|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nietypowa porśba
Hej dziewczyny mam do Was trochę nietypową sprawę. Od kilku tygodni próbuję robić biżuterię, niektórym się nawet podoba:p Wydałam już na to ok 200 zł:P ( ale jakoś ta kasa śmignęła niepostrzeżenie ) Ostatnio zamówiłam sporo rzeczy na ok. 100 zł , postanowiłam potworzyć coś na lince stalowej jubilerskiej ) i oczywiście o czym zapomniałam? O łapaczkach do linek; / I tu jest mój problem. Mieszkam w małym mieście, nawet empiku z prawdziwego zdarzenia nie ma i nie mam gdzie kupić . Zamówiłabym na necie, ale raz , że szkoda same łapaczki, a dwa , że sama nie kupuje, a głupio mi prosić rodziców, bo i tak na to wszystko dali mi sporo kasy. Tu powstaje moja prośba. Jakby któraś z Was miała łatwy dostęp do kuleczek 2.5 mm i tych nieszczęsnych łapaczek , to proszę o kontakt. Chciałabym to zorganizować w ten sposób, że wysłał by mi to ktoś zwykłym listem poleconym / priorytetem, a ja w kopercie wyślę pieniądze / ewentualnie jakieś koraliki czy coś. Nie będzie to wielka kwota, więc myślę , że się to da zorganizować.
Pewnie zadacie pytanie, czemu nie przelewem na konto itp, ale mi właśnie chodzi o to , żebym mogła to zrobić sama, a nie wysłuchiwać od rodziców, że 200 zł miałam, a nie kupiłam kilku rzeczy po pare zł, bo zapomniałam. Kogoś, kto chciałby mi pomóc, proszę o kontakt - najlepiej na pw. Dziękuję i liczę, że mnie zrozumiecie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nietypowa porśba
Cytat:
Kurcze, jak nie to ja mam jakieś posrebrzane łapaczki z warsztatów... kuleczki mam ale tylko 1,8mm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Okolice Krosna woj. podkarpackie - wiadomo dziura i o cokolwiek w związku z robieniem biżu ciężko;p. trochę mnie przyszpiliło, bo linka mi przyszła , kamyczki też, ochotę mam, a robić za bardzo nie mam jak , bo wiadomo bez łapaczek się da, ale nie wszystkie. No nic , liczę na to , że może ktoś pomoże.Fajnie by było, jakby tego było więcej, bo nie wiem kiedy będę następnym razem zamawiać. Popstrykam może potem kilka fotek jakichś koralików co mam , może ktoś się skusi
![]() ![]() Edytowane przez FreeeSpirit Czas edycji: 2010-03-22 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.