|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Wife Swap- wymiana żon
Chyba nie było o tym wątku, więc postanowiłam założyć. Ktoś też to ogląda? Właśnie wrzucają szósty sezon
![]() Niestety mam linki tylko po angielsku, to są moje ulubione: http://www.youtube.com/watch?v=XYNymvtbWw4 http://www.youtube.com/watch?v=cBaGI...ext=1&index=10 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wife Swap- wymiana żon
ooo fajnie, ze linki wrzuciłas.
ja widziałam kilka polskich odcinków- nie są tak dobre jak te amerykańskie.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Lubie tego typu programy, ale zawsze zastanawiam sie w ilu % sa one wyrezyserowane.
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Też się zastanawiam w ilu są reżyserowane, czy to możliwe, żeby ktoś żył jak pirat. Ale wiele odcinków wydaje mi się raczej prawdziwych.
Aczkolwiek najbardziej przegieli ci co poszli siedziec niedawno, Heene, ci od balona meteorologicznego. |
|
|
|
|
#6 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja lubie ogladac, ale zdaje sobie sprawe, ze 80/90 % jest wyrezyserowane, reszta (10-20%) moze prawdziwa jest ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
Watek nieaktualny od 3 lat
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.