|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pomóżcie ! co mam zrobić, jakie ćwiczenia wykonywać ! Żeby uzyskać ten efekt...
Witam Serdecznie.
Mam na imię Angelika i 19 lat,ogólnie mam problem... mianowicie bardzo chce schudnąć w biodrach.Moje wymiary to: 95/69/93 wzrost 180 cm,waga 70kg.Od grudnia jestem na diecie czyli nic smażonego,dużo owoców,warzyw i wody,zero słodyczy fast food'ów,4 razy jem o tych samych porach,od niedawna zaczełam biagać ale nie wiem czy to da jakieś rezultaty... słyszałam też opinie ze przez bieganie powiększają się mięśnie nóg... nie mam pojęcia jakie ćwiczenia wykonywać aby zrzucić te pare cm w biodrach Oficjalnie chce 3 cm ![]() Bardzo prosze o jakieś wskazówki, co i jak mam robic i w ile da sie to osiągnąć . Z góry Dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóżcie ! co mam zrobić, jakie ćwiczenia wykonywać ! Żeby uzyskać ten efekt...
Czemu chcesz schudnąć? Przy takim wzroście masz ładne wymiary. Ja mam 168 i 90 w biodrach, a Ty jesteś 12 cm wyższa i chcesz to gubić... Kobieca sylwetka jest na topie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pomóżcie ! co mam zrobić, jakie ćwiczenia wykonywać ! Żeby uzyskać ten efekt...
Ale nie wiesz dokładnie, jak wygląda, może ma dużo tkanki tłuszczowej i mało jędrne ciało? Centymetry to nie wszystko.
1. Nie schudniesz tylko w biodrach - albo wszędzie, albo nigdzie. 2. Bieganie nie powiększa mięśni nóg, jeśli nie masz dodatniego bilansu kalorycznego. A chyba nawet przy dodatnim za bardzo nie urosną. 3. Chyba zapomniałaś o białku w diecie... Poczytaj 10 PŻ (podwieszone na dietetyce). 4. Jeśli chcesz schudnąć, to siłowe + aeroby będą najlepszym rozwiązaniem. Też wątki podwieszone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ćwiczenia na biodra/pośladki znajdziesz w wielu zestawach ćwiczeń, np. w callanetics, 8 minute buns, a także całkiem amatorskie zamieszczane w sieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.