|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wieczór Panieński - Sosnowiec
Witam Was, dziewczyny!
![]() W zasadzie nie wiem, czy trafiłam na dobre forum, ale mam pytanie pokrewne temu ślubnemu szaleństwu ![]() Będę świadkową na ślubie siostry, co wiąże się, rzecz jasna, z przygotowaniem jej wieczoru panieńskiego. I tu pojawia się moje pytanie o ciekawe pomysły na prezenty czy spędzenie tego wieczoru,a przede wszystkim jakiś fajny, przyjemny lokal na terenie Sosnowca. Poza klubem, jest jeszcze jedna sprawa. Tak więc wymyśliłam tort w kształcie... same wiecie czego ![]() ![]() ![]() Z góry dziękuję za pomoc ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wieczór Panieński - Sosnowiec
Wystarczy się przejść po zwykłych cukierniach i zapytać....
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
np. http://www.tortyweselne.pl/main/gale...g:5/stg:1.html
oni sie trochę cenią, ale warto popytać w cukierniach typu Bolero lub w Grycu z Sosnowca. Ostatnio bawiłam się w Sosnowcu na panieńskim w Copacabana ( czy coś takiego) nawet było fajnie, łacznie było wtedy chyba 5 panieńskich - czyli same laski na parkiecie ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Co do tortu , to na pewno zrobią ci taki w cukierni dolce vita koło UM w Sosnowcu
http://www.cukiernia-dolcevita.pl/ w zakładce 'dla dorosłych' jest chyba taki tort o którym mówisz ![]() Co do lokalu do zabawy to proponuję 'Zakręconą' ze względu na to iż nie ma tam małolatów, no i maja świetną salę za plexi typową na takie imprezy.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Bardzo dziękuję za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() ![]() Co powiecie na pub ''Pod Spodem'' ?. Nie byłam tam nigdy, a gdzieś mi coś o nim przemknęło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.