|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Giełda towarowa Katowice-Załęże - warto??
Mam pytanie do Was drogie Wizażanki...
Kiedy jest czynna Giełada towarowa w Katowicach - Załężu i czy warto tam pojechać???? Dziękuje za info
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Giełda towarowa Katowice-Załęże - warto??
jest czynna codziennie, z wyjatkiem poniedziallkow-tzn w poniedzialek jest najmniej handlujacych
w weekend jest bardzo wiele osob, ciezko sie przepchac przez ten dziki tlum ![]() wg mnie warto tam jechac, trzeba sobie zarezerwowac duzo czasu eby obejsc te wszystkie stragany, jest duzo ciuchow, mozna kupic cos taniej niz w sklepie aaa i trzeba byc tam troche wczesniej, najlepiej okolo 8-9 rano, bo handlarze zbieraje sie juz okolo 12 ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej jechać tam w sobotę lub niedziele rano. W poniedziałki jest chyba nieczynna. A czy warto to zależy co chcesz kupić. Według mnie na każdym stoisku jest to samo. No i według mnie tanio wcale nie jest.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to jest ta koło Makro bo jak tak to nic specjalnego nie wiem dlaczego nazywają to giełdą: http://sprzedaz.konsumencka.edu.pl/poza-sklepem.html jak ceny jak u mnie w miejscowości na targu.
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2014-12-03 o 14:24 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Tak chodzi na pewno o tą koło Makro bo na Załężu to jest jedyny targ.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Wg mnie warto tam jechać, czasami jeździmy tam z TŻtem z rana bo ok 7 i tak na 8 tam jesteśmy i tuptamy ze 2-3 godzinki dość szybo i zawsze w weekendy bo wtedy najwięcej stoisk. Ceny hmmm nie jest aż tak tanio ale drogo też nie jest ja zwykle kupuje ciuchy i sprawdzam później w innych miejscach ceny. Np. identyczny płaszczyk na Załężu był po 145zł, u mie na targu 190zł a w sklepie 240 Pozatym ceny pewnie idą w górę w weekendy bo najwięcej ludzi (w ostatnią niedzielę nie szło normalnie chodzić No ale jak ktoś ma pod nosem takie same ceny no to faktycznie nie warto tam jechać. I na pewno jest to ta giełda obok Makro P.S. Tam się wcześnie zamykają - tak o 12 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
No mnie się też nie opłaca jechać z Raciborza do Katowic tam na zakupy chyba że jadę w jakimś innym celu a tam wstąpie po drodze.
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
witam
mam małe pytanie cze giełda bedzie otwarta w sobote albo niedziele??(17 lub 18) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

Wg mnie warto tam jechać, czasami jeździmy tam z TŻtem z rana bo ok 7 i tak na 8 tam jesteśmy i tuptamy ze 2-3 godzinki dość szybo
Pozatym ceny pewnie idą w górę w weekendy bo najwięcej ludzi (w ostatnią niedzielę nie szło normalnie chodzić