|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Vdieo Filmowanie ślubów!!! Prosze O Rade!!
Witam , czy znacie moze jakichs dobrych kamerzystów z Małoposki , fajnie jak by to był ktos juz sprawdzony
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Vdieo Filmowanie ślubów!!! Prosze O Rade!!
Dołączam sie do pytania. Znacie może jakiegoś godnego polecenia, niezbyt drogiego kamerzystę z Lublina?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
My mamy fotografa i kamerzyste w jednym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
My już fotografa też mamy - zapłacimy 600zł (zdjęcia w plenerze, kościele, na weselu i po zmroku na Starówce), ale dostaniemy 100 zdjęć na papierze i na CD oprócz tych stu będzie dodatkowo ok. 30-40 zdjęć gratis. Gorąco polecam tego fotografa, bo oglądaliśmy jego zdjęcia i sa naprawdę profesjonalne. Można zresztą obejrzeć kilka na stronie http://www.fotograf.fr.pl/
A jeśli chodzi o kamerzystę to bardzo bym prosiła o ten namiar na maila dagnieszk@wp.pl - ale i tak zdecydujemy zapewne dopiero po targach, bo liczymy, że znajdziemy tam jakieś extra oferty.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny ten twój fotgraf, oglądałam zdjęcia na stronie, są super. Ja niestety mam nieco ograniczona kwotę. Dobrze, że mój tato jest fotografem, to też troche ładnych zdjęc nam porobi, myślałam o małej sesji we Lwowie. Już szukam namiaru na kamerzyste.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tak jeszcze a propos tego mojego fotografa - bardzo fajny facet - opowiadał nam, że kiedyś można było zrobić sobie fajne zdjęcia w botaniku z łabędziem. Niestety ktoś ukradł tego łabędzia - ludzie to są pokręceni. A w parku w Kozłówce ktoś ukradł pawiom pióra z ogonów. Tak w ogóle to ponoć za pozwolenie robienia zdjęć w Kozłówce chcą 300zł
![]()
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
witam, info prześlę na priv ![]() pozdr
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.