choroba stara jak świat - nieszczęśliwa miłość - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-08-17, 13:01   #1
anek234
Przyczajenie

Unhappy

choroba stara jak świat - nieszczęśliwa miłość

Witajcie.

Jestem w rozsypce. Kilka miesięcy temu zakochałam się, oczywiście jak to zwykle ja - beznadziejnie i bez wzajemności. Ja tak zawsze, więc zwykłe beznadziejnie i bez wzajemności nie robi na mnie żadnego wrażenia. Niestety tym razem jest o tyle fatalnie, że facet znikł z mojego życia na 3 miesiące - tak właśnie miało być, byłam na to przygotowana, że zniknie i że wróci po tych trzech miesiącach - na jakiś czas. Przez te miesiące wydarzyło się w moim życiu wiele złego, min zmarła bliska mi osoba. Nie zwariowałam chyba tylko dlatego, że uciekałam w myślenie o nim. I teraz wrócił i to było cudne. Magicznych kilka dni. I znów go nie ma i już nie będzie. Ja nie chcę wiele... Żeby tylko czasem go spotkać... Tak dobrze nie ma. Jestem bliska szaleństwa, wyć mi się chce, coś mi aż mózg rozsadza i dobija ta pustka bezsens i beznadzieja.

Musiałam się komuś wyżalić.

W realu nie ma nikogo, komu mogłabym się bez uczucia wstydu wyżalić się z tak głupiego uczucia...

Nie mogę sobie poradzić. Może coś poradzicie. A może po prostu gdzieś na forum jest ktoś, kto czuje to, co ja... Może poczułabym się wtedy mniej nienormalna.

Wiecie co? Ja to już tak zdesperowana jestem, że przetrząsam strony o pozytywnym myśleniu, wizualizacji itp. i marzę o tym, by udało mi się myślą sprawić, żebym choć czasem go widywała. Głupie pewnie, co? I pewnie nie działa. Zwłaszcza, że nie jestem w stanie skupić się na pozytywnym myśleniu, skoro aż tak mi źle...
anek234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-17, 13:28   #2
TakaSamaInna
live your passion

Dot.: choroba stara jak świat - nieszczęśliwa miłość

Cytat:
Napisane przez anek234 Pokaż wiadomość
Witajcie.

Jestem w rozsypce. Kilka miesięcy temu zakochałam się, oczywiście jak to zwykle ja - beznadziejnie i bez wzajemności. Ja tak zawsze, więc zwykłe beznadziejnie i bez wzajemności nie robi na mnie żadnego wrażenia. Niestety tym razem jest o tyle fatalnie, że facet znikł z mojego życia na 3 miesiące - tak właśnie miało być, byłam na to przygotowana, że zniknie i że wróci po tych trzech miesiącach - na jakiś czas. Przez te miesiące wydarzyło się w moim życiu wiele złego, min zmarła bliska mi osoba. Nie zwariowałam chyba tylko dlatego, że uciekałam w myślenie o nim. I teraz wrócił i to było cudne. Magicznych kilka dni. I znów go nie ma i już nie będzie. Ja nie chcę wiele... Żeby tylko czasem go spotkać... Tak dobrze nie ma. Jestem bliska szaleństwa, wyć mi się chce, coś mi aż mózg rozsadza i dobija ta pustka bezsens i beznadzieja.

Musiałam się komuś wyżalić.

W realu nie ma nikogo, komu mogłabym się bez uczucia wstydu wyżalić się z tak głupiego uczucia...

Nie mogę sobie poradzić. Może coś poradzicie. A może po prostu gdzieś na forum jest ktoś, kto czuje to, co ja... Może poczułabym się wtedy mniej nienormalna.

Wiecie co? Ja to już tak zdesperowana jestem, że przetrząsam strony o pozytywnym myśleniu, wizualizacji itp. i marzę o tym, by udało mi się myślą sprawić, żebym choć czasem go widywała. Głupie pewnie, co? I pewnie nie działa. Zwłaszcza, że nie jestem w stanie skupić się na pozytywnym myśleniu, skoro aż tak mi źle...
Dość chaotyczny ten post. Nie kocha Cię, a spędziliście miło chwile? Skąd ta pewność, że nie wróci już nigdy?
Myślę, że wiele ludzi przechodziło przez to... Przykre strasznie. Ku pokrzepieniu serca możesz poczytać wątek "Kto jest właśnie nieszczęśliwie zakochany" https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=223448. Zobaczysz,że nie jesteś z tym sama i to nie jest nic nienormalnego.

angielski - C2
rosyjski - B2
hiszpański - ?

Edytowane przez TakaSamaInna
Czas edycji: 2015-08-17 o 13:28 Powód: literówka
TakaSamaInna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-17, 13:53   #3
anek234
Przyczajenie

Chaotyczny, bo w głowie mam jeden wielki chaos. Chwile miłe. Dla mnie. Bo był blisko. A jemu było wszystko jedno. Nie wróci, bo nie jest stąd i w najbliższym czasie nie ma takich planów. Dziękuję Ci. Zajrzę do tego wątku.
anek234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-17, 14:07   #4
201607111028
Konto usunięte

Właśnie lepiej, że zniknął już na dobre. Będzie łatwiej.
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-17, 14:09   #5
b_laki
Przyczajenie

Nic tak nie leczy złamanego serca jak brak kontaktu. Zajmij się czymś, poszukaj nowych pasji i znajomych a wszystko z czasem się poukłada.
b_laki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości