![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lolita Lempicka Fleur de Minuit/ Midnight 2,23zł/ml, JP Gaultier Fragile 1,99zł/ml
Poszukuję chętnych do rozbiórki zapachu Lolita Lempicka fleur de minuit i zapachu Jean Paul Gaultier Fragile.
jesli chodzi o Fragile mam juz chętnych, z Lolita jakoś cieżko idzie..ale gdyby się znalazły chętne..lub gdyby ktoś rozbierał ten zapach..prosze o cynk ![]() 1. Nazwa zapachu i pojemność:LOLITA LEMPICKA FLEUR DE MINUIT / MIDNIGHT, EDP 80 ml, tester 2. Miejsce zakupu: allegro http://allegro.pl/item1016992528_lol...ght_80_ml.html 3. Link do opisu nut: http://www.fragrantica.com/perfume/L...nuit-1945.html 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 169zł+10zł za wysyłke razem 179zł 5. Kwota za 1 ml zapachu: 2,23 zł lub 1,83zł 6. Termin zbierania wpłat: od 30 kwietania 2010 r., -do 6.05.2010(nieśmiało proszę o wpłaty wcześniej jeśli to mozliwe) 7. Posiadane atomizery i ich ceny: 5ml - 1,83zł 10ml - 2,13zł 33ml - 2,94zł (1 szt.) próbki szklane ok. 1,5ml - 0,44zł do ceny atomizerów doliczyłam 0.13zł (to koszt przesyłki i pakowania atomków do mnie) 8. Sposób robienia odlewek: preferuje odpsikanie bezpośrednio do atomizera, ale nie wykluczam strzykawki, tzn. filoki musze napełniac przez strzykawke 9. Koszt wysyłki do współkupujących: 7 zł 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: początek maja 11. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń MAGDA1704 25ML+f Karolina2211 20ml _________________ wolne 35ml 1. Nazwa zapachu i pojemność: Jean Paul Gaultier Fragile 100 ml tester 2. Miejsce zakupu: EBAY USA http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...EOIBSA:US:1123 3. Link do opisu nut: http://www.dolce.pl/jean_paul_gaulti...gile/1827.php5 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 26US $+11.76US$=37.76US$ 4a. Kurs waluty: 2,99PLN/1US$ mój bank przelicza dolara po 2,99zł czyli wychodzi za fragile 112,90PLN / 95ml zapachu wychodzi 1,18PLN/ 1ml to już cena ostateczna nic sie nie zmieni ![]() 5. Kwota za 1 ml zapachu: 1,18 zł 6. Termin zbierania wpłat: od 3.05 2010 r., -do 15.05.2010(nieśmiało proszę o wpłaty wcześniej jeśli to mozliwe) 7. Posiadane atomizery i ich ceny: 5ml - 1,83zł 10ml - 2,13zł 22ml-2,50zł(1szt.) 33ml - 2,94zł (2szt.) próbki szklane ok. 1,5ml - 0,44zł pen plastikowy- 5ml -1.73zł do ceny atomizerów doliczyłam 0.13zł (to koszt przesyłki i pakowania atomków do mnie) 8. Sposób robienia odlewek: preferuje odpsikanie bezpośrednio do atomizera, ale nie wykluczam strzykawki, tzn. filoki musze napełniac przez strzykawke 9. Koszt wysyłki do współkupujących: 7 zł 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: Ok. połowa maja 11. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń MAGDA1704 35ML+F raingirl 20ml free123 20ml annika77 10ml Decadence 5ml wstępne rozliczenia ![]() 5ml x 1,18zł=5,90PLN 10ml x 1,18zł=11,80PLN 15ml x 1,18zł =17.70PLN 20ml x 1,18zł=23.60PLN _________________ wolne 10ml Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2010-05-03 o 18:28 Powód: aktualizacja listy uczestników |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: LOLITA LEMPICKA FLEUR DE MINUIT / MIDNIGHT 2,23zł/ml
Witam
![]() 20 ml w atomku 33 ml poproszę ![]()
Some say love it is a river That drowns the tender reed. Some say love it is a razor That leaves your soul to bleed. Some say love it is a hunger An endless, aching need I say love it is a flower, And you it's only seed........... -The Rose- |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Lolita Lempicka Fleur de Minuit/ Midnight 2,23zł/ml Jean Paul Gaultier Fragile 1,99zł
Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2010-04-28 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lolita Lempicka Fleur de Minuit/ Midnight 2,23zł/ml Jean Paul Gaultier Fragile
Przepraszam że się wtrącę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lolita Lempicka Fleur de Minuit/ Midnight 2,23zł/ml Jean Paul Gaultier Fragile
dzięki za uwage juz poprawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lolita Lempicka Fleur de Minuit/ Midnight 2,23zł/ml, JP Gaultier Fragile 1,99zł
Witam
![]() Poproszę 10 ml Fragile ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lolita Lempicka Fleur de Minuit/ Midnight 2,23zł/ml, JP Gaultier Fragile 1,99zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Poproszę 10 ml Fragile
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
komu jeszcze komu bo ide do domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkich na długim weekendzie
![]() zapach lekko używany brakuje może 5ml- widać to na foto razem z przesyłka musze zapłacic 37,76 dolców dolar kosztuje obecnie 2,95zł czyli fragile kosztowałaby 111,39zł ale bank przeliczy ciut wiecej takze cena ostateczna za ml bedzie znana jak zapłace za przedmiot i mam w zwiazku z tym pytanie do Was, dziewczyn chętnych do robiórki czy mogłaby byc ta Fragile z USA czy wolicie tą z Polski za 199zł??? ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- mój bank przelicza dolara po 2,99zł czyli wychodzi za fragile 112,90PLN / 95ml zapachu wychodzi 1,18PLN/ 1ml to już cena ostateczna nic sie nie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Przy takiej cenie byłabym chętna nawet na 20 ml w dwóch atomkach 10 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
a ja rozważam i wstępnie rezerwuję obu po 10... odezwę się jeszcze, gości mam akurat...
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Cena bardzo mi odpowiada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
no... jestem wolna... cena frigile jest super... tak więc wzięłabym tylko właśnie fragile w ilości 15 ml... o ile jeszcze tyle jest? I jeśli to możliwe z odbiorem osobistym, dogadamy się na PW
![]()
Very Irresistible L'Intense setki Coco Mademoiselle edp setki Jimmy Choo edp ![]() Edytowane przez annika77 Czas edycji: 2010-05-01 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- dopisałam ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() Nie ukrywam, że na Fragile trzeba bedzie poczekać,pisałam już w tej sprawie to sprzedawcy ile czasu trzeba czekać na dotarcie przesyłki i w odpowiedzi dostałam że od 10-15 dni roboczych także trochę czasu to jest. ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Dziewczyny, proszę Was jeszcze o dobór atomizerów do ml perfum, wiem tylko że raingirl chce 20ml w 2 atomizerach po 10ml, do dyspozycji mam takie atomizerki jak napisałam w #1 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
jako że wpisałam się u Ciebie też na inny zapach, to chyba tu zmniejszę na 10 ml, wtedy odpada też problem z doborem atomków...
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ok poprawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja też poproszę w dwóch atomkach 10 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
MAGDA1704 chciałam się Ciebie zapytać czy jak się nie znajdą chętni na Lolitkę rozbierasz flaszkę?
Some say love it is a river That drowns the tender reed. Some say love it is a razor That leaves your soul to bleed. Some say love it is a hunger An endless, aching need I say love it is a flower, And you it's only seed........... -The Rose- |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
tak jak będą chętne obojętnie czy teraz czy np: za miesiąc
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Wzięłabym 5 ml Jean Paul Gaultier Fragile jeśli będzie połączony z feriee
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
W takim razie jakby co to ja jestem tak wstępnie. Jeśli wypali to biorę, jeśli nie wypali, to niestety zrezygnuję.
![]()
#24 |
Zakorzenienie
|
ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dzisiaj w południe dostałam maila od sprzedawcy z ebay USA, zakupiłam u niej Fragile w sobote tego samego dnia zapłaciłam, myslałam ze to zwykły mail z potwierdzeniem nadania przesyłki, jednak okazało się że są to źle wieści. Sprzedająca Fragile twierdzi że "it is illegal to send perfume outside of the US" (wysyłanie perfum poza granice USA jest nielegalne)- i szczerze mówiąc zamurowało mnie z wrażenia, kupowałam kilka razy w USA kilka rzeczy w tym dwa razy zamawiałam perfumy, i to pierwsza osoba która mi napisała że to zabronione, i tu nasuwa mi się pewna wątpliwość: czy naprawde jest takie ograniczenie w USA czy po prostu sprzedawca nie chce sprzedać perfum?
jak myślicie? jest ktoś zorientowany w temacie????? |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
nie znam się, ale mi też to dziwnie wygląda... może ona chce być bardziej papieska od papieża a wcale nie musiałaby podawać co wysyła... Wątpię by były takie obostrzenia, wtedy nigdy nikt nie kupił by perfum USA, a przecież to zjawisko powszechne...
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze słyszę, ale od razu zaznaczam, że nie dostawałam nigdy paczek z zagranicy, więc się na tym nie znam...
A skąd niby wiadomo na poczcie co siedzi w której paczce ![]() Dziwne jakieś... może ta osoba chce się jakoś "wykręcić" od sprzedaży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Moja ciotka mieszka w Chicago, i zawsze wysyłała mojej mamie paczki i były tam perfumy - różne i to po kilka sztuk. Ale nie wysyłała tego pocztą tylko firmą wysyłkową POLAMER, i były tam nie tylko perfumy.
Może ta dziewczyna nie powinna się przyznawać co wysyła, tylko po prostu wysłać? Albo właśnie skontaktować się z jakąś firmą wysyłkową co robi paczki zza granicę. |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
dla mnie to również dziwne,ale co ja moge zrobic jeśli ktoś nie chce wysłać??????wiec z tego wzgledu musze albo zrezygnowac z robiórki albo znaleść gdzieś Fragile w podobnej cenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kurczę, trochę szkoda byłoby zrezygnować ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.