|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co sądzicie o balerinkach atmosphere?![]() Co sądzicie o tych balerinkach? Które lepsze? Miałyście je kiedyś? Zastanawiam się nad kupnem, ale kiedy patrzę rozmiar 39 to w niektórych pisze, że rozmiar wkładki jest 25cm, w drugich 25,5cm, a w trzecich 24,5cm. Chociaż wszystkie s ą takie same. Boję się, że zamówię i nie będą pasowały. A oto linki: http://moda.allegro.pl/item963942775_atmosphere_ czarne_baleriny_rozmiary_ cena_szok_39.html http://moda.allegro.pl/item965957977_atmosphere_ klasyczne_czarne_baleriny _najtaniej_39.html Z góry dziękuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co sądzicie o balerinkach atmosphere?
Ja mam te z drugiego linku. Są w porządku, ale przy chodzeniu trochę się rozchodzą po bokach. Poza tym, są zrobione z bardzo lekkiego i cienkiego materiału, więc zapewne nie wytrzymają zbyt długo, niestety. Zmierz swoją stopę i na tej podstawie dobierz odpowiedni rozmiar.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Również mam te z drugiego linku. Już trzecią parę. Lubię je, bo są lekkie, wygodne i praktyczne, ale mają swoje wady:
-szybko się niszczą - "siada" pięta i przecierają się dziurki -noga się w nich poci - zwłaszcza, gdy nosi się je na bosą stopę ![]() -są to typowe jednosezonówki Co do rozmiaru, to ja ze stopą 25,5cm kupuję 39. Rozmiar 40 okazał się za luźny. Te buty się rozbijają, mimo iż nie są z naturalnej skóry. Mimo ich wad, polecam, bo cena adekwatna do jakości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam - 39 z atmosphere pasuje na stopę do 25,5cm
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Miałam te zwykłe czarne. Typowe jednosezonówki - w sumie nawet by mi to nie przeszkadzało, gdyby nie miały tak cieniutkiej podeszwy. Każdy kamyczek i nierówność w chodniku było czuć ... Raczej już ich nie kupię, chyba że nie znajdę żadnych innych zwykłych za normalną cenę
![]()
#6 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do wątku zbiorczego, zamykam
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.