![]() |
#1 |
never say no to panda
|
B&BW - Winter Candy Apple + Sweet Cinnamon Pumpkin - allegro - koniec marca 0,21zł/ml
WĄTEK ZAMKNIĘTY
Red mnie natchnęła do przetestowania kolejnych zapachów B&BW (po ostatnim małym rozczarowaniu Ginger Vanilla i Leaves) ![]() wątek będzie miał początkowo za zadanie sprawdzić, czy w ogóle znajdą się chętne na oba zapachy, bo nie kliknę flachonika, póki nie zbierze się pełna lista ze względu na cenę (21groszy) i wielkoość flachy (236ml) - minimalna ilość zamówionych mililitrów to 10ml Nazwa zapachu i pojemność: Bath & Body Works - Winter Candy Apple 236ml Miejsce zakupu: Allegro (shape_bbw) - już u niego zakupowałam ![]() Link do opisu nut: strona B&BW Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 43zł + 6zł (12zł za przesyłkę obu flaszek) Kwota za 1 ml zapachu: ok. 0,21zł Termin zbierania wpłat: najchętniej - jak najszybciej, przyjmijmy - do końca marca Posiadane atomizery i ich ceny: gwaikowe: 10ml - 2zł, 22ml - 2,37zł, 53ml - 2,74zł Sposób robienia odlewek: tylko strzykawka Koszt wysyłki do współkupujących: ok. 7-8zł (ale mogę połączyć z inną przesyłką) Planowany termin wysyłki do współkupujących: początek kwietnia (lub z innymi zakupami) Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: (koniec) cbr 44ml + F zuzqie 20ml Daffodilka 20ml Patucha 20ml RedhairedWitch 10ml moty78 10ml porannaarosa 20ml Florens 20ml lele 22ml Goffka 20ml winter76 20ml imeshih 10ml Nazwa zapachu i pojemność: Bath & Body Works - Sweet Cinnamon Pumpkin 236ml Miejsce zakupu: Allegro (shape_bbw) - już u niego zakupowałam ![]() Link do opisu nut: strona B&BW Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 43zł + 6zł (12zł za przesyłkę obu flaszek) Kwota za 1 ml zapachu: ok. 0,21zł Termin zbierania wpłat: najchętniej - jak najszybciej, przyjmijmy - do końca marca Posiadane atomizery i ich ceny: gwaikowe: 10ml - 2zł, 22ml - 2,37zł, 53ml - 2,74zł Sposób robienia odlewek: tylko strzykawka Koszt wysyłki do współkupujących: ok. 7-8zł (ale mogę połączyć z inną przesyłką) Planowany termin wysyłki do współkupujących: początek kwietnia (lub z innymi zakupami) Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: (koniec) cbr 44ml + F zuzqie 20ml Daffodilka 20ml Patucha 20ml RedhairedWitch 10ml moty78 10ml porannarosa 20ml Florens 20ml lele 22ml Goffka 20ml winter76 20ml imeshih 10ml LISTA ROZLICZENIOWA: na czerwono - czekam na wpłatę na szaro - otrzymałam wpłatę na zielono - przesyłka wysłana na cielisto - przesyłka dotarła cbr 18,48zł Daffodilka 36,14zł przesyłka łączona Florens 14,14zł wysłane 13.04 Goffka 20,14zł przesyłka łączona imeshih 15,20zł wysłane 07.04 doszło lele 20,98zł wysłane 07.04 doszło moty78 21,20zł wysłane 13.04 Patucha 13,14zł przesyłka łączona porannarosa 15,14zł przesyłka łączona RedhairedWitch 15,20zł wysłane 07.04 doszło winter76 13,14zł przesyłka łączona zuzqie 13,14zł przesyłka łączona
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-12-07 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: B&BW - Winter Candy Apple + Sweet Cinnamon Pumpkin - allegro - koniec marca 0,2
Poproszę po 20 ml obu zapachów
![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2010-03-28 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: B&BW - Winter Candy Apple + Sweet Cinnamon Pumpkin - allegro - koniec marca 0,2
ja również po 20 ml obu poproszę
![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Olu i proszę o doliczenie drugiej ubezpieczonej przesyłki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Nindżopesz
|
O mamo, zostałam muzą
![]() ![]() EDIT: doczytałam - no to po dziesiąteczce. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-03-28 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
never say no to panda
|
Red - ze względu na cenę w pierwszym poście prosiłam o branie minimum 10ml
![]() to jest tylko 2,1zł za takową 10tkę ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Poprosze po 10 ml z kazdego zapachu.Dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Poproszę o 20 ml obu i gdyby się dało o wysyłkę z którymś zamówieniem z Lucky
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to ja też po 20 ml. z każdego, jak szaleć to szaleć
![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-03-28 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
cbr - jeżeli uzbiera się wystarczająca ilość chętnych (a coś czuję, że tak
![]() + prosiłabym o wysyłkę z jakimikolwiek wychodzącymi od Ciebie do mnie zakupami (tak, żeby było Ci wygodnie) ![]()
![]() |
#12 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
prosze obie po 22
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
czy moge na ta koncowke sie podlaczyc???
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ola szaleje
![]() To i ja się dołączę-poproszę obu po 20 ml i wysyłkę razem z odlewką Madery ![]() edit-komp mi się zawiesił i się spóźniłam chyba ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2010-03-28 o 21:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() a co do uzbierania chętnych - byłam przekonana, że wątek sobie będzie wisiał i wisiał, aż przepadnie i zakupy umrą śmiercią naturalną a tu takie zainteresowanie ![]() super, bo akurat tych dwóch cynamonków jestem strasznie ciekawa (w Leaves i Ginger Vannilla brakowało mi właśnie cynamonu ![]() *edit - dopisuję chętne aż do winterki i zamykam wątekk ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Poproszę po 20 każdego
![]() EDIT: czyżbym nie zdążyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do Leaves - to jabłka w nich są takie syntetyczne, czy bardziej naturalne? ![]()
![]() |
#19 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
dzięki Oluś,że odstąpiłaś Swoje mililitry
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
never say no to panda
|
no niestety
![]() ja już swój przydział ograniczyłam do 54ml, bo była nadprogramowa liczba chętnych Cytat:
![]() przynajmniej ja to tak odebrałam
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ok to czekam na pw z danymi do wplaty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
never say no to panda
|
wszelkie dane będą tutaj w wątku - w pierwszym poście (jako załącznik)
![]() aha, jak może już część z Was zauważyła, oba flachoniki (pffff... za dużo powiedziane, bo to plastikowe paskudztwa) kliknięte i nawet opłacone (jeszcze Sprzedający nie przyjął wpłaty) zaraz spłodzę tabelkę i zamieszczę ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-03-28 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Cbr kobieto Ty idz spać
![]() ![]()
![]() |
#24 |
never say no to panda
|
właśnie teraz będę kombinowała z łączeniem przesyłek
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Cbr czy moge prosic o przesylke zwyklym poleconym na moj adres we Wloszech?Wiem ,ze ryzykuje ale jestem dobrej mysli i moze dojda. Prosze mozesz sprawdzic cene tej wysylki bo nie wiem ile beda wazyc 2 atomki -10 ml z zawartoscia.Dzieki i przepraszam za utrudnienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | ||
never say no to panda
|
Daff - skorzystałam z symulatora poczty polskiej i wyszło za paczkę prio ubezpieczoną do kwoty 400zł --> 19zł (liczę x 2, bo 2 paki będą)
mam od Ciebie 15zł więc ostatecznie 19zł x 2 - 15zł = 23zł i tyle doliczę za przesyłkę, jakby coś wyszło za dużo, oczywiście zwrócę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() *edit - przesyłka polecona ekonomiczna na terenie Europy waga 100-350g wychodzi 12,40zł (+ koperta)
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-03-28 o 22:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ja bym chciała 20ml Dyni. Jeśli jeszcze jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
never say no to panda
|
niestety nic już nie ma
Dziewczyny były straszliwie wygłodzone i w naście minut rozbroiły 236ml obu zapachów ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.