|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() choroba stara jak świat - nieszczęśliwa miłość
Witajcie.
Jestem w rozsypce. Kilka miesięcy temu zakochałam się, oczywiście jak to zwykle ja - beznadziejnie i bez wzajemności. Ja tak zawsze, więc zwykłe beznadziejnie i bez wzajemności nie robi na mnie żadnego wrażenia. Niestety tym razem jest o tyle fatalnie, że facet znikł z mojego życia na 3 miesiące - tak właśnie miało być, byłam na to przygotowana, że zniknie i że wróci po tych trzech miesiącach - na jakiś czas. Przez te miesiące wydarzyło się w moim życiu wiele złego, min zmarła bliska mi osoba. Nie zwariowałam chyba tylko dlatego, że uciekałam w myślenie o nim. I teraz wrócił i to było cudne. Magicznych kilka dni. I znów go nie ma i już nie będzie. Ja nie chcę wiele... Żeby tylko czasem go spotkać... Tak dobrze nie ma. Jestem bliska szaleństwa, wyć mi się chce, coś mi aż mózg rozsadza i dobija ta pustka bezsens i beznadzieja. Musiałam się komuś wyżalić. W realu nie ma nikogo, komu mogłabym się bez uczucia wstydu wyżalić się z tak głupiego uczucia... Nie mogę sobie poradzić. Może coś poradzicie. A może po prostu gdzieś na forum jest ktoś, kto czuje to, co ja... Może poczułabym się wtedy mniej nienormalna. Wiecie co? Ja to już tak zdesperowana jestem, że przetrząsam strony o pozytywnym myśleniu, wizualizacji itp. i marzę o tym, by udało mi się myślą sprawić, żebym choć czasem go widywała. Głupie pewnie, co? I pewnie nie działa. Zwłaszcza, że nie jestem w stanie skupić się na pozytywnym myśleniu, skoro aż tak mi źle... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
live your passion
|
Dot.: choroba stara jak świat - nieszczęśliwa miłość
Cytat:
Myślę, że wiele ludzi przechodziło przez to... Przykre strasznie. Ku pokrzepieniu serca możesz poczytać wątek "Kto jest właśnie nieszczęśliwie zakochany" https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=223448. Zobaczysz,że nie jesteś z tym sama i to nie jest nic nienormalnego.
Dbam o włosy. angielski - C2 rosyjski - B2 hiszpański - ? Edytowane przez TakaSamaInna Czas edycji: 2015-08-17 o 13:28 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Chaotyczny, bo w głowie mam jeden wielki chaos. Chwile miłe. Dla mnie. Bo był blisko. A jemu było wszystko jedno. Nie wróci, bo nie jest stąd i w najbliższym czasie nie ma takich planów. Dziękuję Ci. Zajrzę do tego wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Właśnie lepiej, że zniknął już na dobre. Będzie łatwiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nic tak nie leczy złamanego serca jak brak kontaktu. Zajmij się czymś, poszukaj nowych pasji i znajomych a wszystko z czasem się poukłada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.