |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za czerwone buty i sukienkę Wallis?
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, no cos znalazlam wsrod kosmetykow, ale sukienka jest sporo dla mnie warta, więc nie wiem jak Ty to widzisz
![]() Napisze co mnie interesuje i poczekam na twoja opinie ![]() Mgielka do ciala Aquolina wanilia i paczula, jest 95% Pur Blanca Avon, psikniete 2 razy wiec praktycznie cale Błyszczyk do ust Lumene, odcien 3, 6ml, niezuwyane, tylko mazniety na dłoni Czekam na Twoja opinie
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
hej mam pytanie podoba mi się u Ciebie ta na pierwszym zdjęciu kremowa na krótki rękaw mogłabym prosić o dodatkowe zdjęcie?
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.

Październik