![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
YSL Nu EDT 20/30ml
Jak w tytule
![]() Wymienie zapachy: *Nu EDT YSL, z pierwotnej pojemnosci 30ml pozostalo 20ml Dokladka cieni! Zdjecie 2: *paleta czworek Sephora *czworki IsaDory *roz Guerlain odcien bubble gum Zdjecie3: *zolty cien inglot *cien w kolorze starego zlota Avon *cien Urban decay gooddes - piekny granat z iskrzacymi drobinkami Cienie w rzeczywistosci maja duzo zywsze kolorki, niestety mialam mozliwosc zrobienia zdjecia jedynie komorka. Zdjecie4 od gory: *H&M rozmiar 75B *Triumph rozmiar 70C *Triumph 75A *H&M 75D - ten nie noszony pozostale w bardzo dobrym stanie, mialam na sobie jedynie kilka razy *Diroseal - 25/30ml *Czworki Urban Decay uzywany glownie braz i seledynowy - wymienie na inne cienie lub zapach z listy Perfumy najchetniej wymienilabym na: Addict Idylle Miss dior cherie EDP Prada EDP, amber Boudoir V.Westwood Amour de cacao M. Micallef, Les Notes, Note Vanillée EDP Chloe i inne, przy czym raczej slodkie i ciezsze zapachy waniliowe, kadzidlane, moze byc mniejsza pojemnosc. poza tym piatki Diora Night Butterfly,meteoryty butterfly, niektore czworki Guerlain, palete cieni Urban Decay W zamian za reszte poszukuje: *puder jedwabny Hauschka *hydrolatow, mocznika, niacynamidu, HA *odzywki/maski do wlosow(do splukiwania) *szampony bez sls *SVR maska Rubialine, xerial *swiezy tusz do rzes - moze byc miniatura, chetnie fatale, iconic, masterpiece(ten zloty, nie max) *micel do wrazliwej cery *farba do wlosow w odcieniach kasztanu, jasnych brazow wpadajacych w rudy *krem do rak isana z mocznikiem *Hipp *mineraly, naturalna pielegnacja *nail tek odzywka, lakiery OPI, inglot, sally hansen Edytowane przez lorane Czas edycji: 2010-02-14 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL Nu EDT 20/30ml
Nuuuu
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja grzecznie będę czekać ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety jestem kompletnie zielona jeslichodzi o zapachy
![]() wiem tylko ze napewno nie podobaja mi sie :lacoste, dior, clinique apodoba mi sie insolence i idylla ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- sprawdze jesli umnie w miescinie beda ![]() chociaz przyznaje ze juz sie kolejka mala po motylki zrobila a ja wciaz mam nadzieje na meteorki upragnione jakies ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a chciałabyś ode mnie Halle rozumiem?
jest chwilowo w negocjacji, ale jak negocjacje upadną, to bym była chętna na diesla
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
dziękuję ale nie jestem zainteresowana
pozdrawiam
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ok, rozumiem
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja się przypomnę
![]() Udało Ci się cosik poniuchać ? ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- obie rzeczy są teraz w negocjacji ( aleś wybrała ), ale chętnie oddam którąś z tych rzeczy, jak się zwolnią, bo ja i tak nie będę używać, a diesla testowałam i nawet mi wpadł w ... nos ![]() także dam znać jak tylko będę wiedziała, dobrze? ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Kolciu, jeszcze nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Niestety, nic mi nie wpadlo w nos
![]() ![]() Moze masz cos poza watkiem, co chcialabys oddac? ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Niestety nic, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
to co, byłabyś zainteresowana Halle za Diesla?
![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- cienie polecą do innej wizażanki jednak ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- ok, czekam na wiesci ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
poszukuje teraz glownie zapachow (wsrod nich miniatury i odlewki)
w dodatku podkladu/korektora ta paleta ma tylko jeden kolor na ktorym zalezaloby mi - jasny bez, a znalazlam w Twoim starym watku , ze ma on najwieksze zuzycie... jesli masz cos ciekawego poza watkiem odp ![]()
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-01-25 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
mmm, a to mnie skusilas
![]() alien i prada interesuja mnie ![]() na ile ml moge liczyc? skusilabym sie jeszcze na małą kapkę Voluspa brumese rosewood
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-01-26 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
super
![]() powiedzmy że do aliena jeszcze jakies 5ml prady i 5ml brumese rosewood, co Ty na to?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
jesli nie masz co z biedactwem zrobic...
![]() przechodze na priv.
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
widzę, że do mnie pukasz. strasznie mi szwankował wizaż i widzę, że moja odpowiedź zaginęła w akcji - halle to 30 ml plus 150 ml komponent, z tego co pamiętam, to żel pod prysznic. no i cienie clarinsa ciągle aktualne, chętnie przygarnę hauschkę
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
pasowałoby mi bardzo
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
dokladka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.