|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Diorshow black out i Rose Absolue YRWitam
![]() Wymienię : * Diorshow Ch.Dior Black Out Waterproof, kupiony na lotnisku, użyty 4-5 razy jednak nie jest to tusz dla mnie ![]() Kod 9Y03 - wg dekalkulatora data produkcji 2009 * Rose Absolue YR http://www.yves-rocher.com.pl/product/show/pid/123 ok 30/50 ml Szukam w zamian innego tuszu do rzęs, pudru matującego... ew coś innego. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Diorshow black out i Rose Absolue YR
cos za:
Diorshow Ch.Dior Black Out Waterproof?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za diorshow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś za Rose Absolue?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie obie rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- witaj ![]() ![]() ![]() podkład TBS wpada bardziej w żółć, raczej dla ciepłych typów -podkład niestety jest juz praktycznie na wylocie ![]() podkład Deborah to czysty piękny jasny beż ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- ok ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- mówisz o prasowanym deborah? jesli tak, to jest fajny do poprawek w ciagu dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie tusz Diora.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Interesują mnie obie rzeczy, zapraszam
![]() Poza wątkiem mam jeszcze Clinique City Block Sheer Tint 15SPF w kolorze light/medium tylko testowany w tubce 40ml. Poza tym w starym wątku co zostało dalej jest aktualne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.