|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
teksty piosenek z reggae
cytaty z reggae ;-) z piosenek . miło by było jakbyście dodały jeszcze kogo to tekst
![]() ![]() ![]() `co jutro, to jutro, jest mi teraz obojętne . -Jamal - Nowy dzień Trzeba komuś zaufać, w coś wreszcie uwierzyć - ndk - uwierzyć w siebie 'Każdy jest tam, gdzie ma uśmiech od ucha do ucha.' - ndk - Dorasta
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2010-04-01 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: teksty piosenek z reggae
"Moja matka i tatka i dziadek i babka tak zawsze mówili mi,żE bardzo doceniają mÓj nowy życia styl
Moja matka i tatka i dziadek i babka tak zawsze mówili mi,żE bardzo doceniają mÓj nowy życia styl bo każdy małolat kombinuje jak tu na topie być,wozić dupę volvo, hondą ogólnie ponad stan żyć,każdy małolat kombinuje szybko zarobić cash ,jesli nie wiesz o czym gadam to zapodam taki tekst: jEdni drugim na ulicy przystawiają do glowy broń,potem bez mrugnięcia oka wyciągają po kasę dłoń,bo kiedy zrobić legalny biznes,prowadzić jakiś sklep, oni wolą chodzić po mieście,celować ludziom w łeb, a ja wiem oni i tak będą z tego rozliczeni,jeśli w ich życiorysie nic się nie zmieni,ja wiem oni i tak będą z tego rozliczeni jesli w ich zyciorysie nic się nie zmieni" http://www.tekstowo.pl/index.php/tek...st_prezydentem
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
nie pytaj mnie jaki jestem naprawdę, naprawdę jaki jestem nie wie nikt i tak dzien za dniem, ja zastanawiam się dokąd zycie zaprowadzi mnie . Bob one nie pytaj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
...Nie ważne dla mnie są deklaracje, spory o to kto i kiedy miał racje.Nie, nie ważne dla mnie są obietnice,lecz tylko to co czuję i tylko to co widzę...
Indios Bravos -Tak to tak ...Skarbie ile to już lat będzie mijało Gdy poznałem piękną dusze a nie tylko ciało One Love Nefretari Posłuchaj to dla ciebie W pełnie księżyca na gwieździstym niebie... Bas Tajpan-Nefretari
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Powietrze pachnie, jak malinowa Mamba
Nikt nie przeklina, nikt nie mówi karamba „sada-ma-saga-na” z głośników, a nie labamba Trawa paruje w słońcu tak, jak czasem „pamba” Nie potrzebny nam tupecik dzisiaj Donalda Trumpa Muzyka się kręci, jak w Porto Allegre samba Dubujemy twoją nienawiść i żłobimy dobry kurs Każdy każdemu kiedy trzeba idzie w sukurs A teraz: Salam alejkum, szalom Niechaj pokój spłynie tutaj na każdy dom ------Vavamuffin Malinowa Mamba
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.