|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Konferencja - ja w recepcji CZYLI?
Cześc dziewyczyny
![]() A jeszcze chcę zaznaczyć, ze jestem niesamowicie przejeta wpadłam do domu i od razu szukałam wątku gdzie by to napisać i to mi się wydało w miarę ok. I zaczynają się schody... mozecie mi powiedzieć co tam może być? będzie to konferencja organizowana przzez moją uczelnię, ale ja się już tak stresuję, ze uhhh ![]() Nawet nie wiem do czego ograniczy się moja rola tego dnia. ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Konferencja - ja w recepcji CZYLI?
Cześć,
prawdopodobnie będą wymagać od Ciebie: - rozdawania identyfikatorów, materiałów konferencyjnych, - odkreślania osób przybyłych na konferencję, - kierowania gości np do szatni, sali konferencyjnej, - znajomości programu konferencji i ew. udzielania o tym informacji, - rozdawania bloczków na posiłki, - rozdawania dyplomów uczestnictwa w konferencji - czasem też przyjmowanie wpłat za uczestnictwo w konferencji, Z reguły obowiązuje ładne eleganckie ubranie. Do tego może jeszcze dojść pakowanie materiałó zjazdowych np. dzień przed konferencją. Pozdrawiam i życzę powodzenia ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Konferencja - ja w recepcji CZYLI?
Nie bój się, to chyba nic strasznego. Musisz ładnie wyglądać, uśmiechać sie i służyć pomocą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.