|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Potrzebuje zmiany- pomóżcie :)
Na początku witam wszystkich użytkowników tego forum
A mianowicie mam włosy blond (zresztą widać na foto ;P) nigdy nie farbowałam włosów na inny kolor, jedynie robiłam blond pasemka. Tak więc już mi się znudził ten kolor. Wiem że nie pasuje mi ciemne włoski, dlatego pomyślałam żeby połączyć blond z brązem, co wy na to? Nie mam żadnej koncepcji i dlatego Was proszę o pomoc
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebuje zmiany- pomóżcie :)
ja Ci proponuję całkowicie przefarbowac sie na jasny brąz. Pasował by Ci
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda takiego ładnego, naturalnego koloru na farby.
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Wiem że szkoda, ale z drugiej strony potrzebuje coś zmienić
Wpadł mi do głowy taki pomysł żeby dół przefarbować na brąz a także grzywkę albo też pod spodem albo same końcówki, no i górę zostawić blond. Może takie rozwiązanie byłoby dobre ale czy modne?? Proszę o rady
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
to rozwiązanie z końcówkami i grzywką - fatalne
Kolor ma rewelacyjny, więc szkoda farbować... Jeśli już musisz spróbuj szampotem na jasny brąz, jeśli będzie Ci ładnie dopiero spróbuje farbę |
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Tak myślałam że to kiepski pomysł :P A z tym brązem to troszkę boję się zaryzykować ale w sumie z takiego jasnego jeżeli nawet by mi nie pasował to można przejść z powrotem na blond nie?
Więc myślę że po świętach zapisze się do fryzjera, jeszcze z nią omówię to dokładnie i być może się zdecyduję
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
http://2.bp.blogspot.com/_sylJ2Lr3o_...-portman_l.jpg
W takim kolorze widziałabym Cię Sama chciałabym mieć taki ale ostatnio pofarbowałam się na mahoń i boje się, że przy rozjaśnianiu wyjdzie mi różowy ... nie pozostaje mi nic innego niż czekanie aż kolor się trochę zmyje |
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
mam podobny kolor do ciebie
+patrzę że i karnacje również tez chciałam zmiany wpadłam na pomysł z pasemkami z brązem,lub też tak jak ty mowiłaś że pod spodem brąz-na to wszystko moja fryzjerka złapała się za głowę jednocześnie wybijając mi ten pomysł z głowy.Brąz na blondzie= szybsze i widoczne odrosty i kolor brązowy spłucze się do rudego. Na to wszystko podziękowałam.więcej minusów niżeli plusów Pokombinuj może z długością poczekaj aż odrosną albo grzywkę zrób na prosto.
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niemodne pozatym tandetne i bardzo trudno sie tego pozbyc! nawet nie masz pojecia jak ciezko usunac te 'rozmaitosci' i powrocic do jednolitego koloru ja bym zrobila pasemka, ale skoro chcesz odmiany znacznej "powariowanej" mozesz sobie zrobic jasno brazowe pasemka np tylko ppo jednej stronie dla proby...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Jesteś panią Wiosną, chyba że coś nie tak ze światłem na zdjęciu.
Będą Ci pasować kolory z palety ciepłych Majirel. Unikałabym tych ciemnych typu brąz. Raczej jasny orzech, ciepły jasno popielaty. Grzywka może być, ale po skosie. |
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
ja bym nie zmieniała koloru i żadnej farby nie dawała. a jeżeli potrzebujesz zmian to może coś z fryzurą, ktoś już pisał o grzywce na prosto-myślę,że to dobry pomysł.
Albo nie umiem,albo życie tak sprawiło,że o bólu nic nie powiem i ukryję wszystko-nawet miłośc... ...Daj zdrowie moim bliskim, dla mnie tylko trochę siły, może mniej poczucia winy... UWAGA!!! http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU |
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
hmm... ja [powiem tak...bycie blondynka to zaszczyt... bo zazwyczaj blondynki sa ladne..hehe... ale mniejsza z tym . ja niepoelecam takiego farbowania poniewaz na taka fryzurke masz za krotkie wlosy i wygladalo by to nieestetycznie...jakbys miala jakies 10-20cm dluzsze wlosy wtedy bym ci doradzila abys z tylu glowy po jasnymi wlosami przefarbowala na czarno... teraz bym ci mogla doradzic abys np.kupila sobie krem nadajacy wlosom sloneczne refleksy i tym sprobowala... bedziesz miala jasne refleksy co rozpromieni twaz
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
piekny kolor, nie farbowalabym., jedynie doradzam zapuszczenie włosów
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
jasny brazik
![]() lub taki naturalny ciemny blond. napewno nie dwa kolory. |
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
hej
![]() Odradzam farbowanie,szkoda koloru a przede wszystkim włosów.Jeżeli chodzi o farbowanie spodu włosów,efekt makabryczny.Jak już bardzo chcesz to całośc na jeden kolorek.Decyzja i tak należy do Ciebie
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
Troszkę mnie nie było. Dzięki wszystkim za porady Zdecyduję się raczej na całe włoski jasny brąz, jeżeli mi się nie spodoba to z takiego kolorku z powrotem na blond chyba nie będę miała problemu przejść :P Ale mam prośbę o dobór kolorku komputerowo :P Z góry wielkie dzięki
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
I co nikt mi już nie pomoże??
|
|
|
|
#18 |
|
Moderator
|
Jesli bedziesz miala nalozone na rozjasnione wlosy to moze sie splukac odcien,ale calkiem nie zejdzie mogä zostac rude przeswity.
Zaläczam symulacje.
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 544 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo
W sumie nie jest źle :P Zdecyduję się na pewno Najbardziej podoba mi się pierwsze zdjęcie
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

A mianowicie mam włosy blond (zresztą widać na foto ;P) nigdy nie farbowałam włosów na inny kolor, jedynie robiłam blond pasemka. Tak więc już mi się znudził ten kolor. Wiem że nie pasuje mi ciemne włoski, dlatego pomyślałam żeby połączyć blond z brązem, co wy na to? Nie mam żadnej koncepcji i dlatego Was proszę o pomoc 

niemodne pozatym tandetne i bardzo trudno sie tego pozbyc! nawet nie masz pojecia jak ciezko usunac te 'rozmaitosci' i powrocic do jednolitego koloru