|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() pienka koloryzująca
Hej
mam problem, nie moge nigdzie znaleźć pianki koloryzującej do włosów w kolorze czarnym, czy któs móglby mi poradzic gdzie ją znajde? bede wdzięczna za linki bądź nazwy. ehhh zamiast "pienka" miało pisać pianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pienka koloryzująca
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=275940671
http://www.kosmetykisklep.pl/product...oducts_id=5640 tylko ze tu czarnego nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jeśli jestes z Warszawy to moge Ci pomoc bo sama szukalam ostatnio i znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
No niestety nie jestem z Warszawy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
http://uroda.onet.pl/1241976,,,,,pia...kosmetyki.html ta zobaczcie ja mialamkolor chyba srebrny ale powiem wam ze lepi sie troche przy nakladaniu i lekko osypuje ale jak na moich wlosach kolor byl genialny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hmm..... tylko zastanawiam sie czy na dlugosc wlosow do ramion jedno opakowanie wystarczy? i jeszcze słyszałam że wiele osób jest nia rozczarowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
powinno starczyć. ja kupilam czarna pianke subrina. nawet może być, ale włosy są po nie jstrasznie nieprzyjemne, musiałam prostować włosy, żeby uzyskać porządany efekt. w dodatku strasznie brudzą się ręce od dotykania fryzury.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Czy któraś z Wizażanek mogłaby mi powiedzieć jak się używa tej pianki? Na suche czy mokre włosy? Czy mogłabym po jej użyciu zakręcić włosy na papiloty, żeby osiągnąć efekt kruczoczarnych loków (jestem blondynką) ?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Na suche. Mi sie ta pianka nie spodobała. Włosy miałam sklejone po prostu. Fuj. Dla mnie badziew, lepiej juz nie robić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hmm ja kiedys miałam taka pianke na włosach.Jak padał deszcz to popłyneło po mnie pieknie
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ja kupiłam sobie piankę koloryzującą Venita, Trendy mousse color. Na opakowaniu pisało 'Magiczny fiolet', zrobiłam sobie pasemka i zostawiłam na ok. 10min (na opakowaniu pisze 10-20min). Potem zmyłam, wysuszyłam i byłam bardzo zaskoczona, kolor był niebieski. Czy ktoś może używał i wyszedł kolor o którym pisze na opakowaniu i ile czasu trzymał?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja chociaż jestem chłopakiem szukałem na początku czarnej szamponetki nietety takowej nie szlo mi znaleść jedynie znalazłem czarną kawę, no ale że się nigdy nie poddaje niedaleko mnie <wrocław> widziałem sklep fryzjerski stwierdziłem że tam wejdę i się zapytam może tam mają a ta do mnie : Że nie ma i w ogóle już miałem wyjść a ta do mnie że jest czarna Pianka do włosów właśnie ta już tu została wam sprezentowana. Kupiłem i..: Pierwsze użycie jak chłopak zawsze daje bez umiaru no i kurde tym razem tak samo.....włosy się po kleiły była totalna masakra jednym słowem. Ale się nie poddałem no i niedawno spróbowałem 2 raz ale teraz nakładałem bardzo rozsądnie no i muszę powiedzieć że złego słowa nie da się rzec na tą piankę tym razem wszystko się udało i mogę się cieszyć czarnymi włosami. Polecam ją Ale mówię z umiarem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.