|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Włosy po odżywce...
Jak długo włosy zniszczone przez źle dobraną odżywkę odzyskują swój dawny wygląd?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Włosy po odżywce...
Jak długo włosy zniszczone przez źle dobraną odżywkę odzyskują swój dawny wygląd?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: Włosy po odżywce...
Czy mozesz mi napisac ja zachowuja sie Twoje włosy?Wjakim sa stanie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czy mozesz mi napisac ja zachowuja sie Twoje włosy?Wjakim sa stanie?
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
W przeciągu kilku dni zrobiły się cieńkie, matowe i bardzo słabe. Po umyciu mam dosłownie sianko na glowie. Zastanawiam się czy to może być skutkiem użycia odżywki?
Grażyna napisał(a): |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
W przeciągu kilku dni zrobiły się cieńkie, matowe i bardzo słabe. Po umyciu mam dosłownie sianko na glowie. Zastanawiam się czy to może być skutkiem użycia odżywki?
Grażyna napisał(a): |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Diksonku!
Prawdopodobnie odzywka przesuszyła Ci włosy. Jezeli kiedykolwiek farbowałas to musisz je odzywic i nawilzyc.Jezeli nie , to równiez poniewaz z tego co piszesz sa przesuszone.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Diksonku!
Prawdopodobnie odzywka przesuszyła Ci włosy. Jezeli kiedykolwiek farbowałas to musisz je odzywic i nawilzyc.Jezeli nie , to równiez poniewaz z tego co piszesz sa przesuszone.
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
W jaki sposób je odżywić i nawiliżyć? Czy to możliwe że po odżywce mogą wypadać?
PS. Jestem facetem który bardzo się przejął swoimi włosami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
W jaki sposób je odżywić i nawiliżyć? Czy to możliwe że po odżywce mogą wypadać?
PS. Jestem facetem który bardzo się przejął swoimi włosami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kosmetykami do włosów suchych i zmeczonych. Jest fajna seria Welli SP dla męzczyzn.Mojemu bracikowi pomogły.Kupisz ja w salonach ktore pracuja na Welli.A moze zaczynaja Ci wypadać bo ma to podłoże genetyczne?
Mozesz tez poszukac w sklepach tego rodzaju kosmetyków. Głowa do gory na pewno nie jest tak źle, ale faceci bardzo boja sie o swoja czupryne i ja to rozumiem.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kosmetykami do włosów suchych i zmeczonych. Jest fajna seria Welli SP dla męzczyzn.Mojemu bracikowi pomogły.Kupisz ja w salonach ktore pracuja na Welli.A moze zaczynaja Ci wypadać bo ma to podłoże genetyczne?
Mozesz tez poszukac w sklepach tego rodzaju kosmetyków. Głowa do gory na pewno nie jest tak źle, ale faceci bardzo boja sie o swoja czupryne i ja to rozumiem.
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Nie wierze ze w tak mlodym wieku (21) juz zaczyna sie proces genetycznego wypadania wlosów:-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Nie wierze ze w tak mlodym wieku (21) juz zaczyna sie proces genetycznego wypadania wlosów:-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli nie było takich przypadków w rodzinie, to nie masz sie czym przejmować. Ale nie jest to zalezne od wieku, a własnie m in od genów.Dziś już pisałam na temat i przyczyn wypadania włosów, wiec zerknij moze znajdziesz rade.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli nie było takich przypadków w rodzinie, to nie masz sie czym przejmować. Ale nie jest to zalezne od wieku, a własnie m in od genów.Dziś już pisałam na temat i przyczyn wypadania włosów, wiec zerknij moze znajdziesz rade.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.