|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Midnigt Poison Dior EDP, tester 2,15 zł ml
Moja pierwsza własnoręczna rozbiórka:
1. Nazwa zapachu i pojemność: Midnight Poison, Dior, EDP 100 ml, tester 2. Miejsce zakupu: allegro: twojaperfumeria, już kliknięte, aukcja zwerfikowana na wątku, http://www.allegro.pl/item980690229_..._warszawa.html 3. Link do opisu nut: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...Poison-EDP.htm 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: Koszt flakonu 215 zł, odbiór osobisty - 0 zł, (odbieram w piątek) 5. Kwota za 1 ml zapachu: 2,15 zł 6. Termin zbierania wpłat: do 25 kwietania 2010 r., (nieśmiało proszę o wpłaty wcześniej jeśli to mozliwe - jako poczatkująca organizatorka następna rozbiórkę mogę zrobic dopiero po zakończonej poprzedniej więc chce mieć ją jak najszybciej zakończoną) 7. Posiadane atomizery i ich ceny: posiadam fiolki 4 i 6 ml po 50 gr (dużo), lada dzień przyjdą do mnie atomizerki od Florens 10 ml (2,5zł) oraz 22 ml (3 zł). W ceny wliczone jest klikanaście groszy za przesyłkę atomków do mnie 8. Sposób robienia odlewek: strzykawka, ale nie wykluczam odpsikania bezpośrednio do atomizera 9. Koszt wysyłki do współkupujących: 6,5 zł 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: początek przyszłego tygodnia 11. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń ssue 70 ml + F, zostało 30 ml: annika 77 - 10ml ---> 2,15 x 10 + 2+6,5= 30zł--------zapłacone---- wysłane----odebrane Doniniiique - 4ml----> 2,15 x 4 +0,5 +6,5=16,10 zł----zapłacone----wysłane----odebrane liquefy - 10 ml---> 2,15 x 10 + 2+6,5= 30zł---------zapłacone-----wysłane-----odebrane vanadis - 6ml---->2,15x6+0,5=13,40zł----odebrane osobiście -----------------------------KONIEC Zaraz wyślę Wam dane do przelewu na PW, w wątku na bieżąco będę informować o wpłatach/wysyłce. Uwaga: jako, że atomków będę miała tylko kilka sztuk a planuję po tej jeszcze 2 rozbiórki informuję, że pojemności mniejsze niż 10 ml wysyłam tylko w fiolkach. Przykro mi ale nie robię od tej zasady wyjątków, oczywiście nie ma problemu z podesłaniem mi własnego atomka. Zapraszam ![]() Edytowane przez ssue Czas edycji: 2010-04-27 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Midnigt Poison Dior EDP, tester 2,15 zł ml
poproszę 4 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
a niech tam
![]() poprosze 10 ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Poprosze 10 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
oczywiście potwierdzam 10 ml i serdecznie dziękuję
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ssue a czy jest możliwość odbioru w warszawie ? gdzieś w centrum albo przy metrze jakimś ?
![]() bo bym wziela te 6ml jeśli by byla możliwość odbioru osobistego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wybacz, ale muszę zrezygnować, baaardzo przepraszam.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dopisałam wszytskie chętne dziewczyny, oddam troche więcej niż planowałam. Vanadis - jest mozliwość odbioru w centrum wieczorami lub około godziny 16 przy Galerii Mokotów (pracuje w okolicy galerii do 16). Zaraz zrobię rozliczenie i umiszczę w pierwszym poście.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
ooo to ja bym byla chetna przy tej galerii mokotów, bo sie okazuje że z uczelni mam mega blisko :P ale to czekam na dalsze ustalenia w poźniejszym czasie, jak już rozlane będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny informuję, żę dziś dostałam atomki. Miałam dziś odebrac osobiście perfumy ale sprzedający napisał, że coś mu wypadło i nie możemy się spotkać a flache wyśle pocztą. Koszty biorę na siebie i w opłatach nic się nie zmienia jednak informuję, że flachę będe miała w swoich łapach pewnie dopiero wtorek - środa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
przelew poszedł rano
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam już przelewy od anniki i liquefy.Niestety nie mam jeszcze flachy. Ze sprzedawcą ustaliłam w czwartek wieczorem, że wyśle mi je za pobraniem, myślę że więcej niż 2 dni by nie szły (zważywszy, że cała "akcja" dzieje się w Warszawie) i pewnie jutro będą. W każdym razie przepraszam za opóźnienie, obiecuję że od razu jak przyjdą do przelewam, pakuję i wysyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Cześc, przepraszam że dopiero teraz piszę ale niedawno co wróciłam co domu.Perfumy już przyszły, właśnie skonczyłam przelewanie i jutro ( a własciwie dziś tylko w dzień) polecą do liquefy i anniki. Przepraszam za zwłokę.\\
edycja: perfumy są już do Was w drodze. Tylko małe niedociągnięcie z mojej strony: jedna z Was (nie wiem która) otrzyma perfumy bez karteczki z nazwą zapachu. Zorientowałam się dopiero jak wróciłam z poczty i sprzątałam z biurka, że leży tam jedna z kartek którą przygotowałam do naklejenia). Dajcie znać jak dojdą! Edytowane przez ssue Czas edycji: 2010-04-22 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Zrobię przelew jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Dostałam dziś paczuszkę
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
a ja jesze raz chciałam podzielowac za wymianke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Kochana! Odlewka dotarła! To na mojej nie było karteczki, ale metoda dedukcji (bo odebrałam dziś stertę całą odleweczek
![]() ![]()
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Odlewka dotarła, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.