Rocznica ślubu i prezenty - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-07-10, 17:59   #1
karolcia53
Raczkowanie

Rocznica ślubu i prezenty

12.08.2006r mam swój ślub moi rodzice również będą obchodzić swoją rocznicę ślubu i zastanawiamy się co dla nich przygotować. Oni o niczym nie wiedzą, chcemy aby to była niespodzianka dla nich, z zespołem uzgodniliśmy ,ze po złożeniu dla nich zyczeń zagrają i zaśpiewają ich ulubioną piosenkę z lat młodości, tylko nie wiemy co dalej czy wręczyć im kwiaty czy tylko te życzenia i piosenka wystarczą??? potem będą też podziękowania dla rodziców na które chcemy dać rodzicom kwiaty w postaci drzewka szczęścia i zastanawiamy się co zrobić w tej sytuacji???a może Wy macie jakieś ciekawe pomysły jak zrobic w tym wyjątkowym zarówno dla nas jak i dla nich dniu????
karolcia53 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-11, 08:45   #2
kolanosia
Rozeznanie

Dot.: rocznica rodziców i przeent dla nich

Jestem w podobnej sytuacji, nasz ślub 12.08.2006 a dwa dni później moi rodzice obchodzą 35 rocznicę. Podobnie jak ty chcemy zrobić mały przerywnik z kapelą, złożymy uroczyście życzenia i zadedykujemy jakąś piosenkę z ich młodości np.: "Przeżyłam z tobą tyle lat". Nie wiem czy wypada coś więcej bo rodzice TŻ mogą poczuć się troszkę z boku. Później przy podziękowaniach rodzicom wręczymy obu parom kosze a kwiatami,a po weselu jakieś ładne albumiki ze zdjęciami ze ślubu i sesji. Jeśli macie ochotę możecie jeszcze rodzicom dać jakiś rocznicowy prezent, ale dla mnie raczej po weselu. Pozdrawiam!
Stary 2006-07-11, 15:49   #3
karolcia53
Raczkowanie

też tak myślałam, nie chcę, aby rodzice TŻ poczuli się niezręcznie i wydaje mi się,że po weselu mozna dać im coś od siebie , pozdrawiam
karolcia53 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-26, 22:28   #4
anialobo
Raczkowanie

ja mysle ze rodzice wiedza ze to jest wasz szczegolny dzien i nie oczekuja niczego tylko zyczen.oni mieli swoj dzien kilkanascie lat temu, dlatego nie mozna przeistoczyc nagle slubu w jakies kilkugodzinne podziekowania.
ja bym np o danej godzinie-np 21 weszla na scene przeczytala jakis szczegolny wiersz o milosci, wreczyla kwiaty i zadedykowala jakas bliska ich sercu piosenke.jesli chodzi o jakies dodatkowe prezenty to prosze uwierz to wycisnie z nich wszystkie lzy.
jesli bys sie jednak uparla zeby cos kupic to polecam np:
- zlecenie namalowania ich portretu 25 lat pozniej
-jesli cie stac to jakas mala wycieczke krajowa
i takie tam
anialobo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-27, 17:09   #5
Emilka1991
Przyczajenie

Rocznica ślubu rodziców i prezent dla nich

Witam. Niedługo 20 rocznica ślubu moich rodziców. Nie wiem co kupić. Podawajcie propozycjie. Do wydania ~100 zł. Wyjazd/kolacjia/teatr niestety odpadają :/ Z góry dzięki za pomoc
Emilka1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-09, 11:52   #6
22kasiunia
Rozeznanie

Witam was serdecznie, 21 listopada moja babcia i dziadek maja 55 lecie swojego ślubu, ale nie mam pojęcia co mogłabym im kupić, wszystko mają a kupowanie kolejnej pościeli lub koca jest bez sensu...liczę na wasze propozycje może coś mi doradzicie

Aparatka góra i dół 06.05.2009 ))
22kasiunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 20:34   #7
Marie_Antoinette
Raczkowanie

Zwracam się do Was z ogromną prośbą, za miesiąc ma 10-tą rocznicę ślubu.
Chciałabym ją jakoś wyjątkowo uczcić, myślałam o jakimś romantycznym
wyjeździe, tylko nie wiem gdzie
Chciałabym aby było pięknie, romantycznie aby było to coś wyjątkowego.
Jak się pobieraliśmy byliśmy bardzo biedni i na nic nie było nas stać, ani na
super sukienkę ani wystawne przyjęcie a tym bardziej na podróż poślubną.
Troszkę brakuje nam takich wspomnień jakie mają znajomi
W związku z tym chcielibyśmy uczcić jakoś wyjątkowo naszą rocznicę.
Może ktoś coś podpowie, wiem że wy przyszłe panny młode znacie się na tym najlepiej.

Będę wdzięczna za wszelką pomoc i okazaną życzliwość.

Marie
Marie_Antoinette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 11:11   #8
creatka
Zadomowienie

Question Dot.: Rocznica ślubu i prezenty

Witam was drodzy wizażanie już 24 października moi rodzice będą obchodzili 22 rocznicę ślubu. I zastanawiamy się razem z siostrą co mogłybyśmy im podarować w tym dniu?? Proszę was o jakieś porady Chciałybyśmy aby był to prezent raczej rzeczowy i zadowalający ich oboje
creatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 16:18   #9
klaudyna432
Przyczajenie

Dot.: Rocznica ślubu i prezenty

Cytat:
Napisane przez 22kasiunia Pokaż wiadomość
Witam was serdecznie, 21 listopada moja babcia i dziadek maja 55 lecie swojego ślubu, ale nie mam pojęcia co mogłabym im kupić, wszystko mają a kupowanie kolejnej pościeli lub koca jest bez sensu...liczę na wasze propozycje może coś mi doradzicie
Mam podobną sytuacje moi rodzice mają dzisiaj rocznicę.
Uzgodniłam to z moim bratem . i uzgodniliśmy że kupimy czekoladki "Raffareo"
i damy im laurki i moze jakiś wierszyk i życzenia . ;*
Ci radze,dać twojej babci jakiś krem na zmarszczki życzenia laurka
albo jakieś perfumy,a dla twojego dziadka no nie wiem też może jakieś męskie perfumy i czekoladki . !
lub kolacja . ;]
Życze Powodzenia.
klaudyna432 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości