|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
♥ lillymy szuka ♥♥ poszukiwane: - grafitowa bluza Japan Style z uszkami - jestem w stanie oddać taką beżową i jeszcze coś dołożyć - szare rurki rozmiar 28/30, na szeroookie biodra - jegginsy, tregginsy, legginsy jeansowe - nie imitujące jeans - szare legginsy - najlepiej z zapiętkami - szara torba mieszcząca a4, chętnie worek/sportowa, nie jakaś elegancka - czarny/szary grubszy szal/apaszka - kardigany - kolory malinowy, chabrowy, zielony, fioletowy, karmelowy - długi szary kardigan - biała bluzka/tunika/sweterek z dekoltem w łódkę, odsłaniającym ramiona - płaszczyk na jesień, za szary oddam sporo - botki, czarne/szare - czarny krawat - śledzik - broszka - biała róża - szare/kolorowe trampki rozmiar 39 - ekotorba z Adidasa - buty nike capri rozmiar 38,5, białe! - ciemna jeansowa kamizelka - szara jeansowa kamizelka - sweterkowe, dzianinowe tuniki/sukienki - małe, różnokolorowe torebki na długim pasku - t-shirty z nadrukami, kolory malinowy, fioletowy, szary, czarny - malinowa/fioletowa bokserka - oryginalna oldschoolowa torba w większości nie muszą być to rzeczy oryginalne i markowe.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ lillymy szuka ♥
hej
![]() mam u siebie czary szal i w starym wątku (tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400091 ) czarne trampki 39 ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: ♥ lillymy szuka ♥
zajrzyj do mnie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.