|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
indywidualna nauka pływania LUBLIN
Witam,
Może zna ktoś albo ma namiary na instruktora lub instruktorkę pływania ?
przepraszam, ale jestem złośliwa. z natury. ![]() Edytowane przez Ijegrina Czas edycji: 2012-01-14 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: indywidualna nauka pływania LUBLIN
Idz na basen i popytaj ,ratownicy chętnie uczą pływac po indywidualnym dogadaniu się.
Z doswiadczenia wiem ,że indywidualne zajęcia nauki na basenie sa nudne i dzieci wola grupowe zajęcia w tym wystepuje element rywalizacji ,ktory tez motywuje,czesto dzieci widząc ,że reszta płynie nie marudzi i tez sie stara.Mozna się ścigać ,a pochwała którą słyszą inni jest super motywująca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
.
przepraszam, ale jestem złośliwa. z natury. ![]() Edytowane przez Ijegrina Czas edycji: 2012-01-14 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Indywidualne nauczanie pływania u instruktora pływania o wykształceniu pedagogicznym. Zajęcia z dziećmi już od 4 roku życia. [reklama]
Edytowane przez Senses Woman Czas edycji: 2016-08-16 o 19:35 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Basen dla dzieci z tego co wiem to grupy, ale może można się umówić indywidualnie z p. Kasią z Let's Swim z Lublina www.letsswim.pl/
Ja chodzę z dzieckiem do niej i jest świetnie, zajęcia są już od grup dla niemowlaków; basen na Chodźki gdzie woda jest ozonowana - a po nas grupa niemowlaków, ale super to wygląda kontakt jest na stronie, ale mam komórkę instruktorki jak ktoś potrzebuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
[FONT=Arial]Im twój maluch szybciej poczuje się pewnie w wodzie tym szybciej zacznie radzić sobie z kolejnymi ćwiczeniami. Nam wystarczyło kilka zajęć - zapisałam nas na kolejny etap do szkoły pływania [reklama]
Edytowane przez Senses Woman Czas edycji: 2016-08-16 o 19:31 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.