|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
krem przeciwzmarszczkowy... dla mnie:)
Witam ciepło,
Mam pewien dylemat i licze, że któaś wizażanka po 30-stce mi pomoże ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: krem przeciwzmarszczkowy... dla mnie:)
Witam,
Nikt nie ma dla mnie dobrej rady?? Szkoda.... w takim razie będę chodziła, albo ze zmarszczkami, albo z pryszczami ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
jest masa kremów, musisz przetestować co dla ciebie jest dobre
ja obecnie używam SORAYA serię Beauty Creator 30+ Ultra Regeneracja Skóry kiedyś używałam też Lirene z seri DERMOPROGRAM, Folacyna 30+ Regenerujący krem pod oczy i na powieki polecam nasze polskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Domiej mnóstwo dobrych rad i opinii znajdziesz w KWC! Wyszukaj odpowiednią kategorię np. krem po 30 roku życia na dzień. Mnóstwo kosmetyków jest tam zrecenzowanych i na pewno znajdziesz coś dla siebie! Jeśli chcesz pogadać o kremach, zadać pytania to od tego jest na forum biochemia lub pytania do kosmetyczki.
![]() |
#5 |
BAN stały
|
olay
polecam kremik Olay - Total Effects x7, zwalcza tradzik i ma dzialanie przeciwzmarszczkowe, posiada filtry, fajny kremik godny swojej ceny ok.70zl. dodam, ze bardzo wydajny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.