|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Proszę o przetłumaczenie mi piosenki :D HiHi :*:* Proszę:) jak ktoś rozumie angielski
Proszę o przetłumaczenie mi tej piosenki
Bardzo proszę, ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć tłumaczenia:OK2BGAY Tomboy It's OK to be Gay.Let's Rejoice with the Boys In the Gay Way!Hooray for the Kind of Man That you will find In the Gay Way!It's OK to be Gay. Let's Rejoice with the Boys In the Gay Way! Hooray for the Kind of Man That you would find In the Gay Way!Father,Figures we are. You are a Shooting Star!You Come so Far. I was Once in your Shoes.In a Closet Like You. I had Nothing to Lose.Hey man,Gay man, Pick up the Soap.Get on your Knees And Pray. Hey man,Gay man,Release your load.You've got to seize To delay.The Gay Way!It's Ok to be Gay. Let's Rejoice with the Boys In the Gay Way! Hooray for the Kind of the Man That you would Find In the Gay Way!Hooray for the Man!Oh, strong man, Queen of the Balls,Some Brotherly Love, Is a Pleasure for All.Come Out.Open your Eyes. La la la la!It's a matter of size!Hey man,Gay man, Pick up the Soap.Get on your Knees And Pray. Hey man, Gay man,Release your load.You've got to seize To Delay.The Gay Way.It's OK to be Gay. Let's Rejoice with the Boys.In the Gay Way. OK to be Gay! Hooray for the Kind of Man That you would find In the Gay Way!Sing Hallelujah - Sing Hallelujah!- It's getting to ya!-It's getting to ya!-It's working thru ya!Why won't you let me do ya?-Woo!-Hey ho!Mo Hey!Ho!Mo Hey!Ho!Now remember There's a big difference Between Kneeling Down And Bending Over.It's OK to be Gay.Let's rejoice with the Boys.In the Gay Way!It's OK! Hooray for the Kind of Man That you would find In the Gay Way! Next year,Where will you go?T-t-t-to San Francisco.I bet that you know Who it would you'd Give it by face.So you thought it was done Then there was a gay parade!The He-Man Sex Parade! Parade!You're gay! Hooray for the Kind of Man That you would find In the Gay Way!Oooh, REFRAIN Bardzo polecam tą piosenkę bo mi się podoba tu możecie znaleźć link do jej teledysku *(jeżeli nie wolno umieszczać linków to przepraszam): http://youtube.com/watch?v=ayZGZ2NSxs4 Pozdrawiam i jeszcze raz proszę
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o przetłumaczenie mi piosenki :D HiHi :*:* Proszę:) jak ktoś rozumie ang
proszę, czy nikt się nie zlituje nademną
?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o przetłumaczenie mi piosenki :D HiHi :*:* Proszę:) jak ktoś rozumie ang
Hihihi- rozwaliło mnie to wewnętrznie.
Czasem wizaż nie zna litości ![]() Ale zobaczymy...
|
|
|
#4 |
|
Szara Eminencja
|
La la la la!It's a matter of size!Hey man,Gay man, Pick up the Soap.Get on your Knees And Pray. Wole tego dalej nie czytać |
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
niestety nie mam czasu zeby napisac całe tłumaczenie...ale tekst jest dosyć prosty żeby nie powiedzieć hmmm....prostacki
ogólnie koleś śpiewa o tym jak to miło fajnie i przyjemnue byc gejem początek brzmi: to ok byc gejem,radujmy sie razem z chłopacami,po gejowemu brawo dla tych chłopców którzy są gejami,to ok byc gejem najbardzziej rozwalił mnie ten kawałek: byłem raz w twojej skórze,w odosobnieniu jak ty,nie mam nic do stracenia hej geju,podnieś mydło,padnij na kolana i módl się hej geju,musisz chwycić aby opóźnić po gejowemu,to ok być gejem no i cała reszta jest w podobnych klimatach,teledysk może i ciekawy,ale piosenka nie zyskuje po wsłuchaniu się w tekst
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
tak :P tekst raczej zabawny hahaha
a ogólnie fajne brzemienie jak się słucha bo gościu ma fajny głos... tekst za to... haha :P w każdym ar zie wpisywałam i wpisywałam w google ale jakos nie moge znalezc tłumaczenia grr
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
nie dziwię się, jest to tekst hmm niskich lotów
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
masakryczna jest ta piosenka:P
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie to wygląda jak prowokacja. Chociaż patrząc na wiek autorki...
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
Wcale się nie dziwię, ze nie możesz znaleźć tłumaczenia tego "dzieła"....
Tak w ogóle jak nie umiesz angielskiego, a chcesz cos rpzetłumaczyć to istnieje na świecie coś takiego jak translator...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
to nie jest prowokacja prosze tylko o przetłumaczenie i koniec wątka :P
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Piosenka jest wrecz za***ista
Dale niestety Ci jej nie przetłumacze Kottuu ;* pozdrawiam
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Ok xD. Przetłumaczyłabym tą zwrotkę:
Ooh, strong man Queen of the balls Some brotherly love is a pleasure for all Come out Open your eyes It's a matter of size Ooh ( D), silny mężczyznaKrólowa piłki Niektóre braterskiej miłości jest przyjemnością dla wszystkich Wychodzić Otwórz oczy Jest to kwestia wielkości It's okay to be gay, let's rejoice with the boys in the gay way It's okay! Hooray for the kind of man that you will find in the gay way Wszystko w porządku być gejem, niech cieszy się z chłopcami w sposób gejów Wszystko w porządku! Brawo dla tego rodzaju człowieka, że znajdą sposób na gejów Nie rozumiem tam niektórych słów w innych zwrotkach więc nie będę się tego podejmować.. xD A piosenka fajna ;D |
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
spóźniłaś się jakieś dwa lata
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Różowy Jednorożec
|
http://www.youtube.com/watch?v=QO7iGpLXttI swoją drogą - uśmiałam się z tej piosenki, patrzcie na teledysk
![]() Ic okej tu bi gej lalala. Mój nowy hicior
Tęcza, brokat, jednorożce. ![]() Jeste mamą! (Wito, 22.01.2020 Edytowane przez PinkSlip Czas edycji: 2010-05-31 o 21:21 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

Bardzo proszę, ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć tłumaczenia:

?

(Wito, 22.01.2020