![]() |
#1 |
BAN stały
|
impotencja
jakie są sposoby na zachowanie sprawności? Jak facet powinien o siebie dbać żeby impotencja go nie dosięgła? I co jest przyczyną impotencji? Co stosować żeby wzwód wrócił? penigra? permen? clavis? coś ktoś zna??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: impotencja
Cytat:
Warto zdrowo się odżywiać, uprawiać jakiś sport lub przynajmniej gimnastykować się 3 razy w tygodniu po 30 minut. Do tego rozsądnie z używkami. Warto również zadbać o swoją psychikę, znajdować czas na odpoczynek. I dawać sobie czułość i miłość w związku - drobne, ale ważne, codzienne gesty, rozmowa. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2008-11-17 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
wystarczą badania okresowe w wyznaczonych terminach i nie stosowanie żadnych preparatów bez konsultacji z lekarzem.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mój kolega zawsze powtarza "nie ma impotentów, sa tylko leniwe kobiety"
![]() A tak serio to zgadzam się z dziewczynami wyżej ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Najwazniejszy czynnik to masturbacja!
Co za tym idzie, niedobór testosteronu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Impotentow jest wielu,wielu wiecej niz myślicie ,a ten kto mowi ze nie ma wcale ,to włsnie impotent ,rownież umyslowy!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
to tak przede wszystkim to trzeba się odpowiednio odżywiać. Uprawiać sport. Wydaje mi się, że jakimiś tabletkami na wzwód można się wspomóc. idźcie do lekarza. Czytałam o permenie i clavisie, naprawdę mogą pomóc, tym bardziej, że w permenie jest żeń szeń i buzdyganek (cokolwiek to jest :P) a to wpływa na testosteron
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hmmmm no tak testosteron jest najwazniejszy bez odpowiedniej ilosci to tak jakby faceta nie bylo. te tabletki pomagaja w ten sposob ze zwiekszaja wydzielanie testosteronu?? ciekawe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
nie no chodzi o to, że ten cały buzdyganek ziemny zawarty w tych tabletkach jest źródłem jakiś substancji, które stymulują wydzielanie naturalnego testosteronu. No i pomaga w utrzymaniu jego wysokiego poziomu. :P tak przeczytalam :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dobrze wiedziec, dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
te tabletki są chyba dostępne bez recepty? a mam takie pytanie, czy jeżeli para nie ma z TYM :P problemów, to facet i tak może brać permen na poprawę jakości życia seksualnego :P??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
nie no jak nie ma problemów ze wzwodem to po co brać? Czytałam, że Permen, penigra, czy inne tego typu srodki są dla mężczyzn, którzy mają problem ze wzwodem. I suplementy diety nie są na receptę. No ale Gisiu napisz co tam słychać, bo aż się zmartwiłam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
o jeszcze widzialam dobre opinie w sklepie internetowym na stronie, cena jest bardzo przystepna
![]() ![]() ![]() Edytowane przez melania785 Czas edycji: 2008-11-24 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Gisia i jak tam, rozwiązujesz jakoś problem?? widziałam niedawno reklamę Permenu, do dwóch opakowań dodają nakładkę wibracyjną :P ciekawe czy jest to jeszcze gdzieś dostępne :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
*sportaddict*
|
czasami to się po prostu zdarza i tyle, nawet u młodych mężczyzn. I zwykle samo mija, o ile postawa ich partnerki nie doprowadzi do wstydu itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
moja postawa nie jest jakaś naganna... i właśnie w tym sęk... ja mu sie staram pomóc. Byliśmy z tym u lekarza. powiedział, że to przez stres, przez palenie i niezdrowy tryb życia. No cóż zdarza się... kazał nam kupić takie tabletki permene czy permen, coś takiego. A kazał te, bo w składzie mają żeń szeń i buzdyganek ziemny. Nie wiem o co chodzi z tymi ziołami, ale mają pomóc... zobaczymy za 8 tygodni bo tyle trwa kuracja. Sama nie wiem czy to krótko czy długo... jakoś będę musiała wytrzymać. Tylko kompletnie nie wiem jak się mam zachowywać... czy mam mówić "Kochanie, wziąłeś dziś tabletkę" albo "Kochanie jak tam się dziś czujesz"????? :/ co robić dziewczyny ????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Gisiu... z tymi ziołami to chodzi o to, że żeń szeń wpływa na centralny układ nerwowy, a buzdyganek na wytwarzanie naturalnego testosteronu. Wiadomo jakie to wszystko jest ważne dla wzwodu... Co do tego jak masz się zachowywać, to wiem, że to nie łatwe, ale spróbuj jak najbardziej naturalnie. Od czasu do czasu zapytaj o tabletkę, jak się czuje, ale nie codziennie. Raczej pokaż, że o niego dbasz. Ubierz się ładnie, przygotuj kolację, całuj, przytulaj, wygłupiaj się. On chyba takiego wsparcia teraz potrzebuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Gisia głowa do góry!! Zobaczysz, że wszystko się ułoży
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
ajj dzięki Dziewczyny za wsparcie, ale nie jest łatwo. Wiecie, nawet najlepsze tabletki nie pomogą jak sam TŻ nie będzie chciał... a póki co to właśnie tak średnio chce... pali papierosy, chodzi na imprezy, ostatnio nawet beze mnie... nie rozumiem dlaczego on nie chce doprowadzić do tego żeby było dobrze, żeby doszedł do siebie. Kupiłam mu tabletki, robię mu wieczorem herbatkę z miodem, masuję plecy, a on... ehh szkoda słów :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Gisiu i tak musisz sie zachowywać. Chociaż wyobrażam sobie jak musi Ci być ciężko, Ty chcesz, on jakoś mniej... faktycznie nie powinien się tak zachowywać. A może jakoś podstępem ten permen mu dawaj :P heh nie no żart. Nic innego oprócz poważnej rozmowy nie przychodzi mi do głowy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
widzę, że tutaj na dole jest nawet taki odnośnik do Permenu... z moim TZ jako tako, bierze te tabletki, ale mam wrażenie, że robi mi wielką łaskę... a przecież to jemu powinno zależeć, nie tylko mnie. On cały czas twierdzi, że i tak wszystko będzie dobrze... przydałby mu się kubeł zimnej wody na głowę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
coś tu ucichło...
ale napiszę kilka słów od siebie. TŻ tabletki bierze, nadal z wysiłkiem, ale bierze, także kuracja trwa. Widziałam jeszcze ten permen z nakładką wibracyjną, kupię, może mu się spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Permen z nakładką wibracyjną :P to brzmi ciekawie :P a mogą to brać faceci, którzy ze wzwodem nie mają problemów?? ale tak powiedzmy... dla polepszenia życia seksualnego :P?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
mam ostatnio podobny problem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
BAN stały
|
mnie się wydaje, że musisz namówić go na wizytę u lekarza. Albo po prostu kup mu jakieś tabletki, chociażby te co ja mojemu i każ mu brać!! Dziewczyny my też musimy dbac o naszych partnerów, oni sobie sami bez nas nie dadzą rady!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Cześć dziweczyny!
My mamy taki sam problem i to od początku... TŻ przyznał mi się że ma problemy z tym i jak zaczynaliśmy się kochać to jeszcze było nawet ok, potem robiło się coraz gorzej, zjadł więc penigre - całość zalecanej dawki. Była poprawa - czasem aż mnie zaskakowała. Potem przestał brać bo na opakowaniu jest napisane że musi być przerwa, i wtedy jakby grom z nieba - wszystko zaczeło się od nowa. Znów chodził na siebie zły, mówił że nienawidzi swojego ciała... Teraz kupiliśmy ponoć coś mocniejszego - Ekstra Orgasm, bierze to 2 tygodnie i tylko raz udało nam sie normalnie pokochać, innymi razy wzwodu nie było wcale. TŻ prowadzi zdrowy tryb życia, dobrze się odżywia, nie pali, nie imprezuje, odpoczywa, ćwiczy.... i to tak na nic! Czasem widze jak się coś mniędzy nami sypie przez to! W poniedziałek idzie do lekarza. a ile wasi TŻ-ci mają lat? Mój ma 35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
wspolczuje wam i waszym partnerom
choc moj TZ nie ma takiego problemu..to mysle ze nalepszym rozwiazaniem jest konsultacja z seksuologiem.. warto wiedziec czy zwiazane jest to z zaburzeniami sfery bilogicznej czy psychicznej... podejrzewam ze ciezko namowic jednak partnera na taka wizyte u specjalisty
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
mój ma 23...
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
dziewczęta,a do jakiego specjalisty wysłać TŻa w takiej sytuacji?
Urologa? Seksuologa? kogo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
ZDROWY TRYB ZYCIA
(czyli jakis sport regularnie, zdrowa zywnosc, abstynencja alkoholowa i nie palenie papierosow) inaczej sie nie da ... tak jak ze skutecznym odchudzaniem cudow nie ma
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.