|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
I Goldwelli?
Grażynko, pisałaś w wątku o pofalowanych włosach o lekkiej trwałej. Jak zrozumiałam nie niszczy ona włosów tak jak zwykła trwała?Czy jeśli wykoanam taką lekka w salonie Welli to nie grozi mi porażka czy może są jakies "specjalne" salony ,w których az mieni się profesjonalzimem
![]() Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
I Goldwelli?
Grażynko, pisałaś w wątku o pofalowanych włosach o lekkiej trwałej. Jak zrozumiałam nie niszczy ona włosów tak jak zwykła trwała?Czy jeśli wykoanam taką lekka w salonie Welli to nie grozi mi porażka czy może są jakies "specjalne" salony ,w których az mieni się profesjonalzimem
![]() Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: I Goldwelli?
Warszawie znam salon WINKOWSKI na Nowym Swiecie i maja jeszcze drugi chyba na Jesiennej. Ale trudno mi powiedziec jaka robia trwała.wiem ze maja profesjonalne podejscie do klienta(chyba sie nic nie zmieniło?)
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Warszawie znam salon WINKOWSKI na Nowym Swiecie i maja jeszcze drugi chyba na Jesiennej. Ale trudno mi powiedziec jaka robia trwała.wiem ze maja profesjonalne podejscie do klienta(chyba sie nic nie zmieniło?)
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Włosy po zadnym zabiegu chemicznym nie beda juz jak przed nim.no, z wyjatkiem tych ,które odrastaja.Ale jezeli uzywa sie odpowiednich kosmetyków pielegnujacych, to mga byc w dobrej kondycji cały czas.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Włosy po zadnym zabiegu chemicznym nie beda juz jak przed nim.no, z wyjatkiem tych ,które odrastaja.Ale jezeli uzywa sie odpowiednich kosmetyków pielegnujacych, to mga byc w dobrej kondycji cały czas.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.