![]() |
#1 |
Idealna Źona; )
|
Dla przyszłych, obecnych i przeszłych Kursantek - część IX"Przy herbatce gadamy i już dziewiątą cześć kciuki trzymamy! Link do VIII części wątku: KLIK Ósmą część zamykamy i o negatywach zapominamy! ![]() "HYMN KOBIET KIERUJĄCYCH" (autor: Imperfecta ![]() ![]() My pozornie słaba płeć, też pragniemy prawko mieć prosimy więc z całej siły bądź łaskawy egzaminatorze miły daj nam szansę się obronić już nie chcemy nerwów trwonić chcemy zdać za pierwszym razem więc wspieramy się Wizażem tutaj wszystkie laski miłe dodają otuchę, siłę można smutkiem się podzielić i troszeczkę rozweselić opowiedzieć swoje troski dzień się staje nagle boski więc zachęcam sercem całym odwiedź ten nasz wątek mały dziel się z nami wrażeniami samochodowymi wyczynami każda z nas Cię wesprze radą choć już krzyż na Ciebie kładą my wierzymy, że się uda przecież wiara czyni cuda nie wątp w siebie, otrzyj łzy po to tu jesteśmy my! Ten wątek jest dla Ciebie, jeśli:
JAK ZDAĆ EGZAMIN (wg. madzior22) 1. Rano wstać, wypić herbatę - można coś zjeść, ale ja na pusty żołądek lepiej myślę to nie jadłam nic, ale w końcu ja miałam na 8:15. 2. Nie rozmawiać ze zbyt dużą ilością osób - przyjąć ewentualne życzenia z bladym uśmiechem. 3. W drodze do mordu wyglądać jak trzy ćwierci do śmierci, ale powtarzać sobie w głowie wszystkie zasady i idąc przez miasto "symulować" sobie sytuacje w różnych miejscach. 4. Nie zasypywać swojego instr. smsami "a jak włączyć światła" - to nie pomoże, a pogłębi nasz stres. 5. Najlepiej nie gadać z innymi ludźmi - takie rozmówki też nie pomagają. 6. Starać się stres przemienić w skupienie. 7. Gdy nas wywołają, podejść z uśmiechem na twarzy i od początku wywoływać dobre wrażenie. 8. Na łuku - skupić się, patrzeć na linie (!) i kontrolować sprzęgło, pamiętajcie, że nawet jak na początku auto będzie się wyrywać, to nie przesądza sprawy. 9. Na wzniesieniu i łuku panuje jedna zasada: BEZ POŚPIECHU ! 10. Na mieście: MAKSYMALNE skupienie - macie być tak skupione, żebyście latające muchy widziały za szybą. 11. Jeżeli zrobicie jakiś błąd NIE PODDAJEMY SIĘ, tylko myślimy "ja ci jeszcze pokażę, już mnie nie usadzisz nigdzie". 12. Jeżeli egzaminator jest gburem patrz punkt 11. 13. Staramy nawiązać jakąś nić porozumienia z egzaminatorem, jak nam nie wychodzi: patrz punkt 11. 14. Jeździmy DYNAMICZNIE czyli na granicy dozwolonej prędkości ! 15. Pod nosem komentujemy jakieś zdarzenia np. przy gaśnięciu auta możemy napomknąć o stresie lub próbować rozmawiać z otoczeniem. Jeżeli egzaminator nam to uniemożliwia: patrz punkt 11. 16. Po zdanym egzaminie pięknie ściskamy pana egzaminatora i mówimy mu, że jest najlepszym egzaminatorem jakiego znamy (niech pan/pani też się motywuje). 17. Cieszymy się naszą słodką chwilą szczęścia. 18. Pewnie, bez zawahania wykonujemy polecenia - a przynajmniej staramy się, żeby to tak wyglądało. A na podsumowanie najważniejsze: 19. ANI PRZEZ CHWILĘ NIE WĄTPIMY W SWOJE UMIEJĘTNOŚCI w wypadku zwątpienia: patrz punkt 11 20. Nie ukrywamy terminu egzaminu! W każdym razie nie przed nami "Na tym forum można się: cieszyć, śmiać, radować, smucić, płakać, narzekać, marudzić i robić wiele innych rzeczy ale nigdy nie można się tu PODDAWAĆ !" [madzior22] Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2013-04-15 o 09:58 Powód: uzupełnienie brakujących treści |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dla przyszłych,obecnych i przeszły Kurstantek-czesc 9
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
![]() warto przypomnieć na początek "HYMN KOBIET KIERUJĄCYCH" (autor: Imperfecta ![]() ![]() My pozornie słaba płeć, też pragniemy prawko mieć prosimy więc z całej siły bądź łaskawy egzaminatorze miły daj nam szansę się obronić już nie chcemy nerwów trwonić chcemy zdać za pierwszym razem więc wspieramy się Wizażem tutaj wszystkie laski miłe dodają otuchę, siłę można smutkiem się podzielić i troszeczkę rozweselić opowiedzieć swoje troski dzień się staje nagle boski więc zachęcam sercem całym odwiedź ten nasz wątek mały dziel się z nami wrażeniami samochodowymi wyczynami każda z nas Cię wesprze radą choć już krzyż na Ciebie kładą my wierzymy, że się uda przecież wiara czyni cuda nie wątp w siebie, otrzyj łzy po to tu jesteśmy my! Więc:
JAK ZDAĆ EGZAMIN (wg. madzior22) 1. Rano wstać, wypić herbatę - można coś zjeść, ale ja na pusty żołądek lepiej myślę to nie jadłam nic, ale w końcu ja miałam na 8:15. 2. Nie rozmawiać ze zbyt dużą ilością osób - przyjąć ewentualne życzenia z bladym uśmiechem. 3. W drodze do mordu wyglądać jak trzy ćwierci do śmierci, ale powtarzać sobie w głowie wszystkie zasady i idąc przez miasto "symulować" sobie sytuacje w różnych miejscach. 4. Nie zasypywać swojego instr. smsami "a jak włączyć światła" - to nie pomoże, a pogłębi nasz stres. 5. Najlepiej nie gadać z innymi ludźmi - takie rozmówki też nie pomagają. 6. Starać się stres przemienić w skupienie. 7. Gdy nas wywołają, podejść z uśmiechem na twarzy i od początku wywoływać dobre wrażenie. 8. Na łuku - skupić się, patrzeć na linie (!) i kontrolować sprzęgło, pamiętajcie, że nawet jak na początku auto będzie się wyrywać, to nie przesądza sprawy. 9. Na wzniesieniu i łuku panuje jedna zasada: BEZ POŚPIECHU ! 10. Na mieście: MAKSYMALNE skupienie - macie być tak skupione, żebyście latające muchy widziały za szybą. 11. Jeżeli zrobicie jakiś błąd NIE PODDAJEMY SIĘ, tylko myślimy "ja ci jeszcze pokażę, już mnie nie usadzisz nigdzie". 12. Jeżeli egzaminator jest gburem patrz punkt 11. 13. Staramy nawiązać jakąś nić porozumienia z egzaminatorem, jak nam nie wychodzi: patrz punkt 11. 14. Jeździmy DYNAMICZNIE czyli na granicy dozwolonej prędkości ! 15. Pod nosem komentujemy jakieś zdarzenia np. przy gaśnięciu auta możemy napomknąć o stresie lub próbować rozmawiać z otoczeniem. Jeżeli egzaminator nam to uniemożliwia: patrz punkt 11. 16. Po zdanym egzaminie pięknie ściskamy pana egzaminatora i mówimy mu, że jest najlepszym egzaminatorem jakiego znamy (niech pan/pani też się motywuje). 17. Cieszymy się naszą słodką chwilą szczęścia. 18. Pewnie, bez zawahania wykonujemy polecenia - a przynajmniej staramy się, żeby to tak wyglądało. A na podsumowanie najważniejsze: 19. ANI PRZEZ CHWILĘ NIE WĄTPIMY W SWOJE UMIEJĘTNOŚCI w wypadku zwątpienia: patrz punkt 11 20. Nie ukrywamy terminu egzaminu! W każdym razie nie przed nami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Idealna Źona; )
|
Cytat:
a kierunkowskazy tak ogolnie zeby sie pilnowac i je dawac tak gdzie trzeba np. przy omijaniu walsnie mialam to wklepic na 1 POST ![]() ![]() Edytowane przez Wanilka5 Czas edycji: 2013-04-15 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja odnośnie kierunkowskazów miałam na swoim ostatnim egzaminie trochę "przypał", bo jak już wracaliśmy do ośrodka, to facet mi mówi, że na najbliższych światłach w prawo. Dokładnie wiedziałam, że tam jest dłuuuga ulica, a w prawo, to już na bank będzie do MORDu, ale w ciemności mam słabą orientację w terenie i nie miałam pojęcia za ile będzie ten zjazd w prawo. No to odruchowo zaraz po jego słowach wrzuciłam kierunkowskaz w prawo, chociaż świateł jeszcze nie widziałam, ale wiecie - stres, odruch ![]() ![]() A to "Lager" z poprzedniego wątku, to do mnie? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Melduję się
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Też mam nadzieję ,że od samego początku tego wątku posypią się pozytywy
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Melduję się i ja!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Catleesi Morza Kocimiętki
|
Ale ja bym radziła poprawić tytuł wątku bo aż bije po oczach :/
"Dla przyszłych,obecnych i przeszły Kurstantek-czesc 9" ![]() no i oczywiście powodzenia zdającym! No i radziłabym do pierwszego posta wkleić to, co pendraiw wkleiła. Żeby było kompletnie, a nie po łebkach. Edytowane przez niepa Czas edycji: 2013-04-13 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym dodała jeszcze jakieś pomocne linki do jutuba ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja bym zmieniła cały pierwszy post, na podobieństwo tych z poprzednich części, dużo brakuje
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Catleesi Morza Kocimiętki
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, wiecie może gdzie znajdę ustawę (?) mówiącą o tym, ile jest ważny kurs na prawo jazdy, po zmianie przepisów?
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dla przyszłych,obecnych i przeszłych Kursantek-część IX
Zmieniam tytuł
![]() Może Założycielka może zedytować swój? ![]()
Start: 86,5 kg Jest: 65 kg Było: 63,8 Edytowane przez wszystkienazwysazajete Czas edycji: 2013-04-13 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Melduję się.
Powodzenia dla wszystkich kursantek i zdających egzaminy.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
amor vincit omnia
|
wprowadziłam kosmetyczną zmianę w tytule i uzupełniłam pierwszy post
![]() Cytat:
![]() * ważność straciły jedynie kursy ukończone przed 1.07.1998 roku Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2013-04-13 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dla przyszłych, obecnych i przeszłych Kursantek - cz. IX
Ja dopiero teraz, dzięki Waszej rozmowie na temat tytułu, zobaczyłam, że cały czas źle sobie czytałam ten tytuł.
Byłam przekonana, że jest "Dla przyszłych, przeszłych i obecnych(...)" ![]()
![]() |
#21 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Życzę wszystkim powodzenia
![]() ![]() ![]() Od nowa zacznę Was podczytywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() watek nazwe zmienilam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Czesc
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
ja za kursem pewnie tez zatesknie, ale za tym psychicznym WORDEM-never!
![]()
![]() |
#26 |
Idealna Źona; )
|
trzymam kciuki za czwartek!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W końcu to nie lada wyczyn robienie prawka ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
(2013-04-15 14:23:10) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Pewnie jutro z rana pędzisz do urzędu
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.