![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Różności z różnych półek :)
WĄTEK NIEAKTUALNY, KOLEJNY TUTAJ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post18199641
Witam w kolejnym wątku ![]() - Ange ou Demon Le Secret - przyjmę każdą ilość, próbki, odlewki... dużo oddam ![]() - Guerlain AA - praktycznie wszystkie - Escada Ocean Lounge, Moon Sparkle, Island Kiss - Benefit Lee Lee - Vera Wang Princess - Neonatura Seve - J'aime La Perla - Naomi Campbell Cat Deluxe At Night - Pink Sugar - nawet próbka dla poznania zapachu ogólnie można kusić perfumami tego typu ![]() ![]() Poza perfumami szukam: - NOWEGO "wszystkorobiącego" tuszu do rzęs - chętnie przyjmę miniatury - NOWEGO pędzla TBS do pudru - NOWEGO Flat Topa EDM - lokówki - jasnych podkładów i pudrów prasowanych do cery mieszanej w stronę tłustej ze średniej/górnej półki (mogą być końcówki - chętnie wypróbuję różne) - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji włosów cienkich/farbowanych/blond - kosmetyki TBS, Benefit, Aquolina - srebrnej biżuterii - kosmetyków Iwostin z serii Purritin - kremu Smooth z zieloną glinką - za to oddam dużo! Tym razem na wymianę mam: KOLORÓWKA OCZY: 1) Brązowa kredka Bourjois (automatyczna) - kilka razy użyta 2) Brązowy eyeliner w pisaku Oriflame - uwaga, data ważności to 12.09 ale wszystko z nim ok 3) Błękitna kredka Sensique - kilka razy użyta, raz temperowana 4) Podwójna kredka noname - z jednej strony liliowy z brokatem, z drugiej jasny błękit 5) Podwójna czarno-biała kredka Essence 6) Odżywka do rzęs Oriflame - bardzo zachwalana na wizażu, zostało ok. połowy awunia 7) Granatowy cień Urban Decay w odcieniu Goddess (nowy, nieotwierany) - będę wybredna USTA: 1) Kredka Sephora Piiink w odcieniu Sexy Cherry (raz użyta, z kartonikiem) 2) Konturówka Astor w odcieniu idealnie pasującym do ww. kredki (nowa) 3) Błyszczyk Maybelline Watershine w odcieniu Amethyst (zużycie to ok. 20%, starte napisy od noszenia w torebce) 4) Przezroczysty błyszczyk powiększający usta Oriflame (zostało ok. 1/3) brak 5) Błyszczyk Oriflame w odcieniu Hottie o smaku wiśni z chili (zostało ok. 1/3) 6) Błyszczyk Oriflame w serduszku o smaku toffee Malinowa_dziewczynka PAZNOKCIE: 1) Biały lakier do frencha Astor (raz użyty) rezerwacja 2) Beżowy lakier do frencha Manhattan (zużycie max. 20%) rezerwacja 3) Przezroczysty lakier YR (zostało ok. połowy) nie ma TWARZ: 1) Puder Oriflame Visions w odcieniu Light Now (zużycie max. 15%) wymieniony 2) Rozświetlacz Bourjois (zostało ok. 40%) Malinowa_dziewczynka 3) Podkład Max Factor w odcieniu 100 Fair (ze 2 razy użyty) - nie wiem czy chcę oddawać, a jeśli już to najchętniej za ten sam podkład w trochę ciemniejszym odcieniu jednak zostawiam sobie 4) Bronzer Bare Minerals w odcieniu Warmth (nowy, nieotwierany) - będę bardzo wybredna Gosia197 INNE: 1) Krem jagodowo-lawendowy Oriflame (zostało ok. 1/3) virginia 2) Perfumetka Sephora wanilia z czekoladą (zostało ok. 6,5-7/10 ml) virginia 3) Pilniczek w etui wymieniony BIŻUTERIA: 1) Czarne kolczyki-serduszka (raz założone) nie ma 2) Zegarek Identity London (zeszło posrebrzenie więc oddam za drobiazg) 3) Zabawne różowe kolczyki (raz założone) 4) Srebrne kolczyki-koła (wymagają wyczyszczenia) leemonqa 5) Pierścionek na kciuk (nienoszony) leemonqa 6) 3 pary kolczyków I am z Camaieu (nowe) leemonqa 7) 3 pary plecionych kolczyków z palma de iraca - będę dość wybredna bo przywiozłam je osobiście z Kolumbii i nigdzie takich nie widziałam, handmade - brak beżowych rezerwacja RÓŻNOŚCI DO WŁOSÓW: 1) Biało-liliowa spinka 2) Niebieska klamra w kształcie rozgwiazdy 3) Klamra w tulipany Malinowa_dziewczynka 4) Klamra w kwiatki POZOSTAŁE: 1) 2 nowe stopery (miałam biegać... ![]() 2) Przenośne radio ze słuchawkami 3) Kostka Rubika 4) Minisłownik ortograficzny 5) Nowe karty z Marks&Spencer 6) Telefon Samsung P260 - ma ok. pół roku, stan idealny tzn. praktycznie żadnych rys, ale od jakiegoś czasu przestał "widzieć" ładowarkę. Nie zanosiłam do naprawy, bo w mojej okolicy za samą ekspertyzę chcieli ok. 15 zł, ale może ktoś chciałby się pofatygować? Oprócz standardowych funkcji typu aparat i odtwarzacz mp3 telefon ma funkcję wi-fi ![]() Mogę zrobić niewielkie odlewki zapachów z własnych flakonów: - Calvin Klein Obsession Night - Escada Ibiza Hippie Mam też próbki: - baza matująca pod makijaż Sephora - błyszczyk Maybelline Superstay Powergloss w kolorze 160 DOKŁADKA I RESZTA FOTEK W POŚCIE #4 Zapraszam ![]()
Grudniowa mini-wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68381251 Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2010-03-28 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Różności z różnych półek :)
Hej
![]() A co prócz pędzla jeszcze u mnie widzisz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
witaj,
znajdziesz cos u mnie w ktoryms z watkow w zamian za: 3) Pilniczek w etui 3) Podkład Max Factor w odcieniu 100 Fair (ze 2 razy użyty) - nie wiem czy chcę oddawać, a jeśli już to najchętniej za ten sam podkład w trochę ciemniejszym odcieniu 2) Rozświetlacz Bourjois (zostało ok. 2/3) (jaka data waznosci?) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA z 12.02:
1) Żel pod prysznic o zapachu jabłka z wiśnią przywieziony z UK (50 ml, nieużywany) 2) Pastylka do kąpieli o zapachu jabłka z wiśnią z UK 3) Czysty perfum Fragonard Etoile (zostało ok. 50/60 ml) - będę wybredna fanusia92 4) Woda toaletowa Yves Rocher Kiwi (zostało ok. 5/20 ml) fanusia92 5) Balsam do ust Yes To Carrots wersja marchewkowa (3 razy użyty) Ceith 6) Krem na dzień i na noc Yves Rocher Pure Calmille (3 razy użyty) Ceith
Grudniowa mini-wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68381251 Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2010-02-17 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za rozświetlacz bourjois, perfumetkę sephora-wanilia z czekoladą i próbkę YR Kiwi? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
razem z zapięciem 45,5cm
mozesz mi podać pełną nazwę rozświetlacza, jaka jest jego pojemność wyjściowa i data ważności?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
3) Podkład Max Factor w odcieniu 100 Fair (ze 2 razy użyty) - nie wiem czy chcę oddawać, a jeśli już to najchętniej za ten sam podkład w trochę ciemniejszym odcieniu zapraszam do obu wątków ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- no cholercia, oba poszły ![]() a może dax cosmetix? też ma podobny odcień? albo coś z ciuchowego? ![]()
![]() |
#10 |
BAN stały
|
hej moze znajdziesz os u mnie za :
Telefon Samsung P260 - ma ok. pół roku, stan idealny tzn. praktycznie żadnych rys, ale od jakiegoś czasu przestał "widzieć" ładowarkę. Nie zanosiłam do naprawy, bo w mojej okolicy za samą ekspertyzę chcieli ok. 15 zł, ale może ktoś chciałby się pofatygować? Oprócz standardowych funkcji typu aparat i odtwarzacz mp3 telefon ma funkcję wi-fi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-01-30 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pogrzebałam w obu wątkach, ale jakoś nic mi nie wpadło w oczyska. Daj znać o większych dokładkach
![]() Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a nie chciałabys się pozbyćcałej flachy ibiza hippie?
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- a jakieś inne flachy na wydanie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
mam chyba jeszcze gdzies lokówkę BABYLISS bezprzewodowa jak cię interesuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie:
1) Krem jagodowo-lawendowy Oriflame (zostało ok. 1/3) 2) Perfumetka Sephora wanilia z czekoladą (zostało ok. 6,5-7/10 ml) Możliwe również niewielkie odlewki (15 ml) balsamów: - TBS Banan - Aquolina Poziomka - Sephora Zielona Herbata i Cytryna za moje: 3. l'oreal elseve spray szybkie rozczesywanie nutri blask light bez spłukiwania, ponad połowa 4. l'oreal elseve szampon odbudowujący przeciw łamaniu się włosów, nowy Odp. prosze u mnie ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- A odlewki tych balsamów - to balsamy do ciała czy włosów? ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- A dorzuciłabyś jeszcze mini-odlewki tego: - YSL In Love Again Passion Fruit - Elizabeth Arden Green Tea - Escada Ibiza Hippie ? ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Ilość - możliwie największa na jaką się zgodzisz ![]() Pudełek, atomizerków niestety nie mam ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Jasne, wysłałabym jako pierwsza. Mogą być w tych po 1ml - a ile ml każdej perfumki byłabyś skłonna zrobić? ![]() ![]() Nic nie szkodzi, mogę zaczekać kilka dni ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Kochana ile max. zgodzisz się dać, tyle wezmę ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a masz fotkę tej butelczyny?
![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- hmm... hmmm.. a po jakiej wodzie jest? ![]() ![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-02-02 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Moja propozycja:
1) Krem jagodowo-lawendowy Oriflame (zostało ok. 1/3) - kurczę zauważyłam, że on ma 75ml, czyli zostało tylko jakieś 25ml? 2) Perfumetka Sephora wanilia z czekoladą (zostało ok. 6,5-7/10 ml) odlewki (15 ml) balsamów: - TBS Banan - Aquolina Poziomka - Sephora Zielona Herbata i Cytryna A dorzuciłabyś jeszcze mini-odlewki tego: - YSL In Love Again Passion Fruit - Elizabeth Arden Green Tea to może tego zrobiłabyś odlewkę większą, chociaż 15ml, to nie jest droga woda ![]() - Escada Ibiza Hippie a pozostałych dwóch ile dasz ![]() ? ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Ok, to daj mi znać, jak uda Ci się znaleźć pudełeczka. I napisz proszę ile bys mi ulała z tych dwóch poza E.Arden? ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Ok, to: 1) Krem jagodowo-lawendowy Oriflame (zostało ok. 1/3) 2) Perfumetka Sephora wanilia z czekoladą (zostało ok. 6,5-7/10 ml) odlewki (15 ml) balsamów: - TBS Banan - Aquolina Poziomka - Sephora Zielona Herbata i Cytryna A dorzuciłabyś jeszcze mini-odlewki tego: - YSL In Love Again Passion Fruit 5ml - Elizabeth Arden Green Tea 15ml - Escada Ibiza Hippie 5ml Tylko, że ja nie mam ani atomków ani pudełeczek ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Muszę to mocno przemyśleć oki?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
hej, lokówka niestety nie działa ;( ale torba nadal aktualna
![]() tak wyglada :Załącznik 2842238 jest naprawde ogromna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Słońce, dostałam ciekawszą propozycję więc muszę zrezygnować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
A) szerokość na dole: 51cm
B) szerokość na górze: 42 cm C) wysokość: 34 cm D) długość rączek: 40cm ale zaznaczam ze może ona zniknąc poniewaz wystawiłam ja równeż na innym portalu a dodatkowo mam jeszcze inną propozycje na wymianę za ta torbę od innej wizazanki i własnie się nad nia zastanawiam. powiedz mi tylko czy telefon da sie naprawic? bo co bedzie jesli okaze sie ze nie bedzie sie dało i nie bedzie ładował sie ?? Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-02-10 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
no włąsnie nie wiem czy oddałabyś mi ten telefon za kosmetyki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za?
2) Rozświetlacz Bourjois (zostało ok. 40%) 3) Podkład Max Factor w odcieniu 100 Fair (ze 2 razy użyty) - nie wiem czy chcę oddawać, a jeśli już to najchętniej za ten sam podkład w trochę ciemniejszym odcieniu 4) Bronzer Bare Minerals w odcieniu Warmth (nowy, nieotwierany) - będę bardzo wybredna |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Balsamik do ust TBS jest w trakcie wymianki, ale nie wiadomo co z tego będzie, bo coś mi się wizażanka nie odzywa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
niestety nie u mnie
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- oddam bardzo chętnie bluzeczkę; kopertówkę odlewki maseczek, co do balsamu malinowego to juz go nie mam ![]() mogę ci jeszcze dołożyć dairy fun, gliss kur i pantene ale bardzo bym chciała te kolczyki >>KLIK<< (zakochałam się we wszystkich ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- chodzi mi o te kolumbijskie... a które z Amelią? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.