![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Herba Studio
Moje odkrycie na rok 2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po przejrzeniu strony producenta zastanawiam sie nad zakupem: kremu różanego (jako, że moje próby ukręcenie samodzielnie kremu po raz kolejny spełzy na niczym ![]() Składniki INCI: Aqua, Sesamum Indicum oil, Rosa Moschata oil, Cetearyl Alcohol, PEG-20 Stearate, Propylene Glycol, C10-30 Cholesterol / Lanosterol Esters, Tocopheryl Acetate, Acacia Senegal Extract Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Methylparaben, Propylparaben, Citral, Citronellol, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Hydroxycitronellal, Parfume i balsamu zmiękczającego: Składniki INCI: Aqua, Petrolatum, Echinacea Purpurea & Spiraea Ulmaria & Tilia Cordata Extract, Ricinus Communis Oil, Isopropyl Myristate, Cera Alba, Polyglyceryl 3-Distearate, Urea, Olea Europaea Oil, Lactic Acid, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Sorbitol, Magnesium Sulfate, Tocopheryl Acetate, Silybum Marianum Extract, Allantoin, Commiphora Myrrha Oil, Cholesterol, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Methylparaben, Propylparaben. Miałyście doczynienia z tymi cudeńkami? Jakie sa Wasze wrażenia odnosnie tych kosmetyków? W różanym kremie odstrasza mnie tylko glikol propylenowy, bo przez niego raczej musiałabym omijać okolię skłonną do rumienia ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Herba Studio
ja uwielbiam ten balsam do paznokci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja używałam i ciągle od czasu do czasu używam wód kwiatowych Herba Studio (pisałam o nich w wątku hydrolatowo-olejkowym), które bardzo lubię. I oczywiście znam też ich świetny balsam do ust.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja jak narazie zamawiałam z HS
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Widzę, że póki co nikt nie testował pozostałych kosmetyków Herba Studio - widać znów będę króliczkiem doświadczalnym
![]() Niezamienna - na ich stronie nie ma nic o wodach kwiatowych ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Też się zdziwiłam, kiedy pierwszy raz zobaczyłam je w zielarni. Ale są: znam lawendową i oczarową. Napisane jest na nich, że to w 100% wody kwiatowe - niestety, nie ma żadnej wzmianki o sposobach konserwowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Tisane to moje KWC od wielu, wielu lat
![]() Gdybym wpadła na sklepik, gdzie sprzedają wiecej ich produktów wypróbowałabym dosłownie wszystko ![]() Niestety w aptece, jedynej w której od lat mogę zaopatrzeć się w Tisane, nie dowożą nic więcej tej firmy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Silwena Czas edycji: 2008-12-27 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Silwena - kosmetyki Herba Studio możesz zamówić na ich stronie internetowej
![]() ![]() Niezamienna - To znaczy, że nie ma na opakowaniach składu? Ale jak to? Kupiłaś jakiś kosmetyk w ciemno ![]() ![]() ![]()
Moja przygoda z szyciem ![]() ![]() http://www.burdastyle.com/profiles/c...tudio/projects Szukam próbki/odlewki Lancome O albo O Oui Edytowane przez confused_girl Czas edycji: 2008-12-27 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() czasem zapominam, że mam neta ![]() ![]() do moich KWC z tej firmy zaliczam też serie "BEST" do cery trądzikowej miałam wiele razy, szczególnie żel punktowy, uzywałam przez wiele lat, cudowność, wspaniałość, doskonałość i teraz też mój MUST HAVE ![]() confused_girl, gdyby nie Ty, pewnie dłuugo bym na te produkty nie wpadła.. dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz przynajmniej będę wiedziała, że nie będę sama króliczkować z tymi mazidełkami ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
wiesz confused_girl, nie wyjdzie mi jednak ta współpraca z Toba z króliczkowaniem,
zamówiłam tylko ten żel punktowy i kuracje oczyszczającą (no ale to mazidłem nie jest) eh, kupiłam zestaw Effacklarowy z LRP i oleje z ZySKa i teraz niewiele mam brakow w kosmetykach no i przynam się, że odstrasza mnie u nich nadmiar konserwantów, dlatego nie skuszę sie na dalsze testy myślałam, że składy będą podobne do Tisane, ale jednak tak pieknie nie jest.. nie ma ideałów no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Balsamu Tisane nie znosze
![]() ![]() Reszty nie probowalam jakos nie do konca przekonuja mnie sklady ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie jego smak i zapach sa ...delikatnie mowic traumatyczne ![]() ![]() Moj faworyt do pielegnacji ust to wazelina nagietkowa z Kosmedu ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A ja uwielbiam balsam do ust tisane, jest fantastyczny!!
![]() Moja mama i wszyskie moje kolezanki używają i są tak samo zadowolone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Ja Tisane uwielbiam bo leczy mi usta, zapach tez mi sie podoba, smak.. no taka wazelina, ale ogolnie da sie znieść. Za to mój TŻ nienawidzi, śmierdoli mu
![]() ps/ zamawiała któraś z Was w HERBA STUDIO jakieś kosmetyki? zrobiłam wpłate 29ego XII, a jeszcze nic mi nie przysłano ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
może opóźnienia związane ze świętami.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
nie byłam nigdy w sklepie Herba Studio,
jestem z województwa lubelskiego, do Lublina mam ze 60km w jedną stronę; a to zamówienie netowe, pewnie masz racje, dojdzie z opóźnieniem, panikuję jak zawsze ps/ napewno podziele sie opinią z uzytkowania, jak tylko dorwe ponownie żel w łapki, poprzednia współpraca nam sie udała, ale teraz gdy cera mi się bardziej uwrażliwiła moga być schody, zobaczymy pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Kiedyś, lata temu, robiąc zakupy olejków Dr Beta Aroma, Herba studio podłączało swoje katalogi (musieli miec jakis układ z Polleną). I w ten sposób zostałam fanką wód kwiatowych. Potem jakos zniknęli mi z oczu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Wyujało mnie to HerbaStudio, na maila tez nie odpisali...
![]() a do tego przetestowalam, ze nie moge uzywac Tisane codziennie, bo zapycha mnie i robia mi sie krosty i wągry tuż przy ustach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
SIlwena - przykro mi
![]() Właśnie sie przymierzałam do złożenia zamówienia na ich stronie, ale skoro są takie problemy to jeszcze się wstrzymam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
A dawno pisalas do nich? Ja pisalam kilka razy i zawsze odpowiadali. Z tym ze, gdy pisalam w piatek, to az w poniedz.byla odp. Zamawialam tez kosmetyki z ich strony i nie bylo problemu, przyszly po tygodniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zadzwonie na pewno dzieki za odpis, dobrze wiedziec, że Wam wysłali |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
8ego dostali maila, ze mimo wpałty z konca grudnia nic nie dostalam i ruszyli dupki, wczoraj przyszla paczka ze stemplem z 9ego, czyli dopiero ponaglenie ich ruszyło
![]() ![]() ![]() zyczę Wam udanej współpracy z Herba Studio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Zamawiałam jakis już czas temu od nich balsam do paznokci( strasznie sie popsuł bo zmianach moim zdaniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Dudka - koniecznie napisz coś więcej o kremie różanym i tym pod oczu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
o, ja właśnie korzystając z formularzu kontaktowego na ich stronie. Zapytałam się o to samo - no to już znam odpowiedź
![]() Szkoda, bo skład miał ciekawy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.