|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kremu, korektora - skromna wish ;)nieaktualne! Witam dziewczyny ![]() Tym razem dość pilnie poszukuje: kremu do rąk (firma raczej nie robi różnicy byle nie był zbyt wodnisty) korektora antybakteryjnego (najlepiej nie używanego) Poza tym może ktoś ma do oddania: effaclar a.i. lub inny specyfik punktowy meteorytki ![]() ![]() zapraszam do mojego wątku ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2010-04-17 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Kremu, korektora - skromna wish ;)
mam korektor, trochę używany, dla mnie niestety nie dobry i punktowy eweline mam uzyty 2 razy
![]() u ciebie by mnie interesowało: 11. Samoopalający krem do twarzy i ciała Soraya do jasnej karnacji, używany dwa,trzy razyZestaw z avonu, stan jak widać ![]() i depilator ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- a i liner zielony też przygarnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kremu, korektora - skromna wish ;)
mnie jest krem do rąk planet spa i korektor Avon Clearskin raz przetestowany pędzelkiem
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- niestety jednak się pośpieszyłam bo mnie nic nie zainteresowało szczególnbie, a nie masz jakiejś ciekawej paletki cieni ruby rose?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.