![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienie próbki i odlewki zapachów
Wątek nieaktualny-zamknięty
Moja wish lista poszukuje do testów: -Obsession Sheer CK -Nirmala Molinard -L'instant magic Guerlain -Angel la rose Mugler -Eau star Mugler Mam na wymianę: -Ode a L'Amour Yves Rocher wersja podstawowa 15/30 ml mirabelka z ambrą mam kartonik-wymiana na inny zapach REZERWACJA -tester podkładu Fresh Matte Maybelline 15 ml kolor perfect beige Mogę zrobić odlewki 5 ml: -Lolita Lemplicka EDP Mogę zrobić odlewki 1 ml: -L'or Torrente- anieszka1970 -Insolence edt Guerlain- 2ml agnieszka1970 -Hot Ralph Lauren -Ode a l'amour passionnement YR -Halle edp Halle Berry-Freyyka -Innocent Angel Mugler-1ml Princeska87 -Angel Mugler -Violette Angel Mugler -Halloween J.P.Pozo- 1ml dzika truskawka -Lolita Lemplicka EDP-2ml agnieszka1970 -Puma Flowing Próbki kremów m.in : -L'oreal Derma Genesis krem na dzień-7 szt -Clerena Serbum Control Cream -krem normalizujaco-łagodzacy beztłuszczowy 1ml -Iwostin-tonik oczyszczający-3ml -jeszcze kilka innych-kremy z Eveline,Vichy,Dax Cosmetics,AA Zapraszam ![]() WYMIENIONE: -L Lolita EDP(tylko za wish)-5ml Princeska87,5 ml Freyyka -Puma Flowing-5ml dzika truskawka -Ode a l'amour YR (do 10 ml)-5 ml Freyyka -Boucheron pour femme edp -1 ml Freyyka -Vanille Creme Fleur Voluspa-1 ml Princeska87,1ml dzika truskawka,1 ml Freyyka,1 ml agnieszka1970 -Neonatura cocon YR-1 ml Freyyka -Kenzo Amour edp-1ml Princeska87,1ml dzika truskawka -Classique edt J.P.Gaultier-1ml dzika truskawka,1ml agnieszka1970 -my insolence edt guerlain- 1ml agnieszka1970
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2011-04-05 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie próbki i odlewki zapachów
Heeej
![]() znajdziesz coś u mnie za L Lolitki? ![]() mam z Twojej wish jedynie L'instant Guerlain próbeczkę..
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie 5ml L Lolitki i może próbeczka Kenzo Amour (powiedz mi, które to są? Chodzi mi o kolor buteleczki?
![]() mogę zrobić Ci odleweczkę My Insolence + próbkę L'instant Guerlain + jakąś jeszcze próbeczkę jak chcesz ![]() Jeśli chodzi o Lagerfelda, o którego pytałaś - to coś musiałaś pomylić, bo ja go nie mam i nigdy nie miałam ![]() ![]() ![]() miałabyś jakieś fiolki ewentualnie do przesłania do odlewek? Bo ja mam tylko atomizer pen 8ml jak coś. Już sobie zasubskrybowałam Ciebie ![]() ![]() ![]() Także z wymianką myślę, że się dogadamy ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no to od Ciebie odlewka 5ml L Lolity + Kenzo Amour 1ml + Innocent 1ml
za moje: 5 ml My Insolence + próbka Instant Guerlain około 1ml + próbeczka Dolce Vity Jeśli pasuje to zapraszam na PW ![]() ![]() Mam małą odlewkę Delicious Night, więc raczej nie oddam, chyba, że malutko, ale nawet nie mam do czego odlać i nic nie widzę już więcej u Ciebie za to..
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Szkoda
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Witam! Interesuje mnie:
- Ode L'amour 20/30ml Próbki 1ml: - Vanille Creme Fleur Voluspa - Classique edt J.P.Gaultier - Innocent Angel Mugler - Halloween J.P.Pozo Co byś za to chciała? Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mogę zrobić odlewki 1 ml:
-L'or Torrente -Insolence edt Guerlain -Kenzo Amour edp-1ml Princeska87,1ml dzika truskawka -Hot Ralph Lauren -Vanille Creme Fleur Voluspa-1 ml Princeska87,1ml dzika truskawka -Halloween J.P.Pozo- 1ml dzika truskawka moge za to oddac cos z moich probek/odlewek.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
oczywiscie -ja napisalam co mnie interesuje ale pytalas mnie o wieksza ilosc perfumek wiec tez moge z nich zrobic probki jak bys chciala taka wymiane probkowa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- chyba ze wolisz moze za kika probek odlewke czegos mojego wieksza, ale jesli nie to rozumiem. pozdr
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Chodzi za mną Twój Angel..
![]() ![]() znajdziesz jeszcze coś u mnie? Ewentualnie poza wątkiem mam jeszcze np. Diesel Zero Plus ![]()
![]() |
#17 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś u mnie za: Ode a L'Amour Yves Rocher Lolita Lemplicka EDP Vanille Creme Fleur Voluspa -L'or Torrente Halle edp Halle Berry Neonatura cocon Angel Mugler -Violette Angel Mugler |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
no jakoś wtedy nie pomyślałam, a teraz za mną chodzi Aniołek
![]() no to następnym razem, jak znów nazbieramy więcej rzeczy do wymianki ![]() ![]() A dziękuję, też się bardzo cieszę, że jestem na liście ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Hej, moge wymienić:
YR Neblina - ok. 1,2 ml robiona Chloe EDP - 1,2 ml fabryczna z atomizerem dwa razy psiknieta Si Lolita - fabryczna atomizer 0,8 ml - zostało ok. 0,4 ml YSL Baby Doll - 1 ml C. Klein Obsession Night - 1 ml za: -Vanille Creme Fleur Voluspa-1 ml -Neonatura cocon YR - 1 ml -Ode a l'amour YR - 1 ml -L Lolita - 1ml Halle edp Halle Berry - 1 ml Co Ty na to? ![]()
![]() |
#20 |
korzonek
|
Z Twoich 5ml chciałam Lolite Lempicką i za nią mogę zrobić 5ml jednego zapachu, którego ode mnie chciałaś tj.
Lancome, Aroma Calm Gucci, Envy Hugo Boss, Pure Purple Escada, Magnetism resztą możemy się wymienić po1ml, bo akurat chcemy od siebie tyle samo wyłączając Ode ![]() Kwestia dogadania którego chcesz 5ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Niestety nic nie znalazlam, przepraszam ze zapomnialam odpisac wczesniej, myslalam ze w swoim watku sie odpisuje. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() co myślisz? pozdrawiam! ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Mogę zrobić odlewki 5 ml: -Lolita Lemplicka EDP Mogę zrobić odlewki 1 ml: -L'or Torrente -Insolence edt Guerlain -Hot Ralph Lauren -Neonatura cocon YR -Ode a l'amour passionnement YR -Halle edp Halle Berry -Angel Mugler -Violette Angel Mugler -L Lolita -Lolita Lemplicka EDP -Puma Flowing lub coś z tych odp. u mnie ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
nic nie znalazłam dodatkowego
![]() ![]()
![]() |
#26 | |
korzonek
|
Hej
pasuje mi taka wymiana ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- No ja kompletnie nie mam atomków. Na Lolitkę mogłabym podesłać jedną 15 ml buteleczkę, a na któryś inny 5ml pojemniczek po Tisane, ale nie wiem, czy jest szczelny. Na resztę kompletnie nie mam atomizerków ;/ Jeśli i Ty nie masz, to mogłabyś mi zarezerwować te odlewki, ja zarezerwuję Tobie i jak się dorobimy atomków to się wymienimy? ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Może tak, bo ja też się zamotałam ![]() Mam nadzieję, że wyjaśniłam i dobrze zrozumiałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Intersuje mnie:
-L'or Torrente - 1 ml -Vanille Creme Fleur Voluspa - 1 ml Mam: - Shalimar Light - 1 ml - Celine Oriental Summer - 1 ml Jesli jesteś chetna - proszę o kontakt na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
ach jej, juz wymienilam time to play
![]() (hmmm, nie czuje jak rymuje) nie wiem co poczac ![]() a no to rzeczywiscie szkoda.... :-( mi sie wydaje ze slodsza jest naomi i bardziej kwiatowo-swieza, a victoria raczej taka klasyczna (w stylu starszych pan szczerze mowiac mi sie wydaje... ![]() wiesz co, wydaje mi sie ze mialam w Polsce u mamy chyba jeszcze jedna taka sama naomi nieotwarta i w kartoniku, tez 15 ml chyba. To moze wolisz ta i jeszcze cos? mam na przyklad poza watkiem blyszczyki i smackersy albo smackersopodobne szminki przywiezione z USA, moze cos z tego? ale to dopiero sprawdze w Polsce za jakis tydzien i wtedy mooglabym tez wyslac od razu ![]() co Ty na to? no to super ![]() buziaki ![]()
![]() ![]() Edytowane przez caramiia Czas edycji: 2010-03-12 o 14:09 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() odlewki mogę wymienić za odlewki: Prada Infusion d’Iris odlewka 4 ml w atomizerze Guerlain Terracota voila d’ete odlewka 9 ml odlewka w atomizerze(lub 1ml) Vivienne Westwood Bouduir - 1 ml za odlewki: -L Lolita EDP-5ml -Ode a l'amour YR (do 10 ml) - 10 ml Próbki: L'Artisan Tea for Two 1 ml - robiona za Boucheron edp 1ml YR Neblina - ok. 1,2 ml robiona za Neonatura cocon YR 1 ml odpowiedz prosze u mnie ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
no to czekam jak się u Ciebie wyklaruje
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.