|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Sala na wesele z noclegiem (lubin/polkowice/głogów)
Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy zna ktoś może jakąś ciekawą sale w okolicy lubina /polkowic / głogowa. Taki duży zakres ponieważ ciężko coś znaleźć - ponieważ wesele tak na ok 100 - 120 osób a nocleg potrzeba na min 50-60 osób. Wiem o chacie w karczowiskach w bądzowie też już byłem - ale tam za mało noclegu mają proszę o pomoc - ważne żeby sala była max 30-40 km od polkowic - jakoś się dojedzie - dziękuje i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sala na wesele z noclegiem (lubin/polkowice/głogów)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi o Lubin a nie Lublin ![]() jak zobaczyłam wątek też pomyślałam - "oo Lublin - mogę coś polecić" ale w Lubinie już niestety nie
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
no faktycznie
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć.
Znam salę w Głogowie, Restauracja Qubus Hotel . Raz byłam na weselu moje kuzyna i pozytywnie sie zaskoczyłam. Przemiła obsługa, szybko działająca na sali, jedzenie wyśmienite i mają noclegi na których najczęściej zależy nowożeńcom. Wiem, że nowożeńcy otrzymali jakies bonifikaty, jednakże sam skontaktuj się a zobaczysz co dokładnie proponują. Nie zawiedziesz się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.