|
Notka |
|
Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dot.: Straż graniczna - przykładowe testy poszukuje, cz. 2
ok...wiem, ze to pytanie pojawiało sie z milion razy, a ja w temacie juz dlugo. ale mam watpliwosci co do norm z Wf-u. tzn. znalazlem kilka roznych źródeł co do naszych norm i nie wiem juz ktorymi mam sie kierowac...fakt ze roznice nie sa duze, ale dla mnie 2 czy 3 papki wiecej maja jednak znaczenie :p a poza tym jak idze??
ja ciagle czekam na wynik wario a minal miesiac...czy ktos dostal cos negatywnego w tej sprawie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
a te normy napewno są ok?? bo znalazlem jakas ustawe co to inne podawali, bylo tego troche wiecej. tzn wiecej pompek, brzuszkow itp. sam juz nie wiem :/
wlasnie te to mialem, ale znalazlem tez inne info. to jakie sa w koncu ok?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Normy zostały zmniejszone bo mało osób dało radę przejść sprawnościówkę z zadowalaącym wynikiem. Na stronie SG masz aktualne normy tzw. zimowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jak napisał mój poprzednik, normy zostały zaniżone, te najniższe są najbardziej aktualne, jeszcze należy wspomnieć, że obowiązuje podział wiekowy, dla osób, które ukończyly 30ty rok życia normy są jeszcze niższe, musieli na czymś przyciąć, gdyż tudno jest znaleźdź ludzi, którzy mają dostateczną wiedzę ogólną, znają język i jeszcze są super sprawni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.