|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() POMOCY - gdzie wypożyczyć krzesła na ślub kościelny w plenerze ?
Witajcie
Czy ktoś z Was się orientuje czy istnieje jakaś firma wypożyczająca krzesła, stoły, pokrowce na krzesła, dywany i wszystkie potrzebne rzeczy aby zorganizować ślub kościelny w plenerze ? Prosiłabym o strony i namiary do takich firm. Dziękuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: POMOCY - gdzie wypożyczyć krzesła na ślub kościelny w plenerze ?
A krzesła mogą być z całej Polski?
najlepiej zapytaj na wątku o Twoim regionie
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hey.
a gdzie jesli mozna wiedziec bierzecie slub w plenerze? Firmy ktore wyporzyczaja namioty maja tez krzesla i cala reszte.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ślub byłby w parku w żarach woj. lubuskie. To jeszcze nic pewnego.
Na razie szukam firm które zajmują się wypożyczeniem wszystkiego co potrzebne do takiego ślubu. Wolałabym aby te firmy były jak najbliżej bo dochodzi jeszcze koszt transportu w obie strony. Ja szukam na internecie i wychodzą mi firmy z Poznania Wrocławia i Warszawy nic w okolicach Lubuskiego nie mogę znaleźć. Bedę wdzięczna za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.