|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Atak psa
Witam .. dzisiaj o godz. piątek rano .. kiedy jeszcze spaliśmy,mój pies (pekińczyk) zaczął panicznie szczekać i piszczeć .. jak gdyby coś go zagryzało lub co najmniej jakby skórę z niego obrywali. Kiedy wyszłam na przedpokój ,żeby zobaczyc co się dzieje ,on kręcił się tak jak zawsze to robił ,goniąc swój ogon .. ale nie łapał go .. tylko patrzył. Po jakimś czasie go uspokoiłam .. ale kiedy teraz naciskam mu brzuszek ,który jest jakiś nadęty to delikatnie popiskuje .. w okolicach odbytu jest to samo. Na dodatek cały się trzęsie i dziwnie zachowuje. Na dwór sam wyszedł , nogę również podniósł ,ale w domu muszę go wszędzie wnosić.. Do weterynarza jadę dopiero o 16.00 .. może wiecie co to może być ? z góry dziękuję!
ps. piesek ma 11 lat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Atak psa
witaj, widziałam coś podobnego gdy moja psica zjadła za dużo kości... rady weta: nospa, apap i picie...
mam nadzieję, że będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Komplikatorka
|
Weterynarz będzie wiedział jak pomóc, spokojnie poczekaj do 16:00
![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
chyba najlepiej to będzie się udać do weterynarza, bo tak sama to raczej nie dojdziesz a i ibupromu mu nie podasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj żadna z nas weterynarzem nie jest i doradzac nie będzie przecież jak psa na oczy nie widziała
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wyjaśniło się co jest pieskowi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.