![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Ubrania: TopShop, Convers, Asos, MNG....
Witam,
Z przyjemnością się z Tobą powymieniam ![]() W zamian oczekuję: czarne jeansy, 36 biała marynarka (nie lniana) kardigan: biały, czarny, szary, granatowy bordową sukienkę pikowaną granatową kurtkę białą koszulę dłuższą czerń, biel, grant, bordo, szarość i czerwień ![]() ...albo to, co wpadnie mi w oko... To jak - ZACZYNAMY? I. Torebki 1. Wężowa kopertówka: *brązowa, *wytłaczany wzór skóry węża, *wymiary: 27,5x15 *stan: b.db 2. wiśniowa torebka na ramię: * stan: b.db *format: a5 3. tygrysek z avon *stan: b.db *format: a4 4. granatowa elegantka *format: a4 *stan:b.db
Tak, to ja. Edytowane przez biala Czas edycji: 2010-06-03 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ubrania: TopShop, Convers, Asos, MNG....
II. Buty
1. Czółenka atmosphere *rozmiar: 40 (26cm) *stan: db *kolor: kość słoniowa 2. Koronkowe baleriny atmosphere *rozmiar: 39/40 (25.5cm) *stan: db *kolor: biel 3. Trampki Converse, oryginal - już nie mam *rozmiar: 40 (26cm) *stan: b.db *kolor: czarne 4. Mięciutki mukasyny *rozmiar: 40 (26cm) *stan: b.db *szary
Tak, to ja. Edytowane przez biala Czas edycji: 2010-06-03 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
III. Spódnice
1. mini TopShop, asymetryczna *rozmiar: 36 *stan: b.db *kolor: beż 2. mini falbaniasta, atmo *rozmiar: 38 *stan: b.db *kolor: biel 3. Spódnica ołówkowa z kieszeniami *rozmiar: 36 *stan: b.db *kolor: intensywna czerń 4. spódnica ołówkowa, pret a porte, z kieszeniami *rozmiar: 36 *stan: b.db *kolor: biały jeans
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
cos za conversy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
IV. Sukienki
1. Sukienka pantera, progress *rozmiar: 34/36 (dł. z falbanką: 79cm, szer. pod biustem min.31 max. 36; szer. w biodrach 35,5 - 46cm, nylon) *stan: b.db *kolor: beż/brąz 2. Przezroczysta sukienka/halka, C&A *rozmiar: M (dł. 73cm, szer. 46cm) *stan: db *kolor: szarość 3. Sukienka na gorsecie *rozmiar: 36 (dł. 100cm, szer w tali 31cm, dł. gorsety 23cm) *stan: b.db *kolor: biel/granat 4. Oryginalna mała czarna *rozmiar: 36 *stan: b.db *kolor: czerń *długość: do kolan 5. Sukienka z ogromnymi kieszeniami i falbanami *rozmiar: 36/38 *stan: b.db *kolor: szarości *długość: do kolan
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
6. Czekoladka z odkrytymi plecami, new look
*rozmiar: 36/38 *stan: b.db *kolor: czekolada *długość: przed kolano 7. Ciepła sukienka w kratę *rozmiar: 36 *stan: b.db *kolor: żółty *długość: przed kolano 8. Seksowa sukienka z nagimi plecami, mieniąca się, nick coleman *rozmiar: 36 *stan: b.db *kolor: srebro/szarość *długość: w połowie uda 9. Długa 'aksamitna' suknia z diamencikami, new look *rozmiar: 38 *stan: b.db *kolor: czerń *długość: za kolano 10. Amarantowa sukienka z kieszeniami *rozmiar: 36 *stan: b.db *kolor: amarant *długość: w połowie uda
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
11. Sportowa sukienka reebok
*rozmiar: 36 *stan: db *kolor: granat *długość: w połowie uda 12. Sukienka asos, jak od najsłynniejszych projektantów *rozmiar: U *stan: b.db (wada: małe naderwanie) *kolor: czerń/biel/złoto *możliwośc założenia paska (przykładowo apaszka) 13. Delikatna sukienka *rozmiar: 36 *stan: db- (naderwane szwy) *kolor: biel *długość: przed kolano *zaraz będą: spodenki
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
V. Spodenki/Spodnie
1. Szorty Mango *rozmiar: 36/38 (choć na metce 34) *stan: b.db *kolor: ciemny szary 2. Wężowe rurki z wysokim stanem *rozmiar: S *stan: b.db *kolor: błękit 3. Wężowe rurki z zameczkami, Zara *rozmiar: 36 *stan: b.db *kolor: czarny/biały
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
4. Cygaretki ze szwem koronkowym po boku nogawki
*rozmiar: 36 *stan: b.db *kolor: czarny 5. Szorty z wysokim stanem, next *rozmiar: 38(długość: 37cm Długość nogawki od kroku: 12cm szerokość nogawki: 28/29 szerokość w pasie: 33 szerokość w biodrach: 45/46) *stan: db (maja mała plamkę - powinna zejść w praniu)*kolor: błękit za chwilę: tuniki
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za conversy?
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
VI. Tuniki
1. Geometryczna tunika z klamrą *rozmiar: 38 *stan: b.db *kolor: szary/czerwony/czarny 2. Tunika z kołnierzem *rozmiar: 38 *stan: db *kolor: fiolet 3. Tunika w kratę *rozmiar: 38 *stan: db *kolor: szary/rózowy/biały 4. Koszula w kwiatki z diamencikami i żabotem *rozmiar: S/M *stan: b.db- (małe nadprucie) *kolor: biały 5. Błyszcząca bombka *rozmiar: S *stan: b.db *kolor: szary/srebro 6. Tunika w kwiaty ze srebrną lamówką *rozmiar: 38/40 *stan: b.db *kolor: czarny zaraz: koszulki/bluzki
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za trampy oddam wszystko
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
VII. Bluzki/Koszulki/gorsety/kamizelki
1. Bluzka motyl - odkryte plecy, z cekinami, realitee *rozmiar: S/M (ramiona: 50,5/51cm od pachy do pachy: 47,5 długość całkowita: 55,5cm szerokość (środek): 41,5cm szerokość (dół) 44cm) *stan: b.db *kolor: szary/srebrny 2. Bluzka/tunika z mnóstwem niezwykłości, asymetryczna *rozmiar: M *stan: b.db *kolor: szary/srebrny 3. Gorset wyszywany koralikami *rozmiar: S *stan: db *kolor: dżins 4. Koszulka Bershka - gra *rozmiar: S *stan: b.db *kolor: czarny
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
5. Koszula łączka z żabotem
*rozmiar: S *stan: b.db *kolor: biały 6. Kamizelka w paski, atmo *rozmiar: S *stan: b.db *kolor: szary/fiolet 7. Koszula w kratę *rozmiar: S/M *stan: b.db *kolor: niebieski 8. Lazurowy golfik *rozmiar: S/M *stan: b.db *kolor: błękit 9. Bluzka w paski *rozmiar: S *stan: b.db- (plamka) *kolor: czarny/róż 10. Bokserka ze ściągaczem na brzuchu *rozmiar: S *stan: b.db *kolor: błękit 11. Koszulka z błyszczącą gitarą *rozmiar: S *stan: db *kolor: zieleń 12. Bluzka Nude z ciekawą fakturą *rozmiar: S *stan: db *kolor: ciała - beż
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1275564780
->moja wymiankahttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434182&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
13. koszulka na guziki z falbankami
*rozmiar: S *stan: b.db *kolor: cytryna 14. bluzka z rękawem 3/4 i plecionym dekoltem *rozmiar: S i M *stan: db *kolor: kobalt. mocny 15. t-shirt Benetton *rozmiar: 36 /38 *stan: b.db- (wada: ubrudzenie na ramionach) *kolor: seledyn 15. koszula na guziki w łączkę z żabotem *rozmiar: S *stan: b.db *kolor: czerwień zaraz: sweterki
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1275565876 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś za amarantową sukienkę? odpisz proszę w moim wątku
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za amarantowa tunike?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
VIII. Swetry/Inne
1. Sweterek bawełniany w paski *rozmiar: S *stan: b.db *kolor: różne - intensywne 2. Sukienka w kropki *rozmiar: M *stan: db- (plamki nie widoczne podczas noszenia) *kolor: biały/błękit 3. Iglasta spódnica, tiulowa, kilku warstwowa *rozmiar: 36/38 *stan: b.db *kolor: buteletkowa zieleń - intensywna 4. Jedwabny sweterek z koraliczkami *rozmiar: S/m *stan: b.db *kolor: szary 5. Kombinezon TopShop z cekinami *rozmiar: 40/42 *stan: db (naderwana różowa lamówka w 2 miejscach, wystarczy przyszyć) *kolor: czarny 6. Sweterek jak 'chanel' 3/4 *rozmiar: M *stan: b.db *kolor: czerń/biel 7. Dłuższa kamizelka marmurkowa z kieszeniami *rozmiar: 36, 38 *stan: b.db *kolor: czerń/szarość
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
8. Kamizelka - futerko
*rozmiar: S *stan: b.db *kolor: jasny beż 9. Stanik z koronką *rozmiar: 80B *stan: b.db *kolor: fiolet/róż 10. Pikowana kurta jak 'chanel' *rozmiar: S *stan: db *kolor: perłowy 11. melonik, julius keudel witten gegr. 1866, oryginal *stan: b.db *kolor: czerń
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.